Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Teljes a para. Elegem van. Nem lesz ez így jó. Vazz, ez a suli... :mad:

Én azért lehet, hogy mennék egyet ma.

Pest meg nekem olyan júli 20 körültõl lenne jó... Majd megbeszéljük...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Hát holnap du nem túl gut, mert kollégát megyünk búcsúztatni vagy mi a szösz, elõtte azért egy rövidet mennék, ez még kiderül, de ha ennyire szorit az idõ, akkor halasszuk el, vagy én legalábbis.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
AW:Iljics ment most nélkülem épp hegyen van..
nekem tanulnom kell ma.
Szóval képlékeny a hét.
De felhívlak ha megyek pl holnap DU.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Dig, ha már itt vagy, ma délután nem mentek hegyre?? Tetszik most egyre jobban az a Tündéres szakasz, kell gyakorolni! Meg akkor dumálhatnánk kicsit a küffõdrõ is, ha jön esetleg Iljics is

Lángos 400ért??? Jesszus.. Az kemény! Mettyú csak egyszer ütött meg nõt, ezekre vigyáz! :D

Ha jöttök Pestre esetleg vmikor, akkor szólok, hogy már túrógombócot is tudok csinálni :D a mexikói csipõs után pont illik.. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Dig:
Nincs mit, ne viccelj mán.

A. W.:
Borsor fasza, kurva sokan vannak, iszonyat sok csaj, de sajtos tejfölös lángost ne egyél 400-ért. Gyrost próbáztam, az is fasza, 550. A többihez nem volt szerencsém. Egy sört ittam, az 300.

Én egy sörtõl be is basztam tennap, és olyan óvintézkedéseket kellett tennem lefekvés elõtt, mint a legdurvább rákbulim után. Megittam 1,5 liter áskányvizet, és még mindig érzem a fejem. Szerintetek normális ez?

Mettyú nem azért veszi körül magát nõkkel, hogy idõnként megüssön egyet ;) ?

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Ne keverd a piát egyél sok sósat.

Shosi:Köszi az infókat, akkor már tudom milyen mez kell nekem;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Hahh, csak ki ne derüljön, hogy eunuch vagy vmi.. de majd visszajön, ezt elolvassa és akkor lesz nekünk nemulass.

Jövõ héten megyek Csillebércre, az új munkahely tart ott valami bulit déltõl sötétedésig. Én már rég ittam sokat, hogyan kell úgy csinálni, hogy délután 3ra ne legyek még eszméletlen részeg?

Ja, egyébként milyen a borsor a sétatéren?

Ja2, Tom, kinézted a Hecklert?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Mettyú mindig csajokkal van körülvéve, de úgy tûnik, hogy egyikhez sincs semmi köze. Úgy néz ki, mint valami háremõr :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Na ja, õ otthon lógatja a lábát, sajnáltatja magát meg minden, meg csajozik.

És talán jövõ héten már dolgozni is támad kedve.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Találkoztunk Mettyú kollegával is hazai földön, éppen szemrevaló menyecskékkel gyógyította a szemét a Király társaságában!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
A lényeg az, hogy nem szóltatok ide be, pedig ti mindig eléggé aktívak vagytok. Tehát punnyadtak voltatok. Ennyi, nem kell a duma.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
'reggelt!

Pesti különitmény nem punnyad, csak szabin volt, és ment a hegyre gyakorolni Tündérsziklán való minél gyorsabb lejövetelt Dig kollega társaságában! Most már úgy érzem, hogy nem vagyok lassú legalább..
Egyébként meg szekrényt szereltem össze, kicsit borozgattunk közben, most pöttyet csálé az egész, de majd ma javitunk rajta!
Megnéztem a Madagaszkárt a moziban, ha nem az este 11es elõadásra megyek, akkor talán nem alszom el kétszer rajta és össze is áll a sztori, de sajnos elaludtam.

Egyébiránt mindenkinek kellemes Kedd Reggelt!

Röviden ennyi.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Na szevasztok!

Dig:
L-es a cucc, és tényleg elég bõ, lóg rajtam, mint a picsa! De kényelmes, ha van alatta Dainese, akkor tök tutti jó. például az M-es gatyóhoz is övet kell húznom.

Jó volt az este, de eléggé punnyadék volt mindenki. Asszem elfelejtem ez az estés izét egy ideig. Én sem vagyok a régi, de más mégannyira sem.

Tekerni mehetünk valamikor, benne vagyok. Bár ma lehet, hogy tolok egy országutat. Még egyeztetés.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Zap !

1. Kinn van a cucc.
2. Dig nemtom mit pofázik bele...

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Höh. Jó estét.
Voltam sportcsartnokban ezen a musical esten vagymin
Jó volt, de engem roppantul zavar amikor magyarul énekelnek jófajta amerikai musical-eket. Olyan furcsán hangzik... Eh, sznob vagyok.
Végülis ingyé volt, szóval nem panaszkodom. Illetve de igen, mert csak kisüveges sör volt a büfében. Ez HANYAGSÁG!

Ja, és az egyik táncos csaj seggreesett az egyik székes tánc közben :D
Lefényképeztem :D :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
nah hát akor errõl lemaradtam...
megnéztem a kill bill 1et angolul...hát nem modom,kellet koncentrálni
de nem is bánom sok buta ember mindehol...

Antiszociális Máriónak ez igy is sok ami a városban van...

huh ugy kiokoskodtam magam itt a fórumon...

mikor lesz közös nagy tekerés?!
valameik este?!aztán tér?!
vagy valmi jó lenne...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Én meg ittam borokat, egyre drágábban, egyre szarabbakat... Borzalom! Hova sûlyedünk?!?!?!

Dnl: jaja, köszi szépen, jó volt nagyon... :D A gatyó árát meg valamikor oda kéne már adnom, mert aztán jól elköltöm, aztán nagy bajban leszek... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
negyed tizenegykor: este ma valami? :D
igen Márió, volt...:D

400 Ftos lángos, hogy rohadnának meg. Nembaj, kapsz hozzá egy csippetnyi világörökség része hangulatot 1,6 Euroért/2 Dollárért...
(10 lángosért meg Foxkesztyût...)

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
csõ

nah ma kurva jó volt a reggeli ride...

csak ey baj volt hogy torony alatt vettem érszre hogy a kulcsom valahol elhagytam...
lefelé gyoran leértem,azzal nem volt gond.
utcánkban tekerek erre nagy cigány bagázs a házunk elõtt valamit dobozolnak..
levert a viz hogy fogom én ezeket öszepakolni,ugy hogy a biciglim ne vigyék el...
közelebb érve csak a szemetet szortírozták...
szóval öregedtem rendesen,a kulcs meg ott lógott az ajtóban...

este ma valmi?!
vagy maradjak kill billt nézni?!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
Üdv.!
a pesti különítmény ma tényleg csondben van. még jó hogy én is vidéken vagyok...
Mindenkinek örömmel jelentem be hogy rendeltem bukot. Ha ezzel is ugy járok (és igy utolag belegondolva van rá esély), mint Kokk gatyájával, akkor ezt is meg lehet venni hamarosan tölem :))) egyébként egy Semi MX, matt szürke. meg lesz hozzá egy Fox mez, Azonic kormány, és gatya is. feltörök.!

hétvégén lesz ride, érdemes hazamenni.? Kokk jó volt a psylo beszámolom? császtok.!