Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Ez az össz aktivitás ma?

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Jónapot!
Ti csak ne menjetek az erdõbe kerékpározni! Tessék szépen a bicikliutakon maradni. Nem azért építette a nép õket, hogy az erdõt tegyétek tönkre. Különben is akadályozzátok így a vadászok és favágók munkáját! Legyetek már tekintettel rájuk... Ejj, ejj...
Ezek a mai fiatalok.

Nem ment a GTA SA nekem. Aztat mondta, hogy nem találja a hangkártyámat. Ezért aztán nekiálltam 4 sör után a Colin4 megnyerésének. De valami hülye fákat rakott az út szélére... Eh.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Megbeszéltük! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Okka! Necces lesz, de megpróbálok odaérni!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Mi van?!?!?! Miért is ne??? Mert jobb vagyok??? Hehe... Akkor úgy tûnik, hogy egyedül mész... :D

Na, 7-kor Pálosok!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Kokk:
Akkor Te ne gyere... ;)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
19:00 nekem jó, de utána csajozok...

Mettyú: add el a villád! MEnnyit kérsz érte?!?!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Na hella skaccerok!

Zap:
Kurva jók a képek! Nagyon tetszenek, és az idõ is jó volt, és a víz is.

Márió:
Gondolom!

Tomy:
Hát titkárnõ nem volt, a sajátomat otthon hagytam, pedig jó lett volna egyet vasárnap az irodaasztalon dolgozni.

Ma valaki egy tekerést úgy 19:00 körül? Egy towerre gondoltam, utána egy sör és egy lángos a Sétatéren????!!????

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Vagy még? Gyere pillanatra MSN-re!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hátjó

pedig nagyon jó ilyenkor tekerni...

Dalmával meg mehetnénk itt párat...

még mindig szerelmes vagyok a swichbe...
:)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Az nekem korán van... Mondjuk múltkor kimentem Zsoloékkal is hajnalban, de az még mindig emberibb volt... Bár jól esni jól esett, de elindulni olyan nehéz... Szal asszem kihagyom... :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hehe csomó titok...

valaki akor holnp reggel egy tornyot?!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás

Shosh,a hívásodnak örültem,benne vagyok...

Hûûû... Milyez a titkolózás?!?!?! :D

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 hozzászólás
na végre mentünk egy jót a pályán :D jó gyorsan fennt voltunk Ürögbõl.. Istenkút felé onnan Szanatórium, aztán pályán le :D nagyon állat
fék jól be is kopott, hátsó fékbowden szarrá ment, amit sikerült nem észrevennem, úgyhogy egykerékbõl kétszer estem seggre betonon... fáj... most már viszont mûxik...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hi mindenki

tul vagyok egy csajos hétvégén meg egy mai sportszigeten.

nagyon szar volt a sport.elõzõ évekhez képest fos nagyon.fele akora terület meg alig lézengett kint ember...
több biztonsági volt mint nézõ...
nagyon megbántuk...

Shosh,a hívásodnak örültem,benne vagyok...

valami reggeli ride holnap!?
nincs elsõ órám aztán én reggel mennék...
mondjuk 0700-0730 induélás aztán 0825ig menés...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Jah, az is jó. De ezek a csobogósokról az jutott eszembe elõször, hogy szellemeket hogyan fényképeztetek le???
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
:D
és az angyalos hogy tetszik? nekem az a kedvencem....

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hú, ezek a csobogós, hosszú záridõs képek nagyon jóóók...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Tomi: pénteken mentünk, ma jöttünk. Csak kicsit gyorsra sikeredett a hazaút, mert nem volt kedvünk megállni sehol és 4 óra alatt lenyomtuk Szilvásváradról.

Na képek (az ilyen fotózkodunk a csajunkkal tipusúakat kihagytam,csak a jobbak vannak itt). És persze képtár rúlz, úgyhogy fordított sorrendben ;) :
http://kep.tar.hu/zapzap/50078211

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Extreme mai programjabol:
20:30 Drop In TV
23:00 Wee Man's American Misfits
01:00 Reunion

Valamint a Spetrumon ma este: