Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts

Nekem nagyon nincs kedvem most gyalogoskodni, mert végre lehet bringázni. ez nem kifogás, csak inkább a bringa. Sorry. Bár még minden lehet...

majd jól elkapnak a rendõrök... hihihi

Aktuális civil

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Fõleg ha mögötted megyek és félsz hogy rádesek;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Most ez nekem attól függ, hogy mikor megy bicajszállitós vonat. Ha jól emlékszem, akkor este 7kor indul, ami kb. 10re van benn, én inkább ezt most kihagyom!

Szombat ride!!! YEEEE

Kb. egy hónap? hehehehe addigra már kurva jól fog menni a száguldozás :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Ilyenkor már mi is jók vagyunk, mi?!?!?! Mikor csak pécsi túra van... Én inkább bringázok. Sztem vagy kész leszek, mert piázok a vizsgák miatt, vagy tekerek elötte, vagy tekerek este. Nekem nagyon nincs kedvem most gyalogoskodni, mert végre lehet bringázni. ez nem kifogás, csak inkább a bringa. Sorry. Bár még minden lehet...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
NA!

Pénteken megyünk éjszakait gyalogosan egyet. Valami Dömörkapunál messzebbit, fasza lesz, mindenkire ráfér valami program.
Ki jön?
Kokk? Tomi? Márió? Pestiek?

Kifogásokért anyázás jár.

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Tõlem... :D Igyunk!!! Hehe... Oks, már értem... MEg rémlik is, csak már olyan régen voltunk, de nemsokára megyünk! Kb egy hónap... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Kokk, a fogas itt ilyen kultusz hely, mint a ló farka nálunk vagy a Pálosok vagy Teca. Nehéz tõle elvonatkoztatni, sajnos, mert ha nem azzal mész, akkor sokat kell tekerni a benzingõzbe, mig eléred a zõdet.

Borsodi Póló fogyasztására nem vagyok alkalmas, tudjátok mit? Inkább mindenki vegyen magának sört és igyuk meg együtt! Jó?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
VAn olyan pillanat, mikor azt hiszem, hogy értem, és rájöttem az összefüggésekre, de ez mindig csak addig tart, még nem kell lapozni, mert ott azonnal megtörik a varázs... Hûûû... Ezt érti valaki??? :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

Majd a 12345-ös hozzászólásra kell hajtani. Aki megnyeri mindenkitõl kap 1 sört :D

Hát én ezt írtam. Akkor mindenki vegyen Wolf-nak alkoholmentest. Mondjuk a Borsodi Póló jó is lesz... És meg kell innia mind. :D jujj, de gonosz vagyok...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Hát, hogy ne legyen vita, mi is veszünk neki egyet, meg õ is vesz nekünk. :D

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Jééé, most vettem észre, hogy ez volt az 12345-ös post:

Én meg igényeltem végre új adókártyát.

Nekem is kellene egy számitógép ide, meg a San Andreas meg minden, majd elkérhetem kölcsibe, ugye?

Kifolyik a szemem a kibaszott monitorbámulástól.

Ja, és letiltották a kimenõ hivásaimat T-Mobilék, vmit elfelejtettem befizetni talán.. :cry:

Itt a link hozzá
Szóval akkor hogy is van ez? Neki kell fizetni, vagy mi fizetnük neki?
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
El tudsz vonatkoztatni a fogastól?!?!?! Mondjuk legalább fél kilóméteres körzetére??? :D:D:D

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Egyetértek, emberundor maximális szinten.
Csomó bringás zabálós sörözõs hely van mégha én nem is iszom.
De a kerthelységekbe bárhová oda lehet menni..
Pl a fogasnál fenta Kõbufé..nyammnyamm.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Kokkk, igazán köszönöm információdús hozzászólásodat, de Te, mint a Pécsi Fórumosok Vezetõje igazán kiderithetnéd nekem.. lécciléccilécci... :D

Dig, a plazába azért, mert közel van, de már ismerek pár remek helyet, persze újabbakra mindig vevõ vagyok.. Olyan kellene, ahová bicajjal is lehet menni, mert mostanság mással nem nagyon közelitem meg a belvárost.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Sokba...

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Wolf, mutatok én jó helyet pesten, csak ne a plázákban keresgélj mert ott szart sem találsz.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
De. Menjél. Jó lesz az. Söreltüntetés rulez.

A Gemini az mennyibe kerül?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Én majd este megyek a Séta térre gyakorolni. Söreltüntetést. Hogy gyorsan menjen. Hehe. Na jó nem. De. Nem. Valami jó kis ugrálós hely kéne hazafelére...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Kokkk vazze, hát én ehhez nem tartanám magam, meg nem is tartom oda :D inkább maradok itt lent :D

Én meg a plázában kajáltam. Fujj. Utálom. Viszont ma megyek a hegyre! Tündérszikla 100adszor, hogy jól menjen :)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Heh, már 1 óra??? Épp most jöttem meg a borsorról egy jó sör és egy tál tarja után. Hmmmm....
Hú, ez az új Röyksopp album mekkora jó...
Nem az a tipikus keményrock (hehe) de mostanában ez nagyon bejön...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök