Nekem nagyon nincs kedvem most gyalogoskodni, mert végre lehet bringázni. ez nem kifogás, csak inkább a bringa. Sorry. Bár még minden lehet...
majd jól elkapnak a rendõrök... hihihi
Nekem nagyon nincs kedvem most gyalogoskodni, mert végre lehet bringázni. ez nem kifogás, csak inkább a bringa. Sorry. Bár még minden lehet...
Aktuális civil
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Aktuális civil
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Hát én ezt írtam. Akkor mindenki vegyen Wolf-nak alkoholmentest. Mondjuk a Borsodi Póló jó is lesz... És meg kell innia mind.Majd a 12345-ös hozzászólásra kell hajtani. Aki megnyeri mindenkitõl kap 1 sört
Aktuális civil
Itt a link hozzáÉn meg igényeltem végre új adókártyát.
Nekem is kellene egy számitógép ide, meg a San Andreas meg minden, majd elkérhetem kölcsibe, ugye?
Kifolyik a szemem a kibaszott monitorbámulástól.
Ja, és letiltották a kimenõ hivásaimat T-Mobilék, vmit elfelejtettem befizetni talán.. :cry: