Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Shoshi: tudod mi ez??? Ez KIFOGÁS!!! ;)

Wuff: ja, hogy tudjátok mihez tartani magatok... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Mondtam, hogy nem tudom még mai napot. Egyelõre nincs pontos infóm.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Huhh.. ezt biztos nekünk is tudni kell??? :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
7-kor Pálosok és fönt begb@szlak! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Kokka fasszomat beléd! Már bocsánat mindnnemû modinak!

Már most miért ásod el magadat? Majd megpróbálod, és max. nem fog menni. Bármi lehet. És ez tényleg így van. Hat év alatt rájöttem én is. Tanujjá már. Úgycsinálsz, mintha valami hülyegyerek lennél. Vagy erre jó az egyetem, hogy programozzon olyan dolgokat, ami nem is igaz?

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
zsolo: bocsi, már csekkoltam :D miután leirtam, és megnéztem a képeket, rájöttem hogy a kérdésemnek nem volt értelme..

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Most kellett rádöbbennem, hogy nem fog összejönni ez a holnap és holnap után egyben, szal menjünk csapatni!!! Inkább ráfekszem a holnapra és majd valamikor szigorlat, ha belefér... Ejjj, de nem szeretem az ilyet! NA, olyan tegnapi idõben ma is???

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

zsolo, tényleg milyen volt a verseny?? egy ideig sajnáltam, hogy nem tudtunk elmenni, de aztán az idõjárásra gondolva annyira már nem..

Csekk dalmaMag!!!
Jók voltak a pályák - persze kemények. Az idõjárás nem volt annyira vészes, inkább kisebb esõk voltak csak és ez így kibírható volt.
Én szeretem Ósztriát, szeretem a nagy versenyek hangulatát ezért jól éreztem magam. Nem volt fényképgépem és ez boszantott. Sajnos az eredmények nem lettek túl jók...

Zsolo:
Nem piti!

Köszi! A képeket megkaptam, szeretnénk majd megnézni élõben is...

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
zsolo, tényleg milyen volt a verseny?? egy ideig sajnáltam, hogy nem tudtunk elmenni, de aztán az idõjárásra gondolva annyira már nem..

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Zap:
Hehehhehe :D !

Zsolo:
Nem piti!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás

Ja, értem! És törött yeti papucsos, várom a hátsó háromszögem fórum nincs valahol?

de. ez az... :D

Aktuális civil

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás
A hét végén mi is "kirándultunk", itt van néhány kép.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Ja, értem! És törött yeti papucsos, várom a hátsó háromszögem fórum nincs valahol?

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
ne itt beszéljétek má meg ki milyet tekert/teker/fog tekerni. arra biztos van valami bringásfórum...

Aktuális civil

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Jajj, hülyék! Ez a családi birtokon volt! Hogyan gondolhatjátok, hogy a környezetkárosítok? Áhhh, csalódtam bennetek!

Kellene menni, remélem fassza lesz az idõ, örülök, hogy végre süt a nap. Már kezdtem bezombulni a szakadó esõtõl, meg az állandó széltõl.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Na igen, ezt meg se hallottuk! :D Wallride? Ugrás? Most ugye messzirõl irogató ember azt ir, amit akar.. :D de most már én is kezdem érezni a lejtõket, a száguldást (kopott a fékpofa, nehezen állok meg), és az ugratókat.. van itt olyan, hogy pici wallride, középen gyökér keresztbe, azt átugrani.. szóval tetszik.. hétvégén viszont megyek haza végre, bicajjal, úgyhogy ha mentek hegyre szeretnék csatlakozni ám!!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Shoshi:
Dehát ez illegális!! Jujujj! Te KÖRNYEZETKÁROSÍTÓ!
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Gyere Wuff, várunk, itt van borsor, meg délvidék. Csak bringázni nem szabad. Tegnap kurrva jót csapattunk, és akkorát ugrottam a wallride-on.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Kösz'öm a tanácsokat, majd e szerint járok el..

Ebben a tetves városban meg nincs semmi kicsit is hangulatos borsor, se kipakolás, se semmi. Tegnap viszont a hegyrõl hazafelé beszóltam két autósnak, mert a köcsögök a zebrán álltak meg, mert persze forgalom volt, és mégsem a keresztezõdésben akartak megállni, igaz igy meg bicajjal alig fértem el köztük, a babakocsis kismama meg várhatta a következõ zöldet... ejj.. utálom az ilyen helyzeteket. Pécsen vhogy ilyen soha nincs, vagy csak már én nem veszem észre, hozzászoktam ehhez a barom közlekedéshez. Haza akarok menni! :(

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Jaja borsor, tényleg jó. Csak éppen régebben mindig jót ettünk a Betyár csárdánál, aztán most kicsit gyengén adták elõ magukat. Na mindegy asszem ma oda kéne menni ebédelni a sorra, aztán betolni valami tarját...

Én az ilyen bulikat vagy úgy úszom meg, hogy elõtte piszokul bezabálok. Ekkor fennáll a veszély, hogy nem tudok eleget inni, vagy enni. De enni kell elõtte mindenképp, meg sok kávé, ha már ettél. És szigorúan kerülni a rövideket. Az elején max. 1 és utána vagy sör, vagy bor, de nem keverve. És itatni kell a többieket, nehogy mégis te dõlj ki elõször... :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök