Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Bandi:ötre megyünk hegyre..
gyere kifelé gyakorolni hogy ne égj be majd a pécsiek elõtt;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Zap, tudtad, hogy a DanteKertben csapolnak Millert, azaz MGD-t?? Nem is olyan drága, 370.. csak egy másik topik alapján eszembe jutott.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Viki ilyenkor állítólag Harkaniban van...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
nah semmi érdekes velem eddig,vásárcsarnokban a káposztás mellet viszont tök szép levendulát kapni....

Vikit még mindig keverem mesziröl valkivel,nagy vidáman átköszönök meg integetekek aztán hülyének agyok nézve... :)

ma asem elzizzenünk strandra Aszonkával...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Jaja! Hétfõn még a Sétán gyógyította a szemét a szemét ;) !

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Hja, egyedül voltam, de tudod a karrier az mindennél fontosabb, nem mondtam még?? :D

Tegnap volt itt Mettyú is, már két hete otthon van, mert ugye beteg, és azt próbálta bemagyarázni nekem, hogy neki milyen rossz is otthon esténként kiülni a térre meg hasonló borzalmas dolgok..

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
A.W:
Fúúú, az mekkora flash lehetett! Egyedül voltál?
Látod, ha nem lennél karrierista ( ;) ), itthon nyomhatnál velünk ilyet minden nap.

Éppen fõkönyvi kivonatokkal, fõkönyvi kartonokkal, és a PSZÁF-fel, illetve munkaadóm egyik idõsebb, okos kollegájával küzdök. Alig várom, hogy pénteken 15:00-kor bebasszam a cuccaim a hátizsákba, Camelbak megtölt, és irány a Balaton.

Kokka:
Öcsém említette szombatra Magyarszéket. Menjetek. Vazze, oda is mennék, vár rám még pár ugró, a step-up meg akkora királyság! Meg persze Séta térre is mennék.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Én tegnap este streeteltem.. :) elindultam ugyan a hegy felé, de messzinek találtatott, igy zenét hallgattam, mert a Zene Ünnepe volt tegnap és mindenféle zenekarok szórakoztatták a publikumot szerte a városban.. szóval gyakoroltam még a padkára felugrást elsõ, hátsó illetve szinkronizáltan mindkét kerékre egyszerre, továbbá hátsókeréken gurulást (manuálnak nem hivnám), továbbá a lassan, de keményen gurulás, nézelõdéssel nevû trükköt is, ez utóbbi egész jól ment. Végre valami :)

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Na morning lokkók!

Tegnap nem mentem én sem :cry: ... Vettem új gummákat az országútira, azzal szórakoztam, meg tettem vettem-otthon. Ma viszont kellene menni valami mtb-t!

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 hozzászólás
ma voltunk kötözésen, bár még van NYERS:) rész, de úgy néz ki még egy kötözés 2 nap múlva és kész :D jövõ hétre menetkész vagyok... de azért visszafogom magam... bár könyökvédõt be kell szereznem... azért folytatom az atlétika pályás nagyobb dolgokat... nem rossz hely, meg nincs messze... és víz is van a közelben...

nem tudjátok, hogy lehet-e valahonnan tölteni Chain Reaction-öket? dc lassú, kazaáaáaáaáan:) meg nincs...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Sajna én folyamat a valóságban vagyok... Holnap vizsga... Ehhh!!!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
hehehe, végre valami visszarángat a valóságba. így megint eszembe jut a péntek. jeah. menjünk.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
http://kepek.rgstudi...ek=1&get_ido=10

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
nah jó volt fönt.
tök sokat számít a hajtómû merevsége...

szóval én voltam városban sehol senki...

maradok aszem este és beállítom a féket.

isis tengely kinek menyire lóg ki a vázból!?ill a karnál nem ér végig a csavar,lehet ez!?
normális ez?!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Én most még tanulok egy darabig, szal tekerni nem, max este város, ha valakinek még van kedve...

Ha megy valaki, csak írja ide, hogy mikor és hova tart, hogy lehessen csatlakozni... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
ugye!?

lehet valmi rendõr arc figyeli a fórumot és akor mennek õk is mikor mi...

ha van kis sütnivalójuk akor igy csinálnák...

ma tekerés!?nem tv toreony tettye hanem valmi kedves...

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Igen, a Survival szócska szép reményekkel kecsegtet.. :)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
nah ujabb munkanap...

Voltam s párban beverekedtem mgam az ezer ember közé és sikerrel kihoztam a kért árucikket
Dalmátol átvettem azt
Pavlukba megjöttek azok a ocsó isises középrészek...
Ákostól is megkérdeztem hogy van-e valmi intéznivalóm...
Még faxhangot sem kellet ma adnom...
aszem elmegyek virágot öntözni...

Nevem nekem is mehet,tudjátok.

Southside Survival Crew
ehez mit szóltok!?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Gondolom kell egy sztár neve is az egyesületbe, úgyhogy ha a király nem jelezné igényét, hát én is lehetek az... :D

Estét még nem tudom, de ha van valami, akkor telefon, mert ma nem vagyok netközelben...

Dnl: :D:D:D

És már mondtam, hogy eddig sem volt olcsó sport ez a biciklizés, de ha ennyire elfajul, akkor már-már kibírhatatlan lesz. És az nem jó. De ezt a háborút végig kell harcolnunk!!!

regent

regent

vendég

• fórumtag
  • 233 hozzászólás
Hehe, viszek majd sört, de külföldön vagyok, nem akarok telefonozni.
Most elképzeltem a szituációt: belép a boltba egy ismeretlen fószer, jónapot kívánok hoztam sört, volna kedve inni egyet velem? Mellesleg vennék is egy-két dolgot. :-)))
Meg ha már itt vagyok, válaszolok az E-mail-ekre. :-)