Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
JA, hát a büntetõsdi nyilvánvaló... :( És asszem én inkább maradok gyenge, de Kõszegre kétlem, hogy letekernék... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Szegasztok!

Zsolo:
Annyit tudok (Pántya Gabi infója), hogy mindenki balfaszkodik, vizsgázik, vagy éppen Jakab-hegyen jelölt be útvonalakat. Röviden ennyi. Még nekünk is össze kellene ülnünk. A PVV Rt. ÁLLÍTÓLAG inkább a büntetés, mint a kompromisszum mellett van.

Márió:
Nyugodj meg, Neked gigarossz ;) !

A hétvégi alvás nekem biztosan kimarad, mert kánikulát jósolnak, és akkor inkább Fenyvesen hûsölök. És valszeg országútival megyek le, és ha erõs vagyok, azzal is jövök haza :clap: !

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás
Az a gáz, hogy a nagy gyûlés óta nincs semmi... Helyi erõk nélkül nehéz az ügy.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás

De sajna állítólag megint voltak zsernyák,

márhogy ma? vazz....

Aktuális civil

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

bazz pedig én 4órában dolgozom nem 1 tõl 7ig...

Én pedig reggel fél8-tól este fél 7ig
szombaton: fél8tól ~2ig
vasárnap: 5tõl ~2ig

lehet irigyelni... :air:
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Mennyire nagyot mentünk, vazze!!! Iszonyat jó volt. És fölfelé találkoztunk sok kóklerrel, aztán lefelé jöttünk vagy 8-an, 10-en... :D De sajna állítólag megint voltak zsernyák, szal kerülõvel jöttünk le és ez rossz érzéssel tölt el néha... De akkor is nagyon jó volt! Kössz mindenkinek!!!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Nah, ugye nem kell irigyelni a dolgozó nép pénzhajhászó életmódját...
Szar egy dolog, az biztos.
Nah ma rádöbbentem, hogy nekem a szombati programom már megvan, szóval nekem csak a péntek jó. De az eléggé.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
bazzze!!!

most értem haza munkábol!!!!!!!!!!!!!!!
mekora szopás ez....
ha akartam vola sem tudnék ma jönni...

bazz pedig én 4órában dolgozom nem 1 tõl 7ig...

bazze...

viszont igy lesz pénz és tényeg soha nem kell kérnem...

de akkoris...

Tibóval vltunk pici árkád kis városban és lányokat nézegetünk,volt pár mire Tibour markolt egyet a kormányon...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hehe, akkor biztos csak ki akar próbálni párat, hogy mikor megyünk nyáron, akkor a legjobbat tudja kérni nekünk... :D

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
háéááttt, nem tudom mit tervez a barátnõm.. pedig minden rendben va a magánéletünkkel

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
A kurvák döntõ többsége is masszõrként hírdeti magát... Volt a Naplóban... :D:D:D

19:15-kor ott leszek!!!

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
AW: mi az hogy felhozom a gépet.?? már fel is hoztam.! mehetünk csütürtökön és pénteken ilyen utolsó fogas fordulót. Kedden sajnos nem jó nekem, Évi masszõrt rendel (lakásra)... tiszta hulye... na mindegy, de ha már ott van hát ágyúratom magam, még ugy se voltam profi kezek alatt :)

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 hozzászólás
Shoshi: Pálosok felé lesz a "túra"? Mert, ha arra, akkor inkábbfenntebb csatlakozom és akkor nem lassítom annyira a népet. Vagy mondjuk Dömörkapu állatkert felõli részén várok majd...

The life is short, ride more!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Majd lesz olyan is, hogy megyünk egész hétvégén. Akkor lehet szombaton is csatlakozni.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Kokka:
19:15 Alagút!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
De szombaton elmentem volna.. ééérti, igy kimaradok minden pécsi mókából, aztán csak szomorkodok itt a gép elõtt olvasva a beszámolókat :)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Nalátod.
Ha te pénteken korrekt módon bulizol, nem valószínû, hogy el akarsz majd jönni az erdõbe csövezni.
Majd mi is hívogatunk.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Akkor menjetek pénteken vadakat zargatni az iccakai erdõbe! Majd telefonálok Csillebércrõl.. zzzssssssss

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Én azért szavaznék péntekre, mert akkor ott van még a hétvége más programokra. Ez csak ilyen meneküljünk ki a városból a hülye munka után. Aztán szombat délelõtt lejön az ember és csak nézelõdik, mint Tarzan.
Ha szombaton megyek ki, akkor ugrik a szombat este, és vasárnap este meg semmit se lehet csinálni, pénteken meg nem csinálok semmit, mert úgyis majd szombaton.
Szóval péntek, és akkor nincs megállás, pörög az egész hétvége.

Jövõ héten én amúgy is pénteken megyek Esztergomba valami 80as évek partyjába egy pincéhez.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
igen meg beakadok a hálózsákba lelõném a madarakat és egyebek :)

de jóó votlnagyon

nekem mindegy meik nap...

http://www.kona.dk/b...hp?bikeId=10043

ez tetszik nagyon
http://www.kona.dk/b...hp?bikeId=10086
meg ez...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!