Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Írta 2005. június 22. - 12:43

gyere kifelé gyakorolni hogy ne égj be majd a pécsiek elõtt;)
Írta 2005. június 22. - 12:33

Írta 2005. június 22. - 12:33

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2005. június 22. - 11:53

Vikit még mindig keverem mesziröl valkivel,nagy vidáman átköszönök meg integetekek aztán hülyének agyok nézve...

ma asem elzizzenünk strandra Aszonkával...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2005. június 22. - 09:49

Írta 2005. június 22. - 09:34

Tegnap volt itt Mettyú is, már két hete otthon van, mert ugye beteg, és azt próbálta bemagyarázni nekem, hogy neki milyen rossz is otthon esténként kiülni a térre meg hasonló borzalmas dolgok..
Írta 2005. június 22. - 09:21

Fúúú, az mekkora flash lehetett! Egyedül voltál?
Látod, ha nem lennél karrierista (

Éppen fõkönyvi kivonatokkal, fõkönyvi kartonokkal, és a PSZÁF-fel, illetve munkaadóm egyik idõsebb, okos kollegájával küzdök. Alig várom, hogy pénteken 15:00-kor bebasszam a cuccaim a hátizsákba, Camelbak megtölt, és irány a Balaton.
Kokka:
Öcsém említette szombatra Magyarszéket. Menjetek. Vazze, oda is mennék, vár rám még pár ugró, a step-up meg akkora királyság! Meg persze Séta térre is mennék.
Írta 2005. június 22. - 09:04

Írta 2005. június 22. - 08:40

Tegnap nem mentem én sem :cry: ... Vettem új gummákat az országútira, azzal szórakoztam, meg tettem vettem-otthon. Ma viszont kellene menni valami mtb-t!
Írta 2005. június 21. - 23:56

nem tudjátok, hogy lehet-e valahonnan tölteni Chain Reaction-öket? dc lassú, kazaáaáaáaáan:) meg nincs...
Írta 2005. június 21. - 21:41

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. június 21. - 21:17

Írta 2005. június 21. - 21:07

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2005. június 21. - 20:41

tök sokat számít a hajtómû merevsége...
szóval én voltam városban sehol senki...
maradok aszem este és beállítom a féket.
isis tengely kinek menyire lóg ki a vázból!?ill a karnál nem ér végig a csavar,lehet ez!?
normális ez?!
Írta 2005. június 21. - 18:45

Ha megy valaki, csak írja ide, hogy mikor és hova tart, hogy lehessen csatlakozni...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. június 21. - 15:44

lehet valmi rendõr arc figyeli a fórumot és akor mennek õk is mikor mi...
ha van kis sütnivalójuk akor igy csinálnák...
ma tekerés!?nem tv toreony tettye hanem valmi kedves...
Írta 2005. június 21. - 15:36

Írta 2005. június 21. - 15:01

Voltam s párban beverekedtem mgam az ezer ember közé és sikerrel kihoztam a kért árucikket
Dalmátol átvettem azt
Pavlukba megjöttek azok a ocsó isises középrészek...
Ákostól is megkérdeztem hogy van-e valmi intéznivalóm...
Még faxhangot sem kellet ma adnom...
aszem elmegyek virágot öntözni...
Nevem nekem is mehet,tudjátok.
Southside Survival Crew
ehez mit szóltok!?
Írta 2005. június 21. - 14:24

Estét még nem tudom, de ha van valami, akkor telefon, mert ma nem vagyok netközelben...
Dnl:

És már mondtam, hogy eddig sem volt olcsó sport ez a biciklizés, de ha ennyire elfajul, akkor már-már kibírhatatlan lesz. És az nem jó. De ezt a háborút végig kell harcolnunk!!!
Írta 2005. június 21. - 14:16

Most elképzeltem a szituációt: belép a boltba egy ismeretlen fószer, jónapot kívánok hoztam sört, volna kedve inni egyet velem? Mellesleg vennék is egy-két dolgot. :-)))
Meg ha már itt vagyok, válaszolok az E-mail-ekre. :-)