Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Jó neked. Én hülye vagyok, hogy még most is itt gubbasztok a gép elõtt, hátha felmerül valami probléma, aminél a szakértelmemre van szükség. Eh, szar dolog a programozás, mert ha írsz 10 soros programot, és abból egy sor hibás azt még kb. meg lehet találni, de ha már 10000 sor van összegányolva, akkor kb. a lehetetlen közeli állapot uralkodik mindenütt. És beszarok annyira nagyon.

Holnap 10-tõl meg ügyeletet kell tartani, hogy gyorsan mindent meg tudjunk javítani.
Jajjajj...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Nekem meg van indexem. Vektor vagyok.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
2100.
Nem túl sok, de mára egy kis sikerélmény.
Most vizet iszok, de sokat, és sokat is dolgozok. Használom a fejemet. Kalapács vagyok.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Még egyet kell majd szólnom a 2100-hoz, szóval pofázok össze-vissza....
Pénteken úgy néz ki lesz valami. Bár még tényleg nem lehet tudni mi.
De nekem mennem kell és kész. Menekülök otthonról. Nem akarok gipszkartonozni. Tiszta hülyék anyámék, azt hiszik 2cm-es csíkokat lehet majd farigcsálni belõle. Eh. Ha elmondom, hogy nem lehet, azt hiszik nem akarom megcsinálni. És az is igaz...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Mini DV kamera/diktafon/mp3 lejátszó
Befosok, hogy már mik vannak. Mondjuk megnézném a képminõséget az mpeg4 formátumban. De ennyi pénzért nem is várnék el sokat. Ha azt nézem, hogy a Panasonic NV-GS200-as kamera, ami úgy kb. jó lenne 200e... Eh, mindegy. Ilyet nem veszek. Max valami használt kis kamerát bohóckodni.

Az lenne kemény, hogy 2db kamera a sisak két oldalára, és egyszerre felvenni egy nyomulást, és sztereo filmet lehetne belõle gyártani. Menet közben arcba csapódó ágak, elsuhanó fatörzsek, pofára esés az avarban...és 1 korsó sör a Teca mamánál.
Ah....
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Jaja, a Shimano mind buzis.
Bár az XT nehezen tudnám megmagyarázni, de még 2 sör, és menne...
A Holzfeller, meg a Hussefelt az elég rejtélyes elnevezésnek tûnik. Olyan mintha valami kövér kovácsmesterrõl kapták volna a nevüket....
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Név alapján? De! De akkor a Saint is az. A Holzfeller viszont már üt!
Nem rossz, merev, és semmi csicsa. Mondjuk nekem a Truvativ jobban tetszik, bár ettõl lehet, hogy a Shimano jobb.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Nem buzis kicsit az a hajtókar? Hone~Honey ??

Ettem csülköt a Séta-téren, és azt kell mondjam ez így jó. Meg persze hozzá a korsó sör. Kis tévelygés a végén a fagyi, de ez kell a világnézet kialakulásához.

Adjanak már pénzt!
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Itt volt Öcsikém brand new hajtókarral!

Szép a Hone, tök fekete, nekem a képeken sötét kékes-zöldes szürkének tûnt. Fassza, jó merev, csak ez az integrált tengely fura kicsit, mintha a lánckerekek oldalán közelebb lenne a kar a láncvillához.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Menj, tömd a fejed, ne itt szólogassá be

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
ahaaaaa.!

hát a hét jól hangzik.. ha tudok menni csörgök fél7 ig, ha nem akkor nem, jo.?
remélem azért nem fogom mondjuk vörösborba ejteni a telcsimet, hogy csak a képernyõt lássam, és az sms funkció nem mûködjön, meg mondjuk pénz se legyen a kártyán és ne tudjalak hivni, miközben el tudnék menni. tuúúdeszar lenne.

na csók lányok, most megyek csülköt sütni, és sört inni.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Ahha, de akkor most miért mondtátok be az unalmast? Teregesd a családi szennyest.. Én is megyek cipõt venni, mert holnap szépen kell megjelennem, szóval 7kor megyek megint streetelni.. :D tegnap meg nem jutottam el a hegyig, ezt Dignek mondom, mert, hogy sms-t se tudtam küldeni, mivel a telefonomat leejtettem, és elmozdult vmi bigyó, a gombok ezért nem mûködtek, de megcsinálták, szóval ezért!

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
sziasztok:
AW: végulis én is mentem volna tekerni, de ma mondjuk érezhetõen jobb volt közérzetem, éreztem hogy valami hiányzik a hátamról, hát nem a görvcsös izmok voltak. Most csak attól félek hogy ezentúl 2 hetente el fogok menni, és egy csomó pénzt kidobni erre. Mert ugye két masszirozás ilyen áron ? havonta vehetnék egy uj mezt.!

Shosi: kosz a zinfót, akkor majd ha találkozom Pánytyával jól megbeszélem vele.

Jakabhegy: ha ilyen szar a helyzet Pécsen, haza se megyünk, hehe.! lassan olyanok lesznek mint a jánoshegyi pályák.

megint AW: ma ilyen faszkodást tartunk itt pakson, jött egy csomó uj arc a projektre, kell nekik egy kis ismerkedõ programot csinálni: délután közös fõzés a szabadban. FASZA.! mult csütrörtökön meg az ügyvezetõnél gettóztunk, elõtte paksi bérlemények avató bulija volt. semmi magánélet, semmi bringázázás. Nem is tudom ezt ellógni, projekt vezetõ megtiltotta.! legalább 8ig itt fogunk mosolyogni egymásra, szóval ma se tudok menni tekerni...!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Jaja, nekem is olyan fél 7-tõl lenne igazán jó... De akkor még ideírás, vvagy telefon...

Wuff: gratula... Jól nyomod... :D És kinek a hozzászólása van a háttérben?D?D?D ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 posts
Jó délelõttöt!

Én is mennék ma egy szolídat; a Jakabhegy egy-két napot tolódik, mert most töltöm ujra a fékeket olajjal...
De ha valakinek lenne kedve hozni fénykézõt, valamilyik nap elmennék szívesen!

Egyébként, mi Égervölgybõl toltuk fel, és Égertetõ után sokhelyen a pályát nyomta végig a dózer Posted Image, és vadi új szakaszokat is "készítettek".

The life is short, ride more!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Bojondok vagytok vazze... A hajtókarra én is kiváncsi vagyok, még nem láttam. Aszonta a Kiscsákó, hogy beugrik vele...

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Én is halálra dolgozom magam http://img.tar.hu/wu...mg/13482436.jpg mindig a 13.at rontom el, elõtte belinkeltem..

Hone hajtókar wow.. az se lehet rossz.. Na, folytatom a munkát..

Meg ez is régi, de nekem tetszik... :D

> > > > Sárga csillagos zsidó kisfiú megy a gettóban.
> > > > Egy SS tiszt megállítja, és kérdezi:
> > > > - Hé! Te zsidó vagy?
> > > > Mire a gyerek:
> > > > - Nem, bazmeg, én vagyok a seriff...

vagy..

> > > > - Mit tesz egy nõ a fülébe, ha vonzó akar lenni?
> > > > - A lábujjait...

esetleg..

> > > > Bõröndke és Szatyorka örségben vannak. Egyszercsak Bõröndke ránéz
> > > > az órájára:
> > > > - Ha minden igaz, 5 perc múlva itt a Váltáska...

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Atus aszonta, hogy menne ma, valamikor estefelé egyet, persze már az új Hone hajtókarjával!
És estefelé úgy tûnik nekem is jó!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Kurva suli!!! Vazz, ma tudtam, de Perének szoros volt az alsógatya, mert belekötött olyan faszságokba, hogy nem hittem el... És jó hogy tud olyat kérdezni egy idõ után, amire nem tudok válaszolni és akkor nyugodt szívvel kivághat. ROHADJON MEG!!! Ez már tuti augusztusra marad... :S ÉS még van 3 vizsgám, amit már nagyon nem akarok nyár végére tenni, szal para.

Menjünk ma hegyre!!! MINDENKÉPP!!! Shoshi!!! Kérdezd meg légyszi öcsédet is... :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Zap:
Ez jó beszólás volt, igyekszem megfogadni.
Csak tömnék már tele a zsebem pénzel...