Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Started by
albertfish
, 2004. March 11. 21:32
Posted 2005. July 06. - 15:58

pont annyi. 1 metromegállónyira. Ja, visszajárok, de csak egy kicsit, utána már rendelek inkább, az sokkal olcsóbb, meg itt komolyan veszik az ebédszünetet...

Posted 2005. July 06. - 15:43

mé' hol kajáltatok ti egyhelyen? még visszajársz a jó öreg bevált helyekre ebédelni..? kinai, fornettis, mekdonáldz, gíroszos ...
milyen messze is vagy most a duna plázátol, egy metro megálló nem.?
milyen messze is vagy most a duna plázátol, egy metro megálló nem.?
Posted 2005. July 06. - 15:36

Bazzeg... minekutána eltüntetek a szemem elõl, nem kell beszólni.. kerestelek legalább egy percig tálcával a kezembe, õket elõbb láttam meg.. No, mindegy.
Posted 2005. July 06. - 15:28

hiába bazzeg Matyi, cska mi vagyunk talpon ezen az átkozott forumon.
Mindjárt át is megyek a Telók és tárcsafékek topicba.... Bizot sott van Juhi, majd dumálunk egy jót.!
Mindjárt át is megyek a Telók és tárcsafékek topicba.... Bizot sott van Juhi, majd dumálunk egy jót.!
Posted 2005. July 06. - 14:19

Wuff, jól lepasszoltál ebédkor néhány pöcsnélküli ex-kollégára!
Kisköcsög!
Sládmingba akar valaki jönni valamikor? Akárcsak túrázni vagy bringázi vagy mittomén!
Kisköcsög!
Sládmingba akar valaki jönni valamikor? Akárcsak túrázni vagy bringázi vagy mittomén!
Posted 2005. July 06. - 14:05

Márió:
17:00 Alagút?
17:00 Alagút?
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2005. July 06. - 12:23

Posted 2005. July 06. - 12:06

Én nem megyek sládmingba, mert addigra még nem lesz új gépem, se szabadságom, majd októberben megyek vhová nyaralni..
Zap, há' értem.. remélem már lassan ki tudod engedni a gõzt, és végre megjön a 3szög.. pontosan mikor is?
Zap, há' értem.. remélem már lassan ki tudod engedni a gõzt, és végre megjön a 3szög.. pontosan mikor is?
Posted 2005. July 06. - 12:02

ja megvan: Maettyú, te hogy unatkozhacc miközben négy hétig senki nem csinálta helyetted a melót.? vagy már ennyire szarsz a farmra.? a végén még kirugnak azt szégyenszemre mehecc fel vidékre. Huu, de szar lenne.
4. Bandi&Matyi: uuuuuhh bazmeg, most ezt felejtettem ell....
ja nem mégse: mikor megyunk Sládmingba.? nekem véltozatlanul a jövõ utánni utánni utánni, hét illetve a közvetlenül azt követõ jövõ utánni utánni utánni utánni hét lenne igazán alkalmas, ileltve bármelyik hétvége szep 23 ig.!
És jöjjön mindenki más is aki nem ugy hivanak hogy ZAP, mert õt nem akarjuk hivni, mert mindenkinek kedves a (szexuális) élete...!
4. Bandi&Matyi: uuuuuhh bazmeg, most ezt felejtettem ell....
ja nem mégse: mikor megyunk Sládmingba.? nekem véltozatlanul a jövõ utánni utánni utánni, hét illetve a közvetlenül azt követõ jövõ utánni utánni utánni utánni hét lenne igazán alkalmas, ileltve bármelyik hétvége szep 23 ig.!
És jöjjön mindenki más is aki nem ugy hivanak hogy ZAP, mert õt nem akarjuk hivni, mert mindenkinek kedves a (szexuális) élete...!
Posted 2005. July 06. - 11:57

sziasztok tekerõk, és a tekerhetetlenségbõl problémát csinálók, here tépõs fenyegetõsök.
1. Hát a dropin sorba én is beállnék.! Tomi, elõre is köszönöm. Mindenképpen viszek neked sürt/lóvét, illetve nadrágot.!!!!! (seggbetétet eladod nekem, hogy döntöttél)?û
2. Szivesen mennék magyarszélre is, tovább csiszolni a modoromon túl a technikámat is. Hajrá, menjünk sokan, de a vakok azé' már fényképezzenek most, ma' bocs.!
3. nem tudom mi volt a harmadik. EBÉÉÉÉD.!
1. Hát a dropin sorba én is beállnék.! Tomi, elõre is köszönöm. Mindenképpen viszek neked sürt/lóvét, illetve nadrágot.!!!!! (seggbetétet eladod nekem, hogy döntöttél)?û
2. Szivesen mennék magyarszélre is, tovább csiszolni a modoromon túl a technikámat is. Hajrá, menjünk sokan, de a vakok azé' már fényképezzenek most, ma' bocs.!
3. nem tudom mi volt a harmadik. EBÉÉÉÉD.!
Posted 2005. July 06. - 11:41

Honnan jött ez a hereletépõsszemcserés ötlet? San Andreasban így szokás?
nemnem, ott repülõrõl lõnélek bokán.
Ez így gyûlt, tudod...
Aktuális civil
Posted 2005. July 06. - 11:40

Pestre majd õsszel gyertek, amikor nincs kánikula!
Inkább a Zengõ meg a 3ashegy tájékára nézzünk el egy egésznapos túra keretein belül valamikor a nem túl távoli jövõben.
Zsírosdeszka lenne nálunk Vasason!
Zap, mikor jön a hátsó 3szög? Lehet, hogy a heréimmel jobban látnék! (hahahahaa)
Inkább a Zengõ meg a 3ashegy tájékára nézzünk el egy egésznapos túra keretein belül valamikor a nem túl távoli jövõben.
Zsírosdeszka lenne nálunk Vasason!
Zap, mikor jön a hátsó 3szög? Lehet, hogy a heréimmel jobban látnék! (hahahahaa)
Posted 2005. July 06. - 11:35

ma valki tekerni?
delutan valmit
vagy holnap inkabb mikor mar picit jobban folszaradt?
be kene gyakorolni a sinugrot meg a letorest....
delutan valmit
vagy holnap inkabb mikor mar picit jobban folszaradt?
be kene gyakorolni a sinugrot meg a letorest....
Posted 2005. July 06. - 11:26

Posted 2005. July 06. - 11:21

Nem tudom. Nem tudom. Nem tudom.
És ha mégegyszer valaki megkérdezi, letépem a heréit, kiszedem a szemeit, és a letépett golyókat beletömködöm a szemüregeibe... má' bocs..
És ha mégegyszer valaki megkérdezi, letépem a heréit, kiszedem a szemeit, és a letépett golyókat beletömködöm a szemüregeibe... má' bocs..

Aktuális civil
Posted 2005. July 06. - 11:11

Márió, igaz nyári szünet van, attól még a helyesírásra figyeljél má' oda.. kiguvad a szemem, mire megfejtem, hogy mit írtál.. má' bocs..
Zap, neked mikor jön vissza a Yeti? Pestes túrát terveztek??
Zap, neked mikor jön vissza a Yeti? Pestes túrát terveztek??
Posted 2005. July 06. - 11:06

hat szep jo reggelt
tegnap menyire fos ido volt....
ma delutanra bizok egy kis tekeresben...
talan kicsit szarad addigra mar
tomi,persze nekem is johet...tarifa?
magyarszek se lenne rossz...
ezer bocs
javitva
pestest csinaljuk mar ugy hogy en is tudja menni
tegnap menyire fos ido volt....
ma delutanra bizok egy kis tekeresben...
talan kicsit szarad addigra mar
tomi,persze nekem is johet...tarifa?
magyarszek se lenne rossz...
ezer bocs
javitva
pestest csinaljuk mar ugy hogy en is tudja menni
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2005. July 06. - 10:59

Posted 2005. July 06. - 10:08

Én szívesen mennék valakivel Magyarszékre!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2005. July 06. - 10:03