Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Shoshinak mindig osztálytalálkozója van... Kezdek gyanakodni, hogy ez valami álca. Közben titkosügynök, és ilyenkor a Közel-Keletre utazik levadászni néhány olajsejket, akik a terrorizmust támogatják.

Jó volt tegnap a fesztivál. Vettem Borzalmas Hétvége feliratú pólót. Pénteken majd mindig ezt húzom :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Semmi vész! ;) Elvileg délután lesz valami aktívkodás, de még nem tudni, hogy mi... Majd Zapat visszatér és akkor megbeszélés. Gabesz is jönne, meg talán Tibi, meg Atus is rá lehetne venni. Shoshinak meg valami osztálytalálkozója lesz... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
noh az hogy arrol volt szó az kicsit tulzás,mivel nem volt semmi konkrét megbeszélve nem tudtam ugy alakittani a programom,de lehte hogy nem sokáig vagyok szingli....

nincs fönt vészesen nagy dzsuva...
jóó nem vágotpusztaféle kell most menni,toronytol egész jó az út..

Marci,ha esetleg ugy értelemzted hogy igen jövök,akkor neharagudj,nekem nem ugy tunt hogy fixre megyunk.
Bocs megeszer

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
na mi az, itt a szombat és senki nem dolgozik ?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Vazz, föl akartam ma menni, de gí kihagyom... :( Ez gedvás még nagyon.

Tegnap nagyon állat volt a Ponyvaregény. Érdemes megnézni moziban. Pedig tényleg kívülrõl tudom, de tetszett nagyon! Márió, mekkora pöcs vagy?! Arrol volt szó, hogy jössz velünk, erre elmész arra a szarra... Nem is jelentkeztél. Na jó, ezt leverem rajtad még... ;)

Zapat: akkor mi legyen? Nekem délelött lenne jó, vagy koradélután. Majd csörrents, ha gép elött leszel... Addig elfoglalom magam...

Shoshiéknak: thx! ;)

Gabesz tegnap fölhívott, hogy mi van velem. Jól esett. Nem szokott nagyon hivogani...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
vávává

nah mi lesz ma meg holnap!?!?
ki merre!??!

én most értem haza rohadt fáradt vagyok és a Grimm jó,mert a csajom játszik benne!!

Dani,ezer köszi!!Átgondolom jobban.

Bazze az enduro mért kerül enyibe!?Az lenne számomra az ideális gép,azt tuter hogy megtartnaám amit csak lehet,ezzel a villával ideális párosítás!

Jóó volt ma havas tályon bicózni,nagyábol belõttem elöl-hátul egyvormára,kicsit lassabra mint szoktam,igy egész jóó érzés.nem mozog soksok utat végig,már csak a féket kéne kicsit följavítani.

vicces hoogy nincs hó a talajon,a fák meg ugy néznek ki mint télen.

mindjárt képelek is

http://kep.tar.hu/dr...8805/17984075#2
bocs de telefonnal készültek

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts
Van Earthed1 és kb 1/2 óra mulva startolunk Pestrõl...

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
micsoda partiszervíz kerekedett itt hirtelen :)
Zártkörû a buli, lehet h én is csatlakoznék egy leányzó társaságában (Kokk már ismeri a barátnõmet),és ez egyel több alternatívát jelent a bemelegítésre is :)
Ezt a sok uj nevet (zsuzsi, peti, ...) is megiserném szivesen.

Mário: ne az enyémet akard megvenni, az megtartós.
Ecccer más meséltem neked róla, illetve h szerintem mi a hátránya: nem túl aktívnak és nehéznek tûnik a hátulja (bár nem tudok viszonyítani), alacsony a kcsapágy ugyhogy kb 15-öt mozgó teló kell bele, jó nagy a sárférõhely (bár asszem te is már vékonyítasz a kerekeiden), nem lehet állítani a rugostag helyzetén, nem mozog 14 centit mont ahogy igérik, csak kb 10-et (ez viszot nagyjából egyensúlyban van az elõl 13-15 centivel), át kell cintírozni a hátsó kerekedet mert offcenter az agy rögzítése, a platformos tag sokat dob rajta a Vanilla gyengének tûnik.

Szóval ez egy nagyon alap gép 1-2 szép mogoldással. Hosszutávra nem befektetés, egyébként minden csúcsmegaszuper, szeretem.

De ha belegondolok, te mindent eladsz 3-4 hónapon belül, uh neked pl ideális lehet :))) na jó nem szivatlak !

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Nem megy. Ma nem. Nekem meg inkább a holnap lenne jó, de majd jól rászedem Máriót, ha már ma nem jön sehova... :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

Van Kispál ma is, meg holnap is az IH-ban...

Mink ma megyünk erre a Pécsi Szál fesztiválra. Én kiváncsi vagyok a többi együttesre is. Holnap mondjuk házibuliba, de hát az is jó.
Gyertek koncertre jól.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

Én mindig sejtem mit jelentenek a burkolt mondásaid Zsolo :) erre jönne a válasz tõled: h kétled.

Egész jól elbeszélgetsz itt magadban...

Elsõ alap meg indulhat itt nálunk, igaz nem elite környék.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Van Kispál ma is, meg holnap is az IH-ban...

Márió, te jössz moziba? 21:00 Uránia. Feliratos, remélem nem gáz. Meg van Kino café-ban valami koncert is, bár az nem érdekel nagyon... Na?!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Akkor buktuk. Majd ámít és jól elfelejti... :D Sebaj... Ja, csak azt kell kitalálni, hogy hol alapozunk, meg pár verzió, hogy merre tovább... A többi meglátás...

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,342 posts
Én mindig sejtem mit jelentenek a burkolt mondásaid Zsolo :) erre jönne a válasz tõled: h kétled.
Nem lehet, h álmos voltál iszonyatosan Wolf mikor nézted? most már mind1, megvan a jegy és most vágyom vmi kosztûmösre. A Potter meg nem jön be filmen.

Ja, az elõre nagyon leszervezett mókák sosenem jók. A csajok Misi fealadata!
az észmentes nõnemû...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Bizony, AW! ;)

Zsolo táncol... :D Hihhííííí... Mekkora party lesz! Rendicsek. Eddig jól hangzik. Török Petyára meg azért küldök még egy sms-t, hogy jövõ szombat éjjel ugyan már ne talujon annyira. Én is kibírom nélküle... :D (Persze nekem nincs is ösztöndíjam :() Na, és ki hozza a csajokat? Ezt is Zsolo vállalja?! Amúgy meg, ha nem jó a buli és Dalma is unatkozik, akkor mi lépünk le és odaállítunk és feldobjuk a hangulatot!!! De nem szabad nagyon tervezni, hogy majd tudjunk improvizálni!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Tefizeted a újévi sörözést!
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Éééés 18.000. Enyém. Boldogság.hu

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Grimm az szar. Szerintem. Unalmas. Legalábbis majdnem elaludtam rajta.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

Akkor megbeszélve a jövõ hétvége és végre látlak táncizni :)

Nem rémlik hogy én ilyet írtam volna...

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,342 posts
Akkor megbeszélve a jövõ hétvége és végre látlak táncizni :) Petya hiányát meg simán feledteted :) aztán Dalma is hamar lelép a céges ivászatról és csatlakozik hozzánk. Bár ha úgy végzõdik, mint az enyém a hétvégén, akkor már csak aludni akar majd...
az észmentes nõnemû...