Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Ahh, aszittem mondasz valami újat. Számolj be inkább a tegnapi tekerésetekrõl. Én akkorát futottam abban a napsütésben... Isteni volt. Kár hogy megint esik. Mára már száraz lenne az erdõ.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Nincs barátnõ... :(

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Morning Emberek!

Kurrva jó dolog péntekre szabadságot kivenni. Bár nem sok mindenre volt idõm, de nem is kellett aggódni semmin sem. Talán a PVV Rt.nél is lesz valami a dolgainkból. Meglátás.
Golyó már járt kerékpárüzletben, és Ricsi kutyával is haverkodott!

Zsolo:
Remélem jó lett.

Kokka:
Király volt ez az estézés. Csak kicsit sok alkoholt ittam az elmúlt héten, és valahogy nem úgy bírom, ahogy régen. De két whiskey+kóla után mindent megcsináltam a számítógépen, amit korábban nem tudtam.

Oszttalálkozó kurrva jó volt. Délután háromtól éjjel háromig folyamatosan röhögtem. Bolondok vazze. És senki sem változott semmit sem. A csajoknak van csak új haja.
Van egy arc, õ szcientológus lett. Elmondása szerint eccer Nyíregyháza és Budapest között, valahol Fejér megyében (???) megállította a rendõr. Meg ilyenek. Aszonta szolgáltatást nyújtanak, és megszabadítanak az aberrációimtól. Mondtam felejtse el, mert imádom õket :D !
Utána helikopterrel ledobtak, és ellenséges vonalak mögött szabotázs akciókat hajtottam végre, csendben, hangtalanul ;) ...

A legjobb az egészben az volt, hogy amikor hazaértem, Öcsém, Ulmer és Kokka úgy ültek a nappaliban, mint amikor valaki este tízkor a szombat esti partira készül. Csak éppen hajnali fél három volt! Kurrva jól néztek ki!

Mettyú:
http://www.createfarts.com/
Légy kreatív!

AW:
Kössz a segítséget. Asszem oda is be kell majd hatolnom :D !

Márió:
Vázügyben csíborodjál, ne gondolkodj. Olyan vagy, mint egy csaj, aki folyamat a kapcsolat értelmén gondolkodik ahelyett, hogy élvezné, és lubickolna benne.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,342 posts
Én meg köszönöm, h szarrá dolgozhattam magam a hétvégén... már nagyon várom a következõt, mert akkor csak lazulós Mikulás parti lesz és a mh felé se nézek.

dnl: legközelebb, majd ha Pécsen járok szólok :) bár lehete, nem idén lesz.

Én voltam már sokx buliba bicóval, teljesen jó volt, nem kellett gyalogolni és még csukott szemmel is ment :)

És a Grimm jópofa volt, csak az elejére nem sikerül odaérni (a mûboszisra). Ki a barátnõ?
az észmentes nõnemû...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
oksa
szerintem ez egy enyhébb téli estén simán kivitelezhetõ!!
akár tarthatunk egy kuckó guide-ot is!!
kezdés doom kuckó,vége meg valahol a Jókai téren...

váz egyelõre nem érdekel :D

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts

Valameik este egy forraltborozós,sütizõs,pogizós valamit?

Erre azt hiszem nagyon-nagyon vevõ vagyok! ;) És nincs mit. De majd próbáld ki, vagy kérdezz pontosabban. De csak akkor válaszolok, ha másnap nem azt olvasom, hogy "vááááááá, IronHorse kell!!!"... :D

A tegnapot nagyon köszönöm Shoshiéknak, és fõleg a fiatalabbiknak, a máért meg nagyon hálás vagyok Zsolo házaspárnak... Zapat, pótlunk. Kössz, hogy vagytok! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts
NA madj íird le nekünk is az elõadásodat :)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
Zsolo,az ímélt megkaptad?
Marci,nem pont erre voltam kíváncsi,de köszi:D

Holnap fogok tesin a dunhill kerékpározásrol tartani egy elõadást,tök izgulok..

Valameik este egy forraltborozós,sütizõs,pogizós valamit?A doom kuckó mellé lehet választani az egész Jókai teret,mert az is benépesült sok kis bódéval ahol minden helybensütött finomat lehet kapni!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
tök szép idõ van, bár fönnt biztos pudvás. Úgy volt hogy m1ünk ma föl de most még szédülök és fáj a fejem. Szerintem Tomy is elkapta. Ja, naggyon király a babsalátád. Ebédre elpusztítottam a maradékot :) csajom, lehet nem fog közel hajolni hozzám:D

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

Nem igazán tudom, hogy mit szeretnél hallani...

Márió! Vazzz! Miért nem döntöd el mit szeretnél? Mi értelme minden percben azon törni a fejed, mire cserélj???

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Reggelt!

Szarul. Nagyon szarul. Egy forgópontos. Vazz, mit lehet írni? Nem horselink-es, de jól és szépen. Nem igazán tudom, hogy mit szeretnél hallani... ;)

Tegnap este jó volt. Olyat kajoltunk Atusnál, hogy ejjj... :D Meg folyamat kellett volna piálni, hogy menjünk buliba, de esett az esõ és akkor inkább filmet néztünk, hogy megvárjuk, még eláll az esõ és majd utána edöntjük... 4-ig vártunk. :D Aztán haza... De nagyon jó volt!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
ha nem esett volna enyire akor ma mehettünk volna egyet tekerni...

Marci,a bullitot hogy mozog,menet közben mien?Nem arra vagyok kiváncsi hogy ezer jó,meg atom fasza,hanem valami tényszerüre:)
de privibe is küldheted..

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

Én tuti nem mennék bringával buliba...

Mert soha nem is mentél bringával buliba ;)
Meg ebben a társaságban nem is szokás bringával buliba menni.
Na mindegy már itt vagyok, és jó volt bringázni, csak utálom amikor a fogam között korcog a felvert sár.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Ez így van... :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

ez csak azér van mer még nincs Konád ;)
csak valami fehér hátul teleszkópos

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

ha esik .

esik

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Pedig én ma átmegyek a városon bringával, ha esik ha fúj, leszarom.
Se busszal, se kocsival nincs kedvem buliba menni...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
bringázás helyett csak sima ázás van.
gépész monnyon le!

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Faszás lehet... :D