a speedy jó bóóóóót! a gyulaiban viszont még nem jártam de obsi is hiteles informátor szóval tutti lehet az is.

Minden esetre ne add fel a melós dolgot, sajnálom, hogy ez történt

a speedy jó bóóóóót! a gyulaiban viszont még nem jártam de obsi is hiteles informátor szóval tutti lehet az is.
PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
a régió kerékpáros üzleteirõl:
szerény véleményem szerint azért nincs nagyobb forgalmuk MERT NEM IS AKARJÁK.
PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
orosházán sincs másképp a bikemaggal...
-bikemag van?
-fel van írva? (azaz megrendeltem-e)
-nincs
-akkor nincs
akkköcsögje
:hmmm: nemtom, szerintem nem a hellyel van gond, hanem a modorral/hozzáállással. Ergo ott sem. Háttérben, jó anyuka módjára támogatóként...Hát az anyukálya lehet, hogy jobban mutatna egy élelmiszerpult mögött.
Hát az anyukálya lehet, hogy jobban mutatna egy élelmiszerpult mögött.Hmmm.... Sitti esetében a városnév tartalmazza a település BikeMag ellátottságának mértékét...
Gyulán én már csak a Bike Cornerbe megyek (évente egyszer)... Anno én is Gézát favorizáltam, de miután az anyukája n-ik alkalommal is enyhén szólva lekezelõen adta elõ az eladói szerepet, lemondtam a bolt által nyújtott egyébként jó színvonalú szolgáltatásról (értsd, csak egyszer nyalták el a menetet a bal hajtókaromban, ergo vehettem új hajtást).
Egyébként magam örömére leírom, hogy megvan minden alkatrész, így épülhet az otthoni bringa, a KONA 2
Nocsak, erre nem válaszoltam vona???Üdv OBSIDIAN!
Remélem nem gond, ha naggyal írom. A többiek elég sokat pihiznek. Vagy csak sokat bicóznak? Az idõ minden esetre egyre jobb itt az Alfõõõld K-i szektórában. Talán ez lehet az oka.
há' psssszt' ;o)van rá sansz, hogy Kona dealer lesz a bolt?
Hááát hümmm! A forgalom tényleg nem oly nagy mostanság.
A szarvasi boltról + csak annyit, hogy mindig is lesznek ilyen boltok. Szarvason csak az az egy bicós bolt van? Mert szerintem egy kis "igényfelmérés" Után nem lenne rossz befektetés egy stílusos, igényes, "márkás" bolt megnyitása. Persze mindez sok utánnajárással és anyagi befektetéssel jár, "de ha elindul a szekér, ki tudaj hol áll meg?!"