az a váz nekem valahonnan ismerõskona2 :cfaniak2:
majd még új stucni meg kormány megy rá
Jelentkezz be Regisztrálj
viharsarki rájderek
Írta 2006. április 19. - 15:35
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. április 19. - 15:08
csak kitartást tudok nektek kívánni! nagyon brutál a Körös meg a Tisza is...Eddig azt hittem, hogy fárasztó, ha az ember sportszerõen kerékpározik.
De ez semmi....
A tegnap esti 12 órás homoklapátolás a szarvasi gáton hihetetlenül kifárasztott. A víz már teljesen a gát tetején van.
Este 6-tól reggel 6-ig kinn voltam. :-(
Írta 2006. április 18. - 13:55
De ez semmi....
A tegnap esti 12 órás homoklapátolás a szarvasi gáton hihetetlenül kifárasztott. A víz már teljesen a gát tetején van.
Este 6-tól reggel 6-ig kinn voltam. :-(
Írta 2006. április 14. - 12:30
Megnéztem, jó lett! :bananadan
Van egy progi, a HTTrack Website Copier, ezzel a vinyódra tudod tükrözni egy website teljes tartalmát, innen le tudod tölteni, érdemes az így leszedett oldalakat átböngészni, könnyen talál az ember hasznos scripteket, ötleteket, stb.
Innen szedd le: LETÖLTÖM
Nézd meg az én oldalamat vele, próbáld ki a Namo Webeditort, és azzal nyisd meg.
Kellemes Húsvétot, Sok Nyuszit Mindenkinek! :afro:
Írta 2006. április 14. - 11:25
Sitti: megnéztem az egyesületi honlapotokat, nagyon jól szerkesztett, de inkább a hiányosságokat emelném most ki, hiszen te is javítani szeretnél az oldalon.
Maga az oldal méretezésénél divat manapság a fix oldalszélesség, a szélsõ frame-eket pedig dinamikus méretezéssel hagyják. Így ha a középsõ frame-nek 790 pixel szélességet állítasz be, jól fog mutatni a 800x600, vagy nagyobb felbontásnál (pl. itt: http://pigi.ini.hu) is. Neked is könnyebb így a képernyõt megtervezni, nem kell attól tartani, hogy más felbontásnál esetleg szétcsúszik az oldal.
Aztán, az Újságcikkek menünél a cikkek több hasábban olvasható, ez egy honlapnál nem szerencsés, mert rövidek a sorok, nem mutat jól. A sorok balra zártan így különösen furin hatnak, javaslom itt inkább a sorkizárt sorkitöltést.
Hirtelen ezeket találtam szembetûnõnek, amúgy nagyon jó a honlap, csak frissítsétek, képekkel, beszámolókkal! HAJRÁ, HAJRÁ!!! Gratulálok hozzá!
Naszóval:
Kijavítottam a hibákat.
Az újságcikkeknél már nem hasábokban van az íromány.
A lap tetején a mozgó mütyûr helyett egy sima képet raktam fel.
Ennek kisebb a mérete, így gyorsabb az oldal.
+ Egy-két képet átvariáltam.
Csak az oldal szélességét nem tudom állítani.... :-(
Írta 2006. április 12. - 08:45
höhö... szépen alakul a STORMCORNER KONA team
Pigiék ANOKja totál egyediségéhez annyit, hogy egyébként kollegám meg akart fûzni, hogy beszéljelek rá, cseréld be egy jóra (mert akkor Õ behúzta volna )
Nem adjuk! 8)
Hétvégén Én is összeraktam a KONA2 paripát, 3 év kihagyás után ismét merev gép van a seggem alatt...:
http://www.xfactorne...me/lavadome.jpg
Fotót róla!
Hétvége: hát skaccok én pénteken húzok Mellonékkal és Kahleszékkel Lillafüredre Bocccs...
noproblemo. Csak összejön valamikor valami tekergõzés.
Írta 2006. április 11. - 23:49
Írta 2006. április 11. - 19:55
Pigiék ANOKja totál egyediségéhez annyit, hogy egyébként kollegám meg akart fûzni, hogy beszéljelek rá, cseréld be egy jóra (mert akkor Õ behúzta volna )
Hétvégén Én is összeraktam a KONA2 paripát, 3 év kihagyás után ismét merev gép van a seggem alatt...:
annyi különbséggel, hogy már Schwalbe Sped Cruiser 26 × 1,5" külsõk, Race Face Prodigy 120×10 fekete stucni és 1 tányéros hajtómû került rá... igazi suhanós... õszintén megvallva, egy mennyei mámor fogott el, amikor mentem vele a városban, mert hangtalan (dekisgecileszek), erõlködés nélkül megyek vele mindenhol nagytányérral (brutttálerõsvagyok), és bûnranda (höhölila).
Kiszámoltam, hogy kb októberig ha tudok ezzel járni az Örstõl (féltáv), akkor 90%osan visszahoztam az árát... pedig mostanában Sári 4 liter/100 km fogyival visz engem be BP-n keresztül!!!!!
Hétvége: hát skaccok én pénteken húzok Mellonékkal és Kahleszékkel Lillafüredre Bocccs...
Haza, Ó-hára valamikor 2-3hét múlva talán, de a májusi slovenski raj tour elõtt tuti...
Na most ennyi...
ja meg: GRATULA OBSI! 8) szééééép
PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
Írta 2006. április 11. - 19:55
annyi különbséggel, hogy már Schwalbe Sped Cruiser 26 × 1,5" külsõk, Race Face Prodigy 120×10 fekete stucni és 1 tányéros hajtómû került rá... igazi suhanós... õszintén megvallva, egy mennyei mámor fogott el, amikor mentem vele a városban, mert hangtalan (dekisgecileszek), erõlködés nélkül megyek vele mindenhol nagytányérral (brutttálerõsvagyok), és bûnranda (höhölila).
Kiszámoltam, hogy kb októberig ha tudok ezzel járni az Örstõl (féltáv), akkor 90%osan visszahoztam az árát... pedig mostanában Sári 4 liter/100 km fogyival visz engem be BP-n keresztül!!!!!
Haza, Ó-hára valamikor 2-3hét múlva talán, de a májusi slovenski raj tour elõtt tuti...
Na most ennyi...
ja meg: GRATULA OBSI! 8) szééééép
Írta 2006. április 11. - 19:10
Köszönöm a kritikát.
De bevallom õszintén a 790 pixel szélességet nem tudom,hogy hol lehet beállítani.
Esetleg tudsz tippet adni? Macromedia Dreamweavert használok.
A cikkeket ki fogom javítani. A frissítéseket meg úgyis én fogom csinálni. Feltéve ha kapok képanyagokat, történeteket, bármiket....
Nem tudok minden versenyre elmenni fényképezni. :-)
Ha jól veszem ki a szavaidból azért összességében jónak tartod az oldalt.
Ennek azért is örülök, mert SEMMILYEN weblapszerkesztési elõképzettségem nincs. Teljesen autodidakta módon tanultam. :-)
Más:
Buda Maratonra megy valaki?
Én Namo Webeditor Suite 2006-ot használok, wysiwyg (amit látsz, azt kapod) stílusú html-editor, sok template-el, theme-ekkel. Én évek óta ezt használom, mást talán nem is... 8-\
Próbáld ki!
Írta 2006. április 11. - 17:17
Sitti: megnéztem az egyesületi honlapotokat, nagyon jól szerkesztett, de inkább a hiányosságokat emelném most ki, hiszen te is javítani szeretnél az oldalon.
Maga az oldal méretezésénél divat manapság a fix oldalszélesség, a szélsõ frame-eket pedig dinamikus méretezéssel hagyják. Így ha a középsõ frame-nek 790 pixel szélességet állítasz be, jól fog mutatni a 800x600, vagy nagyobb felbontásnál (pl. itt: http://pigi.ini.hu) is. Neked is könnyebb így a képernyõt megtervezni, nem kell attól tartani, hogy más felbontásnál esetleg szétcsúszik az oldal.
Aztán, az Újságcikkek menünél a cikkek több hasábban olvasható, ez egy honlapnál nem szerencsés, mert rövidek a sorok, nem mutat jól. A sorok balra zártan így különösen furin hatnak, javaslom itt inkább a sorkizárt sorkitöltést.
Hirtelen ezeket találtam szembetûnõnek, amúgy nagyon jó a honlap, csak frissítsétek, képekkel, beszámolókkal! HAJRÁ, HAJRÁ!!! Gratulálok hozzá!
Köszönöm a kritikát.
De bevallom õszintén a 790 pixel szélességet nem tudom,hogy hol lehet beállítani.
Esetleg tudsz tippet adni? Macromedia Dreamweavert használok.
A cikkeket ki fogom javítani. A frissítéseket meg úgyis én fogom csinálni. Feltéve ha kapok képanyagokat, történeteket, bármiket....
Nem tudok minden versenyre elmenni fényképezni. :-)
Ha jól veszem ki a szavaidból azért összességében jónak tartod az oldalt.
Ennek azért is örülök, mert SEMMILYEN weblapszerkesztési elõképzettségem nincs. Teljesen autodidakta módon tanultam. :-)
Más:
Buda Maratonra megy valaki?
Írta 2006. április 11. - 12:43
Hááát nem mondom, tényleg egyedi matricázású az a KONA-ácska!
Kíváncsi vok ha Õt +kérdeznénk mit szólna hozzá.
Kire gondolsz?
Nikinek külön tetszik, hogy nem sablonos...
Amúgy az X-Factornál is tudják ezt a "bakit", mert Parának küldtem képeket még, mikor elhoztuk a MOM-ból
Nem is volt semmi gond belõle, elõször õk sem vették észre.... 8)
Amúgy meg nagyon príma kis váz, Niki imádja...
Írta 2006. április 11. - 12:39
Írta 2006. április 11. - 12:28
Kíváncsi vok ha Õt +kérdeznénk mit szólna hozzá.
Írta 2006. április 11. - 12:21
Ha igen kérnék véleményt róla.
Akár jót akár rosszat.
Bármilyen építõ jellegû kritikát elfogadok.
Vagy ötleteket, hogy mit lehetne fejleszteni.
Írta 2006. április 11. - 12:12
Megtalálod az eltérést?
Izé, Para ne súgj!
Amúgy mikor is jössz Oh-ra? Most vasárnap megyünk a Mecsekbe tekerni egyet... nem tartasz velünk?
Írta 2006. április 10. - 11:26
Írta 2006. április 10. - 08:42
Amúgy a városban vagy A)hülyének néznek amikor sisakban teljes menetdíszben bégig tekersz a fõutcán vagy számsorok formájában azt számolja ZSiga, hogy mennyiért is tudná tovább paszolni alólad... :-/
Szombaton kipróbáltam. Teljes menetdíszben sisakban párszor végigtekertem Szarvason.
Az a legkevesebb volt, hogy megbámultak, mint a cirkuszi majmot.
De volt olyan is, hogy a "kissebbségiek" egy Opel Vectrából mutogattak rám és kinevettek.
De szerencsére nem adták el a paripámat alólam... :-)
Írta 2006. április 07. - 12:32
hát ha ötletke vannak, hajrá!
Jó lenne pölö egy normális bót végre orosházára is ;-)
csatlakoznék Obsihoz: Bódogulást!
ps: meg van az új lovam!!!! jipppiiiiiii
kona lava dome kicsit saját igényeknek alakítgatva...