az a váz nekem valahonnan ismerõskona2 :cfaniak2:
majd még új stucni meg kormány megy rá

csak kitartást tudok nektek kívánni!Eddig azt hittem, hogy fárasztó, ha az ember sportszerõen kerékpározik.
De ez semmi....
A tegnap esti 12 órás homoklapátolás a szarvasi gáton hihetetlenül kifárasztott. A víz már teljesen a gát tetején van.
Este 6-tól reggel 6-ig kinn voltam. :-(
Sitti: megnéztem az egyesületi honlapotokat, nagyon jól szerkesztett, de inkább a hiányosságokat emelném most ki, hiszen te is javítani szeretnél az oldalon.
Maga az oldal méretezésénél divat manapság a fix oldalszélesség, a szélsõ frame-eket pedig dinamikus méretezéssel hagyják. Így ha a középsõ frame-nek 790 pixel szélességet állítasz be, jól fog mutatni a 800x600, vagy nagyobb felbontásnál (pl. itt: http://pigi.ini.hu) is. Neked is könnyebb így a képernyõt megtervezni, nem kell attól tartani, hogy más felbontásnál esetleg szétcsúszik az oldal.
Aztán, az Újságcikkek menünél a cikkek több hasábban olvasható, ez egy honlapnál nem szerencsés, mert rövidek a sorok, nem mutat jól. A sorok balra zártan így különösen furin hatnak, javaslom itt inkább a sorkizárt sorkitöltést.
Hirtelen ezeket találtam szembetûnõnek, amúgy nagyon jó a honlap, csak frissítsétek, képekkel, beszámolókkal! HAJRÁ, HAJRÁ!!! Gratulálok hozzá!
höhö... szépen alakul a STORMCORNER KONA team
Pigiék ANOKja totál egyediségéhez annyit, hogy egyébként kollegám meg akart fûzni, hogy beszéljelek rá, cseréld be egy jóra (mert akkor Õ behúzta volna )
Hétvégén Én is összeraktam a KONA2 paripát, 3 év kihagyás után ismét merev gép van a seggem alatt...:
http://www.xfactorne...me/lavadome.jpg
Hétvége: hát skaccok én pénteken húzok Mellonékkal és Kahleszékkel Lillafüredre Bocccs...
PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
Köszönöm a kritikát.
De bevallom õszintén a 790 pixel szélességet nem tudom,hogy hol lehet beállítani.
Esetleg tudsz tippet adni? Macromedia Dreamweavert használok.
A cikkeket ki fogom javítani. A frissítéseket meg úgyis én fogom csinálni. Feltéve ha kapok képanyagokat, történeteket, bármiket....
Nem tudok minden versenyre elmenni fényképezni. :-)
Ha jól veszem ki a szavaidból azért összességében jónak tartod az oldalt.
Ennek azért is örülök, mert SEMMILYEN weblapszerkesztési elõképzettségem nincs. Teljesen autodidakta módon tanultam. :-)
Más:
Buda Maratonra megy valaki?
Sitti: megnéztem az egyesületi honlapotokat, nagyon jól szerkesztett, de inkább a hiányosságokat emelném most ki, hiszen te is javítani szeretnél az oldalon.
Maga az oldal méretezésénél divat manapság a fix oldalszélesség, a szélsõ frame-eket pedig dinamikus méretezéssel hagyják. Így ha a középsõ frame-nek 790 pixel szélességet állítasz be, jól fog mutatni a 800x600, vagy nagyobb felbontásnál (pl. itt: http://pigi.ini.hu) is. Neked is könnyebb így a képernyõt megtervezni, nem kell attól tartani, hogy más felbontásnál esetleg szétcsúszik az oldal.
Aztán, az Újságcikkek menünél a cikkek több hasábban olvasható, ez egy honlapnál nem szerencsés, mert rövidek a sorok, nem mutat jól. A sorok balra zártan így különösen furin hatnak, javaslom itt inkább a sorkizárt sorkitöltést.
Hirtelen ezeket találtam szembetûnõnek, amúgy nagyon jó a honlap, csak frissítsétek, képekkel, beszámolókkal! HAJRÁ, HAJRÁ!!! Gratulálok hozzá!
Hááát nem mondom, tényleg egyedi matricázású az a KONA-ácska!
Kíváncsi vok ha Õt +kérdeznénk mit szólna hozzá.
Megtalálod az eltérést?
Amúgy a városban vagy A)hülyének néznek amikor sisakban teljes menetdíszben bégig tekersz a fõutcán vagy
számsorok formájában azt számolja ZSiga, hogy mennyiért is tudná tovább paszolni alólad... :-/