Sitti, ha netán még februárban meglenne, szólj, januárban nem veszek semmit

szerencsés emberke gratulálok neki én is!
Boldog Karácsonyt obsidian legalább neked mert úgylátom más nemnagyon jár erre ;o)))
Egy gyulai srác nyerte az RP vásárlási utalványt!
Gratula neki! (Gyula power!
)
Kerge: :scared: vigyázz magadra! finoman a drogokkal! a drog rossz, értem?
szia kerge , mi újság?
Nemtom... Amennyit én tudok, az az, hogy Bcsabán vannak aránylag sokan, meg Orosházán. Gyulán van 2 srác akik kõkeményen maratonokra gyúrnak, el is vittek 1 aranyat meg egy ezüstöt Szegedrõl...
Meg van 1 egész ügyes trialos csákó meg ~ 5 sztrítes arc, akik az alföld közepén milliómiliméteres duplavállas villával nyomják mer kemény a terep ám arrafelé... Ja, meg a Bike Corner tulaja jár még el DHzni a hegyekbe néha...
Talán Békésen vannak a BMXesek, de lehet õk is Orosházán, ebben nem vagyok biztos, sorry az esetlegesen itt fellelhetõ érintettektõl.
Többrõl nemtok... De ha Marinéni a lidicrusierrel annak számít, akkor Szarvas is hardcore bringáshely!!!
Köszi, egyelõre nem, megfelel az is, ami van...Érdekel egy jobb digit fényképezõ? Tudok egy jó boltot... Tök véletlenül ott dolgozom.... :-)
Ahogy megyek kifelé a Gyulavári hídról merre van Máriafalva? Balra vagy jobbra lehet lefordulni a híd után igaz? Talán tavaly,vagy tavaly elõtt bringáztam arra. Nem emlékszem. Meg talán a Mályvádi teljesítménytúra vonala is mintha valamerre arrafelé ment volna.....
Gyulavári hídtól elindulsz Máriafalva felé a töltésen (vagy fordítva) és egyszercsak ott lesz
(az a kép pont sz@r lett, mert az éjszakai szûrõt nem tudom jól használni, meg a gép sem egy pro cucc...
)
Megtisztultam!obsidian látom nem is ittál egy korty alkoholt sem és mégis találkoztál a rókával utad során ;o))))
csak annyit tudok segíteni ,hogy itt nézz körül:Nem tudja valaki hol lehet a legolcsóbban domain nevet regisztrálni?
elecash@freemail.hu
Gyulavári hídtól elindulsz Máriafalva felé a töltésen (vagy fordítva) és egyszercsak ott leszSzépek a képek! De az a duzzasztógát merre van? Nem ismerem fel.... :-)