van rá sansz, hogy Kona dealer lesz a bolt?itt az egész környékre ráférne egy jó bolt. na majd én .. ;o)
Jelentkezz be Regisztrálj
viharsarki rájderek
Posted 2006. March 22. - 08:19
Posted 2006. March 22. - 04:09
Posted 2006. March 21. - 12:32
A szarvasi boltról + csak annyit, hogy mindig is lesznek ilyen boltok. Szarvason csak az az egy bicós bolt van? Mert szerintem egy kis "igényfelmérés" Után nem lenne rossz befektetés egy stílusos, igényes, "márkás" bolt megnyitása. Persze mindez sok utánnajárással és anyagi befektetéssel jár, "de ha elindul a szekér, ki tudaj hol áll meg?!"
Posted 2006. March 17. - 22:15
Sikeresen elköltöztem otthonról. Hát mit is mondjak a szarvasi bringaboltokról? Gagyi!!! A "legelitebb" cuccokat egy Bikepositive nyeregcsõ, nyereg, esetleg stucni jelenti. Ja bocsánat... Az egyikben van egy PolarX váz is. A másik ráadásul úgy néz ki,mintha a pincémben tatarozás nélkül nyitnék boltot. Biztosan azért van,mert hozzászoktam a jóhoz,de ez iszonyat gánynak tûnik. Azon gondolkozok,hogy nekem kéne nyissak egyet,de az asszony nem engedi... :-(
Posted 2006. February 03. - 09:37
Posted 2006. February 03. - 01:44
Posted 2006. February 02. - 13:31
Remélem nem gond, ha naggyal írom. A többiek elég sokat pihiznek. Vagy csak sokat bicóznak? Az idõ minden esetre egyre jobb itt az Alfõõõld K-i szektórában. Talán ez lehet az oka.
Posted 2006. February 02. - 13:28
Posted 2006. February 01. - 00:16
Dehogy vagyok én irígy... Inkább örülök neki, hogy végre valaki otthon is nyer valamit! Majd számolj be, hogy mire költötted!Ne légy irígy, mert árt az egészseggednek.
Posted 2006. January 30. - 19:20
Posted 2006. January 28. - 12:56
Posted 2006. January 27. - 09:58
Posted 2006. January 26. - 22:41
no akkor B.U.É.K. kedves viharsarki társaim...
szarvason nincs bringás élet már, mert elköltöztem onnan ;-)
ha értelmes boltossal akarsz beszélgetni, akkor Balázs Misihez menj. A boltban igaz nincs értékes cucc, de legalább Õ tudja is ezt.
Réges réges, még akkor egy másik galaxisba tartoztunk, volt egy fél-maraton féleség rendezve szarvason, végig kellett tekerni a gáton. Az egyetlen 100e feletti értékû kerékpár tulajdonos+orosházi cimbim (Csubee)+Én már az elsõ km után vezettünk, és nyomultunk váltott vonatozásban. Aztán az egyik villanyoszlop tövébõl az ott álldogáló összesen 4 ember csápolni kezdett felénk közeledtünkre, amit persze mi qrvára nem értettünk. Majd amikor változatlan sebességgel elrobogott mellettük a szerelvény, és elkezdtek utánnunk kiabálni, akkor álltunk meg. Kiderült, az volt a cél...............
na kábé ennyi...
kitartás odalenn...
Na azt hiszem az én bringám réges-régen túllépte azt a százezer forintos határt... :-)
ÍME:
Azt mondja barátnõm,hogy állítólag nem nagyon szeretik a környéken ezt a Balázs Misit....
Például nekem még karácsonyra akartak ott venni bringásnadrágot.
Még szeptemberben megrendelték... Jártak utána többször is,hogy megjött-e már,
de csak vártak. Aztán a boltos kért egy telefonszámot,hogy ne járkáljanak feleslegesen. Majd õ hívja,hogy
ha megérkezett az árú. A mai napig nem hívta... No comment
Hozzáteszem,hogy ez nem az én véleményem.
Személyesen nem ismerem az embert. Barátnõm járt így vele.
Posted 2006. January 15. - 16:33
jesszumpepi...
már tényleg annak számít
igazán lehetne odalenn vki, aki feléleszti a másik õskövületet...: az OCL-t. (Orosháza Cross Lake)
Anno 5 versenyt szerveztem ezen a néven a gyopin található bányat-tavak körül, és a vége fele egész jó kis mezõny jött össze csabáról, szögedérõl, meg pár helyi kemény arc
PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
Posted 2006. January 15. - 14:45
LL szerintem zárni akarta a topikot aztán nyitni egy #2-t a sok hozzászólás miatt, ami itt nincs:)
Posted 2006. January 14. - 21:00
nah mi volt ez a törölt hozzászólás? ;o)
egy elnézett dolog következtében leírt hozzászólásom eltávolítása köreitekbõl
semmi extra
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2006. January 14. - 18:17
Posted 2006. January 13. - 10:54
szarvason nincs bringás élet már, mert elköltöztem onnan ;-)
ha értelmes boltossal akarsz beszélgetni, akkor Balázs Misihez menj. A boltban igaz nincs értékes cucc, de legalább Õ tudja is ezt.
Réges réges, még akkor egy másik galaxisba tartoztunk, volt egy fél-maraton féleség rendezve szarvason, végig kellett tekerni a gáton. Az egyetlen 100e feletti értékû kerékpár tulajdonos+orosházi cimbim (Csubee)+Én már az elsõ km után vezettünk, és nyomultunk váltott vonatozásban. Aztán az egyik villanyoszlop tövébõl az ott álldogáló összesen 4 ember csápolni kezdett felénk közeledtünkre, amit persze mi qrvára nem értettünk. Majd amikor változatlan sebességgel elrobogott mellettük a szerelvény, és elkezdtek utánnunk kiabálni, akkor álltunk meg. Kiderült, az volt a cél...............
na kábé ennyi...
kitartás odalenn...
PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
Posted 2006. January 06. - 16:04
Még nem teljes,de folyamatosan fejlesztem.
NÉZD MEG TE IS!
www.pedaldongolok.tar.hu