Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

viharsarki rájderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
627 hozzászólás a témában

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás

itt az egész környékre ráférne egy jó bolt. na majd én .. ;o)

van rá sansz, hogy Kona dealer lesz a bolt? :D
When the day is through, all I want to do is slow down...

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.133 hozzászólás
itt az egész környékre ráférne egy jó bolt. na majd én .. ;o)
aláírás szerkesztése

Czaboo

Czaboo

vendég

• fórumtag
  • 27 hozzászólás
Hááát hümmm! A forgalom tényleg nem oly nagy mostanság.
A szarvasi boltról + csak annyit, hogy mindig is lesznek ilyen boltok. Szarvason csak az az egy bicós bolt van? Mert szerintem egy kis "igényfelmérés" Után nem lenne rossz befektetés egy stílusos, igényes, "márkás" bolt megnyitása. Persze mindez sok utánnajárással és anyagi befektetéssel jár, "de ha elindul a szekér, ki tudaj hol áll meg?!"

Sitti

Sitti

törzsvendég

• fórumtag
  • 259 hozzászólás
Nem semmi forgalom van! Jól látom,hogy másfél hónapja volt az utolsó hozzászólás? :-)
Sikeresen elköltöztem otthonról. Hát mit is mondjak a szarvasi bringaboltokról? Gagyi!!! A "legelitebb" cuccokat egy Bikepositive nyeregcsõ, nyereg, esetleg stucni jelenti. Ja bocsánat... Az egyikben van egy PolarX váz is. A másik ráadásul úgy néz ki,mintha a pincémben tatarozás nélkül nyitnék boltot. Biztosan azért van,mert hozzászoktam a jóhoz,de ez iszonyat gánynak tûnik. Azon gondolkozok,hogy nekem kéne nyissak egyet,de az asszony nem engedi... :-(

Czaboo

Czaboo

vendég

• fórumtag
  • 27 hozzászólás
Az ASSZONYOK pedig kifejezetten veszélyesek tudnak lenni. Tudod ami az övékké az szent. Ha baszogatod a cuccukat Õk is megbaszogatnak érte. Ki hogy.... az már más téma. =)

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.133 hozzászólás
háááááááát megvagyok én is és élek virulok ;o) bicózni persze még nem most fogok mert még nincs meg az új gépem és mivel most perpill így hirtelen munkahelyem sincs már sajna :( így lehet várat magára még a bringázás .. igaz idõnként eltulajdonítom a zasszony sárga ktm lovát de hát egybõl észreveszi és mire hazaérek már egy baseball ütõvel vár ,hogy eltörje valamelyik csontomat ;o) na majd lesz valami ... különben meg megéri azért a pár törött bordáért.... ;o)))
aláírás szerkesztése

Czaboo

Czaboo

vendég

• fórumtag
  • 27 hozzászólás
Üdv OBSIDIAN!
Remélem nem gond, ha naggyal írom. A többiek elég sokat pihiznek. Vagy csak sokat bicóznak? Az idõ minden esetre egyre jobb itt az Alfõõõld K-i szektórában. Talán ez lehet az oka.

Czaboo

Czaboo

vendég

• fórumtag
  • 27 hozzászólás
Kérlek szépen, már a sorsolás után híjtak egybûl, úgyhogy karácsonyi ajándéknak + volt. Dec 22-én mentem is érte a Citybe a sikukuval + a spanokkal. Összevásároltunk ezt, + azt is. Tõbbek között 1 kivehetõ belsejû agyonfunkciós dzsekit(eztet aztán jó megaszondtam), polárpulcsit, pólókat, nacit, 2 hátiszsákot. Zömében ennyi. Az árakról meg ....Pfúúúú!

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás

Ne légy irígy, mert árt az egészseggednek.

Dehogy vagyok én irígy... :) Inkább örülök neki, hogy végre valaki otthon is nyer valamit! ;) Majd számolj be, hogy mire költötted!

Czaboo

Czaboo

vendég

• fórumtag
  • 27 hozzászólás
Ne légy irígy, mert árt az egészseggednek.

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás
Mocsok mázlista! :D Velkám!

Czaboo

Czaboo

vendég

• fórumtag
  • 27 hozzászólás
Hali! Én lenni gyulai nyertes(RP vásárlási utalvány). Kösz mindenki gratullációját. Kiccsit késõn találtam ide, de jobb késõbb mint soha...

Sitti

Sitti

törzsvendég

• fórumtag
  • 259 hozzászólás

:) no akkor B.U.É.K. kedves viharsarki társaim...

szarvason nincs bringás élet már, mert elköltöztem onnan ;-)
ha értelmes boltossal akarsz beszélgetni, akkor Balázs Misihez menj. A boltban igaz nincs értékes cucc, de legalább Õ tudja is ezt.

Réges réges, még akkor egy másik galaxisba tartoztunk, volt egy fél-maraton féleség rendezve szarvason, végig kellett tekerni a gáton. Az egyetlen 100e feletti értékû kerékpár tulajdonos+orosházi cimbim (Csubee)+Én már az elsõ km után vezettünk, és nyomultunk váltott vonatozásban. Aztán az egyik villanyoszlop tövébõl az ott álldogáló összesen 4 ember csápolni kezdett felénk közeledtünkre, amit persze mi qrvára nem értettünk. Majd amikor változatlan sebességgel elrobogott mellettük a szerelvény, és elkezdtek utánnunk kiabálni, akkor álltunk meg. Kiderült, az volt a cél............... :)

na kábé ennyi...
kitartás odalenn...

Na azt hiszem az én bringám réges-régen túllépte azt a százezer forintos határt... :-)

ÍME:

Feltöltött kép

Azt mondja barátnõm,hogy állítólag nem nagyon szeretik a környéken ezt a Balázs Misit....
Például nekem még karácsonyra akartak ott venni bringásnadrágot.
Még szeptemberben megrendelték... Jártak utána többször is,hogy megjött-e már,
de csak vártak. Aztán a boltos kért egy telefonszámot,hogy ne járkáljanak feleslegesen. Majd õ hívja,hogy
ha megérkezett az árú. A mai napig nem hívta... No comment

Hozzáteszem,hogy ez nem az én véleményem.
Személyesen nem ismerem az embert. Barátnõm járt így vele.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
(h)õskori??
jesszumpepi...
már tényleg annak számít :)

igazán lehetne odalenn vki, aki feléleszti a másik õskövületet...: az OCL-t. (Orosháza Cross Lake)
Anno 5 versenyt szerveztem ezen a néven a gyopin található bányat-tavak körül, és a vége fele egész jó kis mezõny jött össze csabáról, szögedérõl, meg pár helyi kemény arc :)

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás
Para ilyen (h)õskori sztorik jöhetnek még! Karácsony-kupa és társai...

LL szerintem zárni akarta a topikot aztán nyitni egy #2-t a sok hozzászólás miatt, ami itt nincs:)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

nah mi volt ez a törölt hozzászólás? ;o)

egy elnézett dolog következtében leírt hozzászólásom eltávolítása köreitekbõl ;)

semmi extra :)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.133 hozzászólás
nah mi volt ez a törölt hozzászólás? ;o)
aláírás szerkesztése

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
:) no akkor B.U.É.K. kedves viharsarki társaim...

szarvason nincs bringás élet már, mert elköltöztem onnan ;-)
ha értelmes boltossal akarsz beszélgetni, akkor Balázs Misihez menj. A boltban igaz nincs értékes cucc, de legalább Õ tudja is ezt.

Réges réges, még akkor egy másik galaxisba tartoztunk, volt egy fél-maraton féleség rendezve szarvason, végig kellett tekerni a gáton. Az egyetlen 100e feletti értékû kerékpár tulajdonos+orosházi cimbim (Csubee)+Én már az elsõ km után vezettünk, és nyomultunk váltott vonatozásban. Aztán az egyik villanyoszlop tövébõl az ott álldogáló összesen 4 ember csápolni kezdett felénk közeledtünkre, amit persze mi qrvára nem értettünk. Majd amikor változatlan sebességgel elrobogott mellettük a szerelvény, és elkezdtek utánnunk kiabálni, akkor álltunk meg. Kiderült, az volt a cél............... :)

na kábé ennyi...
kitartás odalenn...

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

Sitti

Sitti

törzsvendég

• fórumtag
  • 259 hozzászólás
Véééégre elkészültem az egyesületem honlapjával!!!
Még nem teljes,de folyamatosan fejlesztem.

NÉZD MEG TE IS!

www.pedaldongolok.tar.hu

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.133 hozzászólás
részemrõl is BÚÉK!
aláírás szerkesztése