hm.. fuckmáv...
Skaccok!
Ki tud majd kimeni 10re az állomásra?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
viharsarki rájderek
Indította
kergeeger
, 2003. október 16. 18:02
Írta 2003. október 21. - 09:51
Írta 2003. október 21. - 09:48
Írta 2003. október 21. - 09:43
;D ;D ;D Orsi:
dehogynem... cca80km... 40 Bcsaba-Oh, és megen 40 Oh-Szeged...
:
Egyébként volt anno áttekertem és olyan 70-80perc alatt 2,3as gumikkal is símán... xcsak utánna nem biztos hogy még vágysz versenyre, vagy katlanozásra :
10re lennél Orin??
hijnye... nem korai? 8)
dehogynem... cca80km... 40 Bcsaba-Oh, és megen 40 Oh-Szeged...
:
Egyébként volt anno áttekertem és olyan 70-80perc alatt 2,3as gumikkal is símán... xcsak utánna nem biztos hogy még vágysz versenyre, vagy katlanozásra :
10re lennél Orin??
hijnye... nem korai? 8)
Írta 2003. október 21. - 09:37
Üdv Era
én 5:00 kor indulok Debrecenbõl és 9:59 re vagyok Orosházán , békéscsabán mikor leszek ?? ?
mindjárt megnézem ....
azt néztem, hogy Oháza nincs oly messze Szegedtõl, nem lehet áttekerni , utazós óuti tempóban ;D ??
én 5:00 kor indulok Debrecenbõl és 9:59 re vagyok Orosházán , békéscsabán mikor leszek ?? ?
mindjárt megnézem ....
azt néztem, hogy Oháza nincs oly messze Szegedtõl, nem lehet áttekerni , utazós óuti tempóban ;D ??
Írta 2003. október 21. - 09:34
Era: yo...
amúgy itten térkép: http://lazarus.elte.hu/moterkep/mb.htm
Bp...Szolnok...Mezõtúr...Békéscsaba ez az útvonal dél-keleti irányú, Békécsaba Békés megye megyeszékhelye, román határtól uszkve 30km? (javítsatokki ha tévedem).
Békécsaba...Csorvás...Orosháza...Hódmezõvásárhely...Szeged ez az útvonal majd nem párhuzamosan halad mint a déi határ. A kérdéses szakasz Hódmezõvásárhelynél van, ez a Te szemszögedbõl nézve Orosháza után lesz, Szeged elõtt...
Keleti...Békécsaba uszkve 3-3ésfél óra menetidõ lesz, míg Békéscsaba...Orosháza 1óra...
8)
kérdés?
:-* :-* :-*
amúgy itten térkép: http://lazarus.elte.hu/moterkep/mb.htm
Bp...Szolnok...Mezõtúr...Békéscsaba ez az útvonal dél-keleti irányú, Békécsaba Békés megye megyeszékhelye, román határtól uszkve 30km? (javítsatokki ha tévedem).
Békécsaba...Csorvás...Orosháza...Hódmezõvásárhely...Szeged ez az útvonal majd nem párhuzamosan halad mint a déi határ. A kérdéses szakasz Hódmezõvásárhelynél van, ez a Te szemszögedbõl nézve Orosháza után lesz, Szeged elõtt...
Keleti...Békécsaba uszkve 3-3ésfél óra menetidõ lesz, míg Békéscsaba...Orosháza 1óra...
8)
kérdés?
:-* :-* :-*
Írta 2003. október 21. - 09:28
Úgy néztem a vonatot, hogy 8:30-kor indul a Keletibõl - Békéscsabáról 11:45-kor és Orosházára érek 12:22-re.
Orsi, Te is ezzel jösz?
Para, Kergeegér: ez az az útvonal, ahol tekerni kell közben, vagy nyugodalmasan utazhatunk Orosházáig? (Hogy miért nincs itt egy térkép, hogy tudnám, hova megyek??)
Orsi, Te is ezzel jösz?
Para, Kergeegér: ez az az útvonal, ahol tekerni kell közben, vagy nyugodalmasan utazhatunk Orosházáig? (Hogy miért nincs itt egy térkép, hogy tudnám, hova megyek??)
Írta 2003. október 21. - 09:27
amúgy mikorra érnétek Orira?
Era?
Orsi?
Orosháza jelentkezz... vétel... hallotok? ;D ;D
Csütörtökön este cca20órára érkezem Orosházára...
Fogadóbizottság viiiiigyázz! Jobbra nézz... ;D ;D ;D
ütközéspont a vasútállomás
idõpontja a csajoktól és obsidiantól függ...oxa?
Péntekre kéretik készülni... : még3nap... ;D
Írta 2003. október 21. - 09:22
javagyúgy :
akkor megnyúúgodtam... s egy ujabb visszaszámlálás veheti kezdetét ;D
akkor megnyúúgodtam... s egy ujabb visszaszámlálás veheti kezdetét ;D
Írta 2003. október 21. - 09:01
Orsi: A vonat csak Hódmezõvásárhelynél nem közlekedik egy rövid szakaszon, ahol buszok vannak helyette...
A vonat útvonala:
Bcsaba - Csorvás - Orosháza - Hmvhely - Szeged
Tehát hozzánk még eljuttok egészben, viszont amikor tovább mentek szegednek, lesz egy kis buszozásotok
vagy tekerés...
esetleges idegen vezetésnek majd utánna nézünk
péef
A vonat útvonala:
Bcsaba - Csorvás - Orosháza - Hmvhely - Szeged
Tehát hozzánk még eljuttok egészben, viszont amikor tovább mentek szegednek, lesz egy kis buszozásotok
vagy tekerés...
esetleges idegen vezetésnek majd utánna nézünk
péef
Írta 2003. október 21. - 08:28
Részemrõl:
IGEN- IGEN IGEN :-*
Már csak az nem teljesen világos Hogy a vonat akkor nem megy ?
Db-Szajol-Békéscsaba-Orosháza
Akkor Bcsabáról nem tudok tovább menni? az messzi lenne áttekerni??
IGEN- IGEN IGEN :-*
Már csak az nem teljesen világos Hogy a vonat akkor nem megy ?
Db-Szajol-Békéscsaba-Orosháza
Akkor Bcsabáról nem tudok tovább menni? az messzi lenne áttekerni??
Írta 2003. október 21. - 08:09
Pig: mennimennimennimennimennimenni... ;D
kerge: ;d naná hogy majd elmegyünk Csubeehoz ;D most hol melózik a drágaszágom? Malomnál? ;D
Orsi: naná... 8)
Era: tekerés szempontjából egy kis város nézésre, és Gyopárosföürdõ bemutatására tudlak invitálni, plussz technikai fejlesztõ gyakorlatokra a fentebb látható linke alapján : ;D
Jöttök? :-* :-* :-*
péef
kerge: ;d naná hogy majd elmegyünk Csubeehoz ;D most hol melózik a drágaszágom? Malomnál? ;D
Orsi: naná... 8)
Era: tekerés szempontjából egy kis város nézésre, és Gyopárosföürdõ bemutatására tudlak invitálni, plussz technikai fejlesztõ gyakorlatokra a fentebb látható linke alapján : ;D
Jöttök? :-* :-* :-*
péef
Írta 2003. október 20. - 23:44
era , ors ... miért ne jöhetnétek 8)
Csubeeval ma beszéltem és sajnos neki melóznia kell pénteken is és nem valószínû,hogy el tud szabadulni 4-5 óra elõtt. Attól függetlenül mi még bringázunk egy pár órát! Majd legfeljebb Csubit meglátogatjuk a melóhelyén ... hehe
A péntek esti szegedi tésztapartit asszem mi kihagyjuk de még ez nem 100%.
Na addig még értekezünk fiúk lányok!
Csubeeval ma beszéltem és sajnos neki melóznia kell pénteken is és nem valószínû,hogy el tud szabadulni 4-5 óra elõtt. Attól függetlenül mi még bringázunk egy pár órát! Majd legfeljebb Csubit meglátogatjuk a melóhelyén ... hehe
A péntek esti szegedi tésztapartit asszem mi kihagyjuk de még ez nem 100%.
Na addig még értekezünk fiúk lányok!
Írta 2003. október 20. - 21:50
[...](Habár néha mi is kijárunk gagyi gépekkel dirt-ölni a szomszédos földbányába )
na azé' ! 8)
Írta 2003. október 20. - 21:29
Hali!
Én is Viharsarki lennék, és vagyunk is itt egy páran, csak mi a road style-t (meg a LifeStyle) üzzük.
Ha akadnak a környékben más elszántak is ne fogják vissza magukat, irjanak, outival a legjobb az Alföld!!
(Habár néha mi is kijárunk gagyi gépekkel dirt-ölni a szomszédos földbányába )
Én is Viharsarki lennék, és vagyunk is itt egy páran, csak mi a road style-t (meg a LifeStyle) üzzük.
Ha akadnak a környékben más elszántak is ne fogják vissza magukat, irjanak, outival a legjobb az Alföld!!
(Habár néha mi is kijárunk gagyi gépekkel dirt-ölni a szomszédos földbányába )
Írta 2003. október 20. - 18:37
Öööö, itt valaki valahogy nagy dezinformál ám! ;D
Október 23. az csütörtök, de itt mindenki péntekrõl beszél!
Nekem végül is mind1, sõt mehetünk mindkét nap! Sõt, az lenne a legjobb!
Hamarosan feltöltöm a képeket, ma voltam kint a Siratón, hát nem túl prof. képek lettek (fosinger Mustek 4000-essel készültek, már szürkületkor, de azért elõzetesnek elég szerintem... Van fent 2 videó is, ajánlom mindenki figyelmébe. Ez az a domb, ahova 2 m-es emelkedõ visz fel, onnan meg lefelé 10 m, homokos laza talajon!
Kint volt pár fiatal amatõr srác, megkértem õket, menjenek le, ezek is fent vannak... Ja, hogy hol? ???
Hát itten e: ;D ;D ;D
www.pdent.hu/sirato
Kérdések jöhetnek
Október 23. az csütörtök, de itt mindenki péntekrõl beszél!
Nekem végül is mind1, sõt mehetünk mindkét nap! Sõt, az lenne a legjobb!
Hamarosan feltöltöm a képeket, ma voltam kint a Siratón, hát nem túl prof. képek lettek (fosinger Mustek 4000-essel készültek, már szürkületkor, de azért elõzetesnek elég szerintem... Van fent 2 videó is, ajánlom mindenki figyelmébe. Ez az a domb, ahova 2 m-es emelkedõ visz fel, onnan meg lefelé 10 m, homokos laza talajon!
Kint volt pár fiatal amatõr srác, megkértem õket, menjenek le, ezek is fent vannak... Ja, hogy hol? ???
Hát itten e: ;D ;D ;D
www.pdent.hu/sirato
Kérdések jöhetnek
Írta 2003. október 20. - 18:05
Írta 2003. október 20. - 15:05
BosziKupára mennék, de az még elválik, hogy el merek-e indulni rajta, csak gondoltam elõtte beugrom hozzátok egy tekerésre.
Írta 2003. október 20. - 14:52
Era: aznap jönnél le a BosziKupa miatt, vagy már elõtte lemész Szegedre, és utánna át hozzánk?
Csak mert elsõ esetben egybõl Mezõtúrnak indulj, majd átszállás után Orosháza... és tekerés után tovább Szeged...
FOTÓÓÓKAT! ;D
Csak mert elsõ esetben egybõl Mezõtúrnak indulj, majd átszállás után Orosháza... és tekerés után tovább Szeged...
FOTÓÓÓKAT! ;D
Írta 2003. október 20. - 14:49
De, holnapra fel tudom tudom remélhetõleg tölteni... Majd lássátok
Üdvi: Pigi
Üdvi: Pigi
Írta 2003. október 20. - 14:46
Szóval lesz alkalmam fejleszteni a technikámat ??? ;D
Aztán, ha ilyen ugratós izék lesznek, a mentõket is készenlétbe kell helyezni. :
És a vidék szépséges részére is túrázgatunk?
Amint olvastam a Boszorkányszigeti topikon kalandos lesz a leutazásom :
Aztán, ha ilyen ugratós izék lesznek, a mentõket is készenlétbe kell helyezni. :
És a vidék szépséges részére is túrázgatunk?
Amint olvastam a Boszorkányszigeti topikon kalandos lesz a leutazásom :