nem rosszak!
kapjál defektet! ezek az én képeim! :
http://www.bikemag.h...bumName=album88
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
viharsarki rájderek
Started by
kergeeger
, 2003. October 16. 18:02
Posted 2004. January 09. - 21:13
Posted 2004. January 08. - 22:16
Posted 2004. January 08. - 22:08
Pigi is jelentkezik
Jelentem, sehol nem tartok a szervezéssel, de ez nem meglepõ, gyk. az 1. hét ebben az évben! Most csinálom a negyedéves idõbeosztásomat... Sok minden lesz ebben az évben, ha tudnátok... na majd megtudjátok!
Jók legyetek!
Apropó: közkívánatra töltöttem fel képeket a galériába:
http://www.bikemag.h...mName=1-albumom
ßye: Pigi
Jelentem, sehol nem tartok a szervezéssel, de ez nem meglepõ, gyk. az 1. hét ebben az évben! Most csinálom a negyedéves idõbeosztásomat... Sok minden lesz ebben az évben, ha tudnátok... na majd megtudjátok!
Jók legyetek!
Apropó: közkívánatra töltöttem fel képeket a galériába:
http://www.bikemag.h...mName=1-albumom
ßye: Pigi
Posted 2004. January 08. - 13:45
Nah... Egy kis élet...
Mit sikerült megbeszélni, leszervezni eddig a versennyel kapcsolatban???
Amúgy elhavazás nálam is fennáll... Vizsgaidõszak nem rulez...
Mit sikerült megbeszélni, leszervezni eddig a versennyel kapcsolatban???
Amúgy elhavazás nálam is fennáll... Vizsgaidõszak nem rulez...
Posted 2004. January 08. - 09:10
Posted 2004. January 07. - 20:50
mi történt veletek M-berek?!
adjatok már életjelt!
PiGone te pedig csináljál fotógalériát magadnak tüstént!
ehun az enyém : http://www.bikemag.h...
január , február ... itt a nyár!
adjatok már életjelt!
PiGone te pedig csináljál fotógalériát magadnak tüstént!
ehun az enyém : http://www.bikemag.h...
január , február ... itt a nyár!
Posted 2004. January 02. - 17:19
bulldog új évet Mindenkinek!
én már be is szereztem elsején az év elsõ defektjét. az idén számítok még kb 50-100-ra
én már be is szereztem elsején az év elsõ defektjét. az idén számítok még kb 50-100-ra
Posted 2003. December 23. - 20:07
Posted 2003. December 15. - 20:58
Hiyamaya! Pigi ismét életjelt ad
1. Megnéztem a pigone.atw.hu-n levõ linket, elméletileg a link jó, 1 tipp, ha van FlashGeted, akkor azzal töltsd (jobb klikk a linken, és Letöltés FlashGettel menüpont).
2. 22-ig már csak 7 nap van )))
Üdvi: Pigi
1. Megnéztem a pigone.atw.hu-n levõ linket, elméletileg a link jó, 1 tipp, ha van FlashGeted, akkor azzal töltsd (jobb klikk a linken, és Letöltés FlashGettel menüpont).
2. 22-ig már csak 7 nap van )))
Üdvi: Pigi
Posted 2003. December 10. - 20:47
Posted 2003. December 10. - 09:35
Posted 2003. December 09. - 17:00
Péef: a Livorno a mozi melletti (Metál Gyurkás ex-Szivárvány) pizzéria...
Az idõ, a hely, meg minden "mittutojó" ok, a hétfõi tekerést meglássuk még
A mozit nem törölték a szervergazdik, csak bénázik a szerver, gondolom....
Üdv: Pigi
Az idõ, a hely, meg minden "mittutojó" ok, a hétfõi tekerést meglássuk még
A mozit nem törölték a szervergazdik, csak bénázik a szerver, gondolom....
Üdv: Pigi
Posted 2003. December 09. - 09:54
Posted 2003. December 08. - 17:20
már cd-n van.... egy boroskóla fejében átvehetõ 8) 8)
Kerekasztal mehet! Persze azért ne a legsz*rabb pizzát együk már .... :
Tegyük át a Livorno Pizzériába! A hely is jobb és a pizza is.
Ha aktuális akkor az asztalt majd foglalom.
Kerekasztal mehet! Persze azért ne a legsz*rabb pizzát együk már .... :
Tegyük át a Livorno Pizzériába! A hely is jobb és a pizza is.
Ha aktuális akkor az asztalt majd foglalom.
Posted 2003. December 08. - 10:11
nekem nem müxik...
lehetne, hogy ha otthon leszek ünnep elõtt, akkor megkapjam szídíre égetve? :
Pigi, Kerge: akkro kerekasztal? 22én? Piettro PIzzeria? 19óra?
lehetne, hogy ha otthon leszek ünnep elõtt, akkor megkapjam szídíre égetve? :
Pigi, Kerge: akkro kerekasztal? 22én? Piettro PIzzeria? 19óra?
Posted 2003. December 08. - 01:08
Posted 2003. December 07. - 23:33
Helló mindenki!
Megígértem, hogy idõnként beköszönöm, a héten ez az elsõ alkalmam (egyben az utolsó is - ezen a héten... ). No, szóval az atw.hu szerverén találtam végre tárhelyet, fel is tettem ide a régóta vágyott Boszi-kupa elõtti tekergõzést... Lehet töltögetni!
Ja, igen, itten található:
http://pigone.atw.hu
Most még 0.00001%-os az oldal, 5 perc idõm volt rá... Elõbb-utóbb majd töltögetem fel anyaggal... mondjuk majd úgy szilveszter után! :-D
Pá: Pigi voltam...
Megígértem, hogy idõnként beköszönöm, a héten ez az elsõ alkalmam (egyben az utolsó is - ezen a héten... ). No, szóval az atw.hu szerverén találtam végre tárhelyet, fel is tettem ide a régóta vágyott Boszi-kupa elõtti tekergõzést... Lehet töltögetni!
Ja, igen, itten található:
http://pigone.atw.hu
Most még 0.00001%-os az oldal, 5 perc idõm volt rá... Elõbb-utóbb majd töltögetem fel anyaggal... mondjuk majd úgy szilveszter után! :-D
Pá: Pigi voltam...
Mindenki: megvan digizve a Boszikupa elõtti orosházi tekergõzés, csak nem tudom, hova feltölteni... Ha valaki tud 1 normális szervert, ahova a 89mb-ot fel tom tölteni, nagyon hálás lennék! : : :
Üdv mindenkinek
történt valami + ez ügyben ?
Posted 2003. November 24. - 21:06
Posted 2003. November 24. - 18:12
Háj!
7végén végre kijutottam bicajozni. Sikerült is beszélnem Viktorral, a csabai "fõkolompossal"... Ami a versenyt illeti, konkét választ nem kaptam, hogy akkor kb. hány emberkét érdekelne ez a dolog, de akikkel találkoztam az erdõben, azok szerintem tutkó jönnének, márcsak a buli kedvéért is. Ez 5 fõ, plusz még három, ami szerintem majdhogynem tutkó... (azért nem tenném rá a nyakam... : )
Érdekes, hogy inkább a "Világfájdalmak" témakörben beszélgettünk a skacokkal... Lehet, hogy a csabai önkormányzat véget vet a pósteleki bicajozásnak... :'( Node addig is tervezgetés alatt áll egy kis northsore szakasz... :X Meg láttam egy-két érdekes szakaszt az erdõben... Hát nem odanõtt egy kidobó, meg egy papagálylétra...? :
A kijutás egy "kicsit" érdekes volt Póstelekre... Az út alapvetõen egy kellemes tempóban száraz körülmények között 25-30 perc. Na most ez 65 perc volt... Piciny sár volt... 5x álltam meg azért, hogy kikotorásszam a sarat meg a leveleket meg a gallyakat a V fék, a kerék, meg a manitou reverse arch közül... Brutál volt... Hazaérkezésem után (5 óra) éjfélig pucoltam a gépet, hogy elfogadható állapotba kerüljön... A legviccesebb az volt, amikor egyszer csak elfogyott a túristaút és belevitt egy szántásba... Pontosabban felszántották a túristautat is... Na itt be a dzindzsásba, oszt hajrá a derékig(nyakig) érõ vizes genyában... ;D 8) Ejjjj be jó volt... :
Hazafelé meg a köd nehezítette a kölekedést... Az erdõ eléggé blerviccses volt... : Ha nem lettek volna felfestve a túristajelzések, úgy eltévedek, mint a kisangyal... : Szóval nagyon fasza volt, de szerintem mostmár visszarakom a merevvillát, vagy lerakom a gépet téli álomra... :-\ még nemtom... :-[
7végén végre kijutottam bicajozni. Sikerült is beszélnem Viktorral, a csabai "fõkolompossal"... Ami a versenyt illeti, konkét választ nem kaptam, hogy akkor kb. hány emberkét érdekelne ez a dolog, de akikkel találkoztam az erdõben, azok szerintem tutkó jönnének, márcsak a buli kedvéért is. Ez 5 fõ, plusz még három, ami szerintem majdhogynem tutkó... (azért nem tenném rá a nyakam... : )
Érdekes, hogy inkább a "Világfájdalmak" témakörben beszélgettünk a skacokkal... Lehet, hogy a csabai önkormányzat véget vet a pósteleki bicajozásnak... :'( Node addig is tervezgetés alatt áll egy kis northsore szakasz... :X Meg láttam egy-két érdekes szakaszt az erdõben... Hát nem odanõtt egy kidobó, meg egy papagálylétra...? :
A kijutás egy "kicsit" érdekes volt Póstelekre... Az út alapvetõen egy kellemes tempóban száraz körülmények között 25-30 perc. Na most ez 65 perc volt... Piciny sár volt... 5x álltam meg azért, hogy kikotorásszam a sarat meg a leveleket meg a gallyakat a V fék, a kerék, meg a manitou reverse arch közül... Brutál volt... Hazaérkezésem után (5 óra) éjfélig pucoltam a gépet, hogy elfogadható állapotba kerüljön... A legviccesebb az volt, amikor egyszer csak elfogyott a túristaút és belevitt egy szántásba... Pontosabban felszántották a túristautat is... Na itt be a dzindzsásba, oszt hajrá a derékig(nyakig) érõ vizes genyában... ;D 8) Ejjjj be jó volt... :
Hazafelé meg a köd nehezítette a kölekedést... Az erdõ eléggé blerviccses volt... : Ha nem lettek volna felfestve a túristajelzések, úgy eltévedek, mint a kisangyal... : Szóval nagyon fasza volt, de szerintem mostmár visszarakom a merevvillát, vagy lerakom a gépet téli álomra... :-\ még nemtom... :-[
Posted 2003. November 24. - 15:35
Mindenki: megvan digizve a Boszikupa elõtti orosházi tekergõzés, csak nem tudom, hova feltölteni... Ha valaki tud 1 normális szervert, ahova a 89mb-ot fel tom tölteni, nagyon hálás lennék! : : :
Üdv mindenkinek
történt valami + ez ügyben ?