Na , már lassan két hete olvasgatom a hozzászólásokat. Van, amelyikkel egyetértek, van, ami szerintem kicsit túl heves, van, amelyik full marhaság... Bizonyára mindenkinek van igazsága, hiszen mindenki csak 1/1300 részét látta...
De - ha nem baj - hadd mondja jót is. (Mert ugye van, akinek tetszettek dolgok, de az valahogy nem jött ki.)
Nem tudom, kik és hány km-nék, de annyira jól bemondták, hogy mire lehet számítani, hogy ha nem állat módjára megyek, visszagurulok megköszönn... Amikor közeledtem, szólt, és rögtön megismételte. A mindent kétszer mond effektus. De nagyon jó volt így, igazán profin csinálták.
Én nem tudtam eltévedni, pedig nem nagyon lestem. Egyszer vagy kétszer kellett jobban körülnéznem, de ez is komoly, 4-5 mp-es idõveszteséget okozott ;D 6ó 40 p-nél, ez ugye... 8)
Szóval összességében voltakjó dolgok is, csak nekem az nem tetszett, hogy - mint a Zemplén Maratonnál - mindenki elmondta a panaszát, a pozitívumokat aránytalanul halkan mondtuk. És kell a kritika, de ilyenkor mindik Zozo jut eszembe, aki erre besokalt, és nem rendez több ZemplénMarcit. Jó, az egriek nem mondtak ilyet, de azért ne koncoljuk fel õket, ha mégannyira is igazunk van
Vagy ez így hülyeség?
Na mindegy, csak eszembe jutott...
Bocsesz voltam