Megkaptam a kedves invitáló levelet a következõ maratonra tõletek és természetesen nem fogom kihagni
Ami még kellemes meglepetés volt, hogy egy célfotó is volt a levélben az idei versenyrõl ... köszi
üdv
fish
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
IV. Bükk Hegyikerékpár Maraton
Started by
olaf
, 2003. October 13. 11:19
Posted 2004. December 21. - 08:55
Posted 2004. November 12. - 16:06
Posted 2004. November 11. - 21:36
Én komolyn mondva nem tudom hogy most mért kell már kb. 3 honapja fikázni a szervezöt !!
Ok , volt egy pár hiba, de ez nem a világ vége ..
en extra mint U17 versenyzö bécsböl jöttem(3 lettem a közép távon, és ez az elsö szezonom ;D) , de ha lehet mondani Bad Goisern sokkal de sokkal szarab volt !!!!! Én egész elégedett voltam az idei Bükkel , hiszen elöször csinálták egy másik helyen .
Én részem röl : GRATURALOK A SZERVEZÖNEK!!!!!!!
JO HOGY MEGPROBÁLTAD ÉS CSINALD IS LÉGYSZIVES TOVABB !!!!!!!
bocs a helyesírási hibakat ! :
Ok , volt egy pár hiba, de ez nem a világ vége ..
en extra mint U17 versenyzö bécsböl jöttem(3 lettem a közép távon, és ez az elsö szezonom ;D) , de ha lehet mondani Bad Goisern sokkal de sokkal szarab volt !!!!! Én egész elégedett voltam az idei Bükkel , hiszen elöször csinálták egy másik helyen .
Én részem röl : GRATURALOK A SZERVEZÖNEK!!!!!!!
JO HOGY MEGPROBÁLTAD ÉS CSINALD IS LÉGYSZIVES TOVABB !!!!!!!
bocs a helyesírási hibakat ! :
Posted 2004. November 11. - 15:51
Igen, a Bükk Maraton jövõre is itt lesz, bár lehet, hogy nem teljesen ugyanott mint idén (lehet, hogy az egész rendezvényt lehozzuk oda ahol idén a rajt volt), de mindenképp a kõbányában.
Posted 2004. November 09. - 11:09
szerintem úgy sem lehet olyan színt találni, ami mind az 1200 nevezõnek tetszene.nekem nagyon tetszett ez a kék szin.
adiremtõl kérdezném, hogy a következõ Bükk Maraton is ezen a helyszínen lesz-e vagy a Tesco parkolóban?
adiremtõl kérdezném, hogy a következõ Bükk Maraton is ezen a helyszínen lesz-e vagy a Tesco parkolóban?
Posted 2004. October 15. - 08:07
Posted 2004. October 13. - 14:10
szép napot mindenkinek!
akinek még nincs ötlete, h. hogyan készüljön fel jövõre egy maratonra, vagy érdeklõdik a témában, annak 1 kis segítség. ajánlom figyelmetekbe az NSE honlapját: www.nse.hu
akinek még nincs ötlete, h. hogyan készüljön fel jövõre egy maratonra, vagy érdeklõdik a témában, annak 1 kis segítség. ajánlom figyelmetekbe az NSE honlapját: www.nse.hu
Posted 2004. August 22. - 22:00
Posted 2004. August 22. - 21:13
Posted 2004. August 21. - 22:37
Posted 2004. August 21. - 21:34
JrAgeBee - Bence:
bocs Atee modortalanságáért! ha írsz egy emailt az nse@nse.hu címre, megbeszélhetjük, h. hogy, és milyen feltételekkel tudjuk eljuttatni a pólót.
/egyébként a sárga póló már tényleg a verseny napján elfogyott, még a rendezõk közül sem jutott mindenkinek.../
ja és örülünk, h. tetszik a disagne ;D ;D ;D
kösz!
bocs Atee modortalanságáért! ha írsz egy emailt az nse@nse.hu címre, megbeszélhetjük, h. hogy, és milyen feltételekkel tudjuk eljuttatni a pólót.
/egyébként a sárga póló már tényleg a verseny napján elfogyott, még a rendezõk közül sem jutott mindenkinek.../
ja és örülünk, h. tetszik a disagne ;D ;D ;D
kösz!
Posted 2004. August 21. - 21:29
Tisztelt Baliba!
Fontos a megszólítás, mert leginkább Neked szól.
mostanra jutottunk el odáig, h. kiszûrjük azokat az embereket, akik nem haladtak el az ellenörzõpontokon. tudod, többen is voltak olyanok, akik feladták a versenyt, de Õk valahogy mégsem kerültek fel az eredménylistára, mert miután befutottak jelezték a célban, h. nem az egész távot teljesítették /azaz feladták./ többeket láttam én is a verseny alatt lefordított rajtszámmal begurulni. megtehették volna, h. áthaladnak a célon, mintha mi sem történt volna, de nem tették. nem mondom miért... egyébként sztem kár volt felfújnod a dolgot összesen 4-en voltak. ellentétben más hazai versenyekkel... de ebbe most inkább nem mennék bele. ;D ;D ;D
a kizárt versenyzõk:
h145
h303
h47
h52
ennyi.
Fontos a megszólítás, mert leginkább Neked szól.
mostanra jutottunk el odáig, h. kiszûrjük azokat az embereket, akik nem haladtak el az ellenörzõpontokon. tudod, többen is voltak olyanok, akik feladták a versenyt, de Õk valahogy mégsem kerültek fel az eredménylistára, mert miután befutottak jelezték a célban, h. nem az egész távot teljesítették /azaz feladták./ többeket láttam én is a verseny alatt lefordított rajtszámmal begurulni. megtehették volna, h. áthaladnak a célon, mintha mi sem történt volna, de nem tették. nem mondom miért... egyébként sztem kár volt felfújnod a dolgot összesen 4-en voltak. ellentétben más hazai versenyekkel... de ebbe most inkább nem mennék bele. ;D ;D ;D
a kizárt versenyzõk:
h145
h303
h47
h52
ennyi.
Posted 2004. August 19. - 22:34
A rendezõknek sárga trikója volt olyat, nem kaphatsz! A fehér gumirágós trikót, pedig elvileg árulták (én nem nagyon voltam a célban, szóval nem biztos), de az tuti, hogy Egerben vehetsz!
Posted 2004. August 19. - 21:48
de nekem olyan van amit a versenyzõk kaptak... én olyat szeretnék ami a rendezõknek volt
Posted 2004. August 19. - 15:24
Posted 2004. August 19. - 12:37
hli
van errefelé még rendezõ???
olyan rendezõ pólót lehet valahogy szerezni amin a muksó a gumit rágja??? nagyon kéne egy olyan. lééééci
van errefelé még rendezõ???
olyan rendezõ pólót lehet valahogy szerezni amin a muksó a gumit rágja??? nagyon kéne egy olyan. lééééci
Posted 2004. August 18. - 22:08
Na , már lassan két hete olvasgatom a hozzászólásokat. Van, amelyikkel egyetértek, van, ami szerintem kicsit túl heves, van, amelyik full marhaság... Bizonyára mindenkinek van igazsága, hiszen mindenki csak 1/1300 részét látta...
De - ha nem baj - hadd mondja jót is. (Mert ugye van, akinek tetszettek dolgok, de az valahogy nem jött ki.)
Nem tudom, kik és hány km-nék, de annyira jól bemondták, hogy mire lehet számítani, hogy ha nem állat módjára megyek, visszagurulok megköszönn... Amikor közeledtem, szólt, és rögtön megismételte. A mindent kétszer mond effektus. De nagyon jó volt így, igazán profin csinálták.
Én nem tudtam eltévedni, pedig nem nagyon lestem. Egyszer vagy kétszer kellett jobban körülnéznem, de ez is komoly, 4-5 mp-es idõveszteséget okozott ;D 6ó 40 p-nél, ez ugye... 8)
Szóval összességében voltakjó dolgok is, csak nekem az nem tetszett, hogy - mint a Zemplén Maratonnál - mindenki elmondta a panaszát, a pozitívumokat aránytalanul halkan mondtuk. És kell a kritika, de ilyenkor mindik Zozo jut eszembe, aki erre besokalt, és nem rendez több ZemplénMarcit. Jó, az egriek nem mondtak ilyet, de azért ne koncoljuk fel õket, ha mégannyira is igazunk van
Vagy ez így hülyeség?
Na mindegy, csak eszembe jutott...
Bocsesz voltam
De - ha nem baj - hadd mondja jót is. (Mert ugye van, akinek tetszettek dolgok, de az valahogy nem jött ki.)
Nem tudom, kik és hány km-nék, de annyira jól bemondták, hogy mire lehet számítani, hogy ha nem állat módjára megyek, visszagurulok megköszönn... Amikor közeledtem, szólt, és rögtön megismételte. A mindent kétszer mond effektus. De nagyon jó volt így, igazán profin csinálták.
Én nem tudtam eltévedni, pedig nem nagyon lestem. Egyszer vagy kétszer kellett jobban körülnéznem, de ez is komoly, 4-5 mp-es idõveszteséget okozott ;D 6ó 40 p-nél, ez ugye... 8)
Szóval összességében voltakjó dolgok is, csak nekem az nem tetszett, hogy - mint a Zemplén Maratonnál - mindenki elmondta a panaszát, a pozitívumokat aránytalanul halkan mondtuk. És kell a kritika, de ilyenkor mindik Zozo jut eszembe, aki erre besokalt, és nem rendez több ZemplénMarcit. Jó, az egriek nem mondtak ilyet, de azért ne koncoljuk fel õket, ha mégannyira is igazunk van
Vagy ez így hülyeség?
Na mindegy, csak eszembe jutott...
Bocsesz voltam
Posted 2004. August 18. - 19:30
Hali!
A www.celfoto.hu mukodni is fog, vagy csak "beugratas".? :-( :-)
Alfa
Az oldal már mûködik, bár még kisérleti stádiumban van. Most válogatjuk a módszereket a nagy mennyiségû képek beazonosításához. Azt hiszem, hogy kb fél órája megtaláltam a megoldást. A Mátra Maraton lesz a kísérleti nyúl ilyen téren. Szeretnénk már a versenyek másnapján képet közölni mindenkirõl. Meglátjuk, hogy fog e sikerülni. Mégegyszer jelzem, hogy kísérleti stádiumban vagyunk.
Posted 2004. August 17. - 22:07
csucsu: a hibát észleltük /tem ;D/, mint még számos másikat is. épp most egyeztetem a felírópontok adatait a célbaérkezettekével... pár nap, és azok, akik nem haladtak el az ellenörzõpontokon kizárásra kerülnek... csak eltart egy darabig minden rajtszámot átnézegetni, és egyeztetni az eredménylistával... három óra alatt alig 300 rajtszámot találtam meg... => ha csak ezt csinálnám is beletelne fél napba...
Alfa: nyugodt lehetsz, mûködni fog, csak eltart egy kis ideig amíg a képeket egyessével átnézzük... egy kis türelmet létszi! dolgozunk rajta, mégha ezt Ti nem is mindíg veszitek észre...
Alfa: nyugodt lehetsz, mûködni fog, csak eltart egy kis ideig amíg a képeket egyessével átnézzük... egy kis türelmet létszi! dolgozunk rajta, mégha ezt Ti nem is mindíg veszitek észre...
Posted 2004. August 17. - 21:58
maratonmenõ:
az országos bajnokság résztvevõinek volt biztosítása. mivel, itt csak licenszel lehetett indulni, és ahhoz jár.
az országos bajnokság résztvevõinek volt biztosítása. mivel, itt csak licenszel lehetett indulni, és ahhoz jár.