Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

PreMecsek Maraton "Avagy túlélni Tyito haláltúráját"

- - - - -

  • Lépj be és szólj hozzá
124 hozzászólás a témában

#101
Paraferee

Paraferee

    bentlakó

  • fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
:D hát a derekamat tuti nem érné már körbe... ;)
amúgy a falat céloztam meg... ::) ;D

#102
Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 1.342 hozzászólás
Para: végül is többfunkciós 1 ilyen darab. Még övet is csinálhatsz belõle :)
Amúgy télleg a falat céloztad meg vagy csak úgy tûnik mintha???

#103
Tyito

Tyito

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 1.067 hozzászólás
OFF:

Egy kis morgás:
Elolvasgattam a 9. B.M.F.T tali topik utolsó pár lapját.... érdemes.... érdekes.... "érdekes", hogy olyan emberek, akik el sem jöttek és a kedves Fõhajjakend urak végigírják és offolják az egészet azért, hogy sok hozzászólásuk legyen... :-\

Szeretném megkérni a krónikus írkálgatókat, hogy CSAK azért, hogy egy topic 2nap alatt 300oldalas legyen -és a normálisabbjai (nem rolam vanszó) ne tudjanak nyomon követni épkézláb hozzászólásokat- NE ÍRJANAK ÉS NE VIGYOROGJANAK!
BOCS? de én az örökmorgó vagyok!

ON:

#104
lensver

lensver

    bentlakó

  • fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Már akartam is irni: Pix, nagyon szuperek a képek, igazán profik kezdenek már lenni!

És köszi, hogy ilyen gyorsan felraktad õket!

Aki esetleg még nem tudná a linket: http://exseven.freeweb.hu

#105
Paraferee

Paraferee

    bentlakó

  • fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
ha vki hitetlenkedne a 170es tempóban...
Feltöltött kép

ilyen sofõrrel?? ;) :-*

#106
Paraferee

Paraferee

    bentlakó

  • fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Zsuzsi: ;D naná.. egy nyaklánc, vagy két karkötõ épp kijönne még belõle ::) :(

MÉG VALAMI: KÖSZÖNÖM SETIKE A KENDÕT! 8)



edit:

VÓÓÓÓLRÁJDMÁSZTER :o ;D ;D ;D
Feltöltött kép

#107
lensver

lensver

    bentlakó

  • fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Hát igen, az a 170 azért nem volt semmi nektek! Azonban MI hamarabb értünk oda a hidfõhöz, csak Setike szemtelenül bevágott elénk! :P

Ja igen, és még senki se tett emlitést Jorus esésérõl. Jorus állitolag a faházak közötti buckákban esett el, és legközelebb már sántikálva láttam õt lejönni a háztól! ;D Hogy vagy Jorus-koma? Nagyon fáj még?

Ja azt még elfelejtettem mondani, hogy Setike lehozta az egész számitógépét, hangszórókkal, hogy némi zenét produkáljon a társaságnak. Némileg sikerült is, bár a gyógyszanatórium lakóit biztos nem háborgatta. ;D



#108
Ano

Ano

    fórumfüggõ

  • fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
Para: grat a teljesítményedért, hogy elérted a HÉV-et ... öszintén megmondom, hogy ha fogadni kellett volna akkor ellened tettem volna meg a tétet ::) dehát mostmár mit lehet tenni, mint hogy szégyelem magam mert nem bíztam a képességeidben :-[ ;D

lens: volt olyan ház amiben volt fûttés??? mert én nem is tudtam róla ... hála a sok ruhának és a plussz hálózyáknak amit Setike szerint nem kellett volna vinnünmk mert minek az ;D ... szal nem fáztam ... sõõõt majd megsültem ;D

#109
Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 1.342 hozzászólás
Most már sokkal nyugodtabb vagyok, a homályos képek teljesen tiszták lettek, köszönöm mindenkinek, hogy gyorsan felírkáltátok és nem kell tovább nyafiznom.
Így olvasva a képek többet elárulnak, az élõ BMFT felírat jópofa, látszódik, hogy beállított, mert nagyon egyenesen fekszenek 1esek. Csak nem néztem, hogy jelentése is vagyon.
A sziklamászósak is durvák, el tudom képzeln milyen kellemes lehetett (szila+spd-s cipõcske=biztos tapadás).

Örülök, hogy jól éreztétek magatokat, nekünk is nagyon jól sikerült a tokodi verseny. Csodaszép idõ és óriás tömeg (120verenyzõ!!), kellemes pálya, zsírosdeszka hágymával és üdcsi orrvérzésig. Mi is tologattuk felfelé a szörnyeinket rendesen. Volt ott olyan darab, amit nem bírtam felemelni két kézzel, pedig 3x is megpróbáltam és nem vagyok annyira gyengusz... képzelem mi lett volna, ha a sziklákon 1 ilyet is vinni kellett volna... ;D

Paruska, a láncod gondolom lecseréled és elrakod emlékbe :D

#110
Tyito

Tyito

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 1.067 hozzászólás
Hááát... ITT, de Nati kérésének eleget téve megyek át a másikra!

Egyenlõre annyit, hogy köszönöm, hogy ott voltatok, és segítségetekkel egy fájintos kis hétvégét sikerült összuehozni!

Külön köszönet a társaságnak, hogy összedobott egy kis rögtönzött segéjt NEKEM!

A pénz nem vész el, átalakul SWEET BITTERré! ;)

#111
Paraferee

Paraferee

    bentlakó

  • fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
(2)...
a vacsiról egész úton csak reménykedtem, hogy kiadós adag, vagy lesz repeta, végül az elõbbi nyert, mondjuk 4szelat kenyérrel... 8)
Tisztálkodás után aztán bandáztunk a tûznél, melyet YOci és az állatok egy kisebb erdõ kiírtásával tápláltak ::) ;D Fantasztikus volt nézni, ahogy a sok parász, perje szállt felfele... mondjuk az a része nem volt anynira fantasztikus, amikor vissazérkeztek, és néhányunk on tovább élték rövid életük .. ::) köztük Era haján...
Jómagam vmikor 1körül ismét csak szunnyadóra fogtam, de a többiek hajnal 5ig bírták...
Másnap aztán kiderült még defektem is van, nem csak láncot szerelhetek... jiháááá... >:( forma1 nézés után (a mecsekben egy mecsek tv-n, egy 2méteres drótkerítés darabbal antezva...) reggeli után a többiek áttekertek komlóra ugrálni, míg Mi, zOrgékkal beszélgettünk, majd Bombrider rávett hogy menjük ki a camp fölött levõ kicsi gödörbe gurgulázni... átgondoltam, végülis nem kell tekerni erõteljesen... a lábam is ment volna... így mentünk... :( megint csak rossz lapot húztam... egy hangos kreccs-el jelezte a láncom, hogy ismét csak szétnyílt az egyik szem... :( igaz félig csak... csak... :-\
vissazgurultunk a campbe, majd a többiek érkezése után összepakoltunk, sé lassan elindultunk hazafele...
HAZAFELE... nos, már akkor, menetközben elhatároztam, ha élve hazajutok, több sort ennek szánok... ::) Setike úgy döntött, hogy az 51es úton megyünk, mert azt ismeri a 6osról átkötõ M9esen haladtunk:
-Szerintetek mennyivel megyünk?
-öö... hát kb 100-120?
-170...
:-X :-X :-X

nos, többször, amikor lassítottunk és csekély 90nel tötymörögtünk lefele, olyan lassúnak tûnt az egész... ::) hja, hogy HArta meg KAlocsa közt a töltésen végig vmi hülye egy 60ast rakott piros körökbe... ::) meg voltak települések? ::)
nem volt semmi az út... a végén még pesten már egy jobbra forduló skodát majd nem felraktunk orrdísznek... (kb egy ujjam sem fért volna be a két kocsi közé, uszkve 80nál...) majd a lágymányosi híd alá fordulva kiszálltunk a fénysebességbõl... és abban a pillanatban megérkeztek Zedék is 8)
Nekem ezzel még nem ért véget az utazás, mert átkellett tekernem az Örsig, 40perc alatt, félig szétnyílt láncszemmel, kettõ, azaz KETTÕ sebességgel... (az egyik 1/7, a másik 2/7)
Ano, Thommey: lágymányosi híd budai hídfõ --> Örs vezér tere nyílt lánszemmel 35perc... ::) 8)
Mondanom sem kell hogy végig fohászkodtam a láncok istenéhez... próbáltam elhitetni a láncommal hogy Én csak egy nagy darab toll zsák vagyok, és különben is nem is tekerek... ::) A HÉVem elértem, majd otthon még fel is tudtam tekerni az enyhe lejtõnkön a hegyre... 8)

Szóval ez a sztorim...

KÖSZÖNET TYITONAK ÉS SETIKÉNEK A SZÁLLÁSÉRT, ÉS A TÚRÁÉRT, ÉS A SZÁLLÍTÁSÉRT; KAHLESZNEK ÉS ANONAK A VONTATÁSÉRT...

NAGYON ÖRÜLÖK A MEGISMERKEDÉSNEK BOMBRIDERREL, CABBAL, OBSIDIANNAL, ÉS MINDAZOKKAL AKIKNEK A NEVÉT MÉG MINDIG NEM TUDOM MEGJEGYEZNI... de ne féljetek... az arc memóm jobb, mint a név memóm ;)

egyenlõre ennyi... ;) bocs a szó fosásért... 8)

:-* :-* :-*

#112
lensver

lensver

    bentlakó

  • fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Végül 3-ra visszaértünk Sikondára és 4-kor elindultunk.

A szállások egész jók voltak, leszámitva azt, hogy nem volt fûtés a legtöbb házban, és nagyon hideg volt bennük. Viszont nem kellett hûtõ azoknak akik hoztak valamiféle romlékony kaját!

Azt hiszem rájöttünk,hogy a közös kajakészités ezerszer jobb, mint egy ilyen vacsoráztatás :-\. Fõleg, hogy a kaja nem volt annyira finom, és az adagok se voltak túl jók. A mi bográcspartijaink sokkal jobbak szoktak lenni!

Ráadásul a fizetéssel is voltak gondok. Ugyanis Tyitónak ez az egész több mint 4 ezer forintjába került, igy most kérek mindenkit, aki nem fizette be a vacsi árát, hogy fizessen. Ez igy nem fair, hogy elmegyünk valahova, és kihasználva mások jóindulatát sunyin elhúzunk.
Sajnos bebizonyosodik lassan, hogy még egy ilyen barátságos talin is, mint a mienk szokott lenni, muszáj bevezetni egy szigorú pénzbeszedési rendszert, mert a lelkiismeret nem mindenkinél mûxik.

#113
Paraferee

Paraferee

    bentlakó

  • fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Mézespáleszes Joghurtos Jó reggelt Mindenkinek...

Hát itt az új név :( van miért változtatni... A hétvégén összesen 6szor!!! szakadt a láncom... ERz a nyári egy szakítással azt jelenti, hogy 7!!!pár szem hiányzik a láncomból jelenleg... érdekes volt...
na de elõrõl az egész...

Megbeszélt helyre és idõre érkeztem pénteken Macimmal és csomagommal, majd egy negyedórán belül megérkezett Setike is Orsival... Orsi szegény remegõ kezekkel és számomra akkor még megfoghatatlan örömmel a mozdulatlan föld iránt szállt ki Setike mellõl. Aztán vártunk Zedékre... Végül kbfél8kor elindult a konvoly Pécsnek a 6oson. Anoval hátul csak a hangulat kedvéért ::) vodkázni kezdtünk, néha ki-kinyújtva embertársaink felé ;) Megérkezésünkig még hátra csaltuk menetközben Orsit is 8)
Kb 10körül érkezhettünk meg Sikondára, így a sötétben nem nagyon láthattuk a helyet... Megkaptuk a házkulcsot, és neki is indultunk, miközben a korábban érkezõk már egy íccakai tekerésre készülõdtek... A ház megfelelõnek mondható volt, ami isten igazán zavart, az a gondolom szept14i zárás óta történtek, pontosabban nem történtek miatti áporodott, állott bûz volt. Hja, és az is igen érdekessé tette számunkra a tisztálkodást, hogy a tusoló lefolyója nem a legmáélyebb ponton volt... ::) AMúgy korrekt kis szállás volt. Ano feltalálta a TOROKÍRt, mely keresztelésében Én is szerepet játszottam 8) egyébként ez egy Ouzo-vodka-Fanta Bodza koktél... Menetközben hozzánk csapódtak Jorusék is, így bepillantást kaphattunk a következõ szám biciglis rendõr riportjának velejébe... 8) Dehogy mi is volt az, sajna szolgálati titkot képez ;D
1óra körül aztán takarodót fújtunk. Személy szerint Nekem qrvára melegem volt éjjel, de mint kiderült másik házakban kissé vacogósak voltak az álmok. Reggel fényeiben aztán megcsodálhattuk végre a campinget... gagyi... (copyright Baliba) 8) Annyira gagyi volt, hogy Anoval meg is egyeztünk, ide nem érdemes visszatérni... ;) A lépcsõzetes hegyoldalban fekvõ erdõsbe telepített faházak, és a nyári sátrazó helyek nagyon szép látvány nyújtottak. Talán az egész idilli képet a kissé lepukkant szocreál mellék- és fõépületek rontották. Istenigazából ráférne pár 10milliócska a campingre...
Reggelizni indultunk, kisebb csoportokban szállingózva, ahol egy egyáltalán nem alkoholostának tûnõ férfi a kérdésünkre, miszerint mmit lehet reggelizni, otrrunk elé böffentette, hogy hát ami az étlapon szerepel... ::) na jó, de hol az étlap? az újabb válasz szerint azt mi láttuk már ;D azért csak kihúzuk belõle, hogy választani lehet a virsli és :-X itt hirtleen abba hagyta, így hosszas töprengés után a virsli mellett döntöttünk 8) . Mint kiderült késõbb sonkásrántotta volt a másik lehetõség, zsíron sütve...
Vmikor 9 és 10között aztán a társaság nagyobbik része neki vágott a Tyito által vezetett túrának mit sem sejtve ::) Elkezdtünk mászni, aztán ketten is vissazfordultak technikai problémák miatt, majd másztunk, fotóztunk élõ BMFT feliratot, és másztunk... Sár is akadt, de nem volt az a vészes mennyiség. Pont delet harangoztak, amikor Vágottpuszta 6házat számláló falucskájában vizet vételeztünk a kb30méter mély kútból, mely egyébként az egész falu vízellátását biztosítja. Innen letértünk a ZÖLD jelzésrõl, és a SÁRGÁN haladtunk tovább rövidke lejtmenettel. Aztán ismét csak enyhe lejtõ következett.. ;D késõbbiekben megértitek ezt... ;) SZóval másztunk felfele, majd egy szurdokban közelítõleg szintben haladva technikás és köves szaaszon nyomattuk, ahol Én még nagy buzgóságomban egy jó 40centi átmérõjû fát is ráborítottam szegény Macimra... ::) Nem sokkal késõbb, kiérve a szurdokból egy településre gurultunk be, ami talán Abaliget volt? Itt megrohamoztuk a helyi bevásárló központot mindannyian, evvel is megtriplázva az egész havi forgalmat... ;D itt vettem egy mûanyag helikopterben árult rágógumit, aminek aztán nagy sikere lett 8) A rövidke kajolás és ivászat után legurultunk a barlanghoz és a tóhoz, ahol bevártuk Zedet, Én pedig elkezdtem az aznapi büntetésem :( Csubeeval elmentünk ugrálni egy lépcsõsort, ahol aztán, érdekes módon a levegõben elszakítottam a láncom... 1... Nati szerint igen pompásan mutatott a levegõben szétrepülõ lánc... ::) Szempár ki... majd összehegeszt... Zed is megérkezett a csillagrombolóval, így indulhattunk tovább. ismét csak enyhe lejtõ következett, miután egy kedves úriember kitessékelt minket a parkból, neki mentünk a hegynek, ahol még Thommey is kistányéron!!! ment fel ;D ;D Itt volt egy finom kb 5méter mély katlan, amiben kicsit páran gurulgattunk, Csubee meg ugrált... Nyereg visszatol... indulás tovább... Kistányéron kapaszkodok felfele, amikor reccccssss... 2... :( :-\ Obsidian meg defektet szerelt... Nagy nehezen összeszedjük magunk, haladunk tovább... a FEKETE DENEVÉR jelzésen ::) ;D ez volt felfestve...
Nem sokkal késõbb kiértünk egy aszfaltútra, ahol sárgapályaszalag, és egy srác fogad miket, hogy biza ebbe most jól belefutottunk, mert biza itt mosst amatõr rally verseny van... de semmi gond, rábeszélésben indulunk mi is, és hamar mobilon beszélni kezd vkivel, majd sürgetõleg közli, mehetünk most... Így hát elindulunk... ALIG KEZDÜNK EL TEKERNI AZ ÚTON, AMIKOR MÁR HALLANI AZ AUTÓ KÖZELEDÕ HANGJÁT!!! hát köszönöm szépen az ilyen segítõket... Vészhelyzetszerûen mindenki próbál lemenekülni az útról, majd rohanni a következõ autó elõtt ameddig csak tudunk... Végül egy lassítónál végleg beszorulunk az útszéli erdõbe, mint az ott álló sráctól megtudjuk: jópár autó jön még... :-\ korrekt... végig nézzük, az egyik majd nem bekergetett minket az erdõbe, mert a lassító gumijait elkapva elég nagy amplitúdóval kezdett el cikázni, de megfogta és tovább zúzott... Megvártuk az utolsó versenyzõt is, és a pályabíró tovább engedett minket, de csak egy 500métert tekerhettünk, mert egy S-kanyarban rengeteg nézõbe, és újabb pályabírókba botlottunk, akik hitetlenkedve fogadtak minket, nem értve egyáltalán hogy jutottunk el idáig is az úton... :-\ így a Tyito által betervezett útvonalon gyorsan módosítani kellett, de késõbb nem bántuk... Igaz ismét csak enyhén lejtett... Aztán tényleg lejtett, és végre néha használhattam is a fékeket ::) A PIROS HÁROMSZÖGRE érve folyni kezdett a nyálam... Egy nagyon technikás, csiki-csukis egynyomtávos ösvény ugyanis ez, ami szépen lopva a magasságot feljebb és felejbb vitt minket... Naggggyon szép volt... Ennek a végén, ponotsabban csak a tekerhetõség végén kiugró sziklákjoz értünk, ahol elõször csodálhattuk és ihattuk magunkba a kilátást a messzeségbe... Az idõjárás folyamatosan mennyei volt, így itt már elég rendesen vizesek voltunk, de a napsütésben nem igazán fáztunk bennük. Rövid gyönyörködés, fotózás után tova... Neki a hegynek... Na itt istenigazából hülyének éreztem magam ::) Biciklivel a vállán 20nál is több ember próbált négykézláb feljutni a hegyre a sziklákon... Era jegyzete meg, hogy Õ még sose mászott sziklát biciglivel ::) nagggyon durva volt... respect Zednek a monster feljuttatásáért... Felérve levegõt próbáltunk préselni tüdõnkbe, majd mivel már elég késõre járt, robogtunk Zsongorkõre (?ez volt a neve?), ahol cAb és barátja várt minket... jóóóó ideje ::) itt ismét fotózás megaszámra... Ezekután lefele indultunka KÉK jelzésen, amit csak a VÁNTOSSI KOLOSTORROMnál szakítottunk meg egy kisebb vízfelvétel erejéig... majd folytattuk a lejtmenetett... jujjj... na ez a rész végre tényleg lejtett 8) Aztán ennek is vége lett, és ismét másztunk... kreccccsss... 3... már forrtam belül... összeraktam ismét... már mint a qrva láncom... Aztán iszkiri a többiek után... közben Kergeegér is defektelt... Kiértünk egy mûútra, és azon kezdtünk el mászni... kb 500méter után a láncom fogta magát és fél krecccss hangot adott ki... gyorsan megálltam, és már látthattam is, amint az egyik szem félig szétnyílva áll... >:( ismét csak szerelek, elõször csak megpróbáltam ezt összébb rakni, hátha kibírja hazáig már... de ahogy felültem és tekertem egyet, MÉG IGAZÁN ERÕBÕL SEM, szét pattant... :( 4... ismté lebont... összerak... a lehetõ legkönnyebbnek éreztetve magam próbáltam haladni... Nem sokkal késõbb többen vártak minket, hogy útba igazítsanak... :-* köszönet... befordulunk az erdõbe, és az igazán izgis részt kezdjük el, hisz lassan ránk borult az éj... Szerencsére lejtett, így csak a sárfoltok lassították a lovakat. A lehetõ legkönnyedebben tekerve, próbáltunk az egyre feketébb sötétben kerülgetni a sarat... Menetközben 20adjára is megcsörren Csubee telefonja... persze Csubee sehol... pontosabban vhol Vágottpuszta környékén ekkortájt már, és ahogy ismerem az Anyukáját, tudom, hogy a 4ik csörgetétõl pánikban van, így gyorsan felvesszük...
-miért Te veszed fel?? Valami baj van??
-nem...nincs... csak Csubee itt hagyta a telcsijét...
-de TÉNYLEG nincs baj??
:P ;D vhogy kidumálom... (hozzákell tenni, hogy tavaly kicsit poénkodtam, hogy azért Én veszem fel, mert Csubee nem tudja ::) )
Lassan, de biztosan beérünk Vágottpusztára, ahonnan már az ersõbe vissazérve korom feketeség fogad minket... lámpa a 10fõs kiscsapatnak talán 3 van... Elõl Nati és Ano páros lokalizálta az utat, majd terjedt hátra a SÁR JOBBRÓL! ... ÁG BALRÓL! MINDEN MINDENHOL! ;D ;D ;D hát igencsak izgi volt ez a rész... aztán hiába az ima, az egyik sártenger megfogta a lovam, és a tekeréskor a láncom 5jére is megadja magát... :( folytott dühben mormolok néhány szakszót :-X és elkezdek rollerezni lefele... háááát ha igazán extrémet akartok... ;D éjjel... enyhén sáros, borozdás úton lejtõzzetek rollerezve... ;D A mûúthoz érve úgy döntünk, hogy azon megyünk tovább, Kahlesz segít haladni, és húz engem, majd Ano is jobbról beszál... ::) na...csak 90+14+vmennyi sárt kell mozgatni ::) MÉG EGYSZER KÖSZÖNÖM SKACCOK! Szerencsére Setike épp elindult elénk MérgesMókussal, így felvesz engem, és beállt a többiek mögé vészvillogóval, így megtéve az utolsó kmt...
...(1)

#114
lensver

lensver

    bentlakó

  • fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Zsuzsi, akkor egy kicsit elõ-beszámolok, bár a legfõbb irás úgyis Paráé lesz!

Szal: nem kellett szerintem összemelegednünk, legalábbis azoknak nem, akik szombaton reggel elmentek túrázni. A 22db ember azért egy szép szám!
Egész nap túráztunk (10tõl este 7-ig), közben igazán remekül éreztük magunkat, rengeteget röhögtünk, sok viccet csináltunk. Kiirtuk a BMFT feliratot a domboldalra élõ emberekbõl, sokat toltunk fölelé, zúztunk lefelé egy árokba, saját életünket veszélyeztettük, mikor áttekertünk az aktiv rally-pályán, sziklát másztunk bringával a vállunkon, kútból tekertünk föl vizet, beállitott fotókat csináltunk, single trackeztünk az erdõben, majd jött az olyannyira izgalmas éjjeli bringázás, szinte nulfénnyel. Közben Para tökélyre fejlesztette a láncszakadás mûvészetét.

Na,miután megvolt Tyitó jó kis túrája és hazaért mindenki akkor volt vacsi a gyógyszanatórium számára fenntartott ebédlõben. Ott ücsörgött egy ideig a társaság, de túl sok kommunikáció nem volt, bár én igyekeztem fokozni a hangulatot egy piros szájvillogóval és mûbélkukacokkal.

Abban persze igaza van Yocinak, hogy esténként nem igazán csináltunk olyat, hogy mindenki egy helyen összegyûlt, de erre sajna nem is volt túl sok lehetõség. Ugyanis a faházak amikben laktunk, nagyon szét voltak szórva és messze voltak egymástól. Egy-egy ilyen faház lakossága sokszor önálló életet élt.
Azért szombaton sokan összegyûltünk a Yociék által gerjesztett tûz körül, és ahogy telt-múlt az idõ, egyre többen lettünk. Igaz, akkor se mindenki jött oda, de szerintem nagyon klassz volt a hangulat.

Ja, és elfelejtettem szólni a péntek estérõl, mert miután megérkeztünk, Tyitó szervezett egy rövid éjszakai túrát a közeli erdõbe. Az is király élmény volt. Lehettünk talán 12-en? Lámpákkal fölszerelkezve indultunk be a fák közé, majd a cc-pálya egy részét megmászva fölmentünk Komlóra, ahol bevállaltuk a helyi hosszú-lépcsõt. Egy ideig ott játszadoztunk, majd jött egy szuper erdei dh, ahol tomidny (asszem õ volt az) egy másik úton ment el jobbra, és emiatt egy falvastagságú bozótoson kellett átcsörtetnie! Többen elestek, volt aki beleakadt valamibe, volt aki olyan részeg volt, hogy egyszerûen csak eldõlt! ;D

És a másnap is klasszul telt (vasárnap). Bár sokan már elhúztak, egy kisebb csapat a komlói 4x pálya irányába vette az utat. (Setike, Tyitó, csubee, Mellon, Era, Zed, én, két helyi arc, thommey,kergeegér, szóljon akit kihagytam!)
Ez az ország egyik olyan ritka 4x pályája, ahova nincs kocsis fölszállitás, olyan meredek. És valóban: nekem kétszer elég volt föltolni a cangát, és a legtöbben igy voltunk vele, bár a helyi arcok sokkal kitartóbbnak bizonyultak! ;D Egy idõ után azért inkább áttértünk a sokkal kényelmesebb Dupla Kráterre, ami középen kidobott minket és mindenki gyakorolta a levegõben való repülést.
Csubee volt ennek a legnagyobb mestere. Nagyon élveztem ezt a repkedést.

#115
era

era

    fórumfüggõ

  • fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Zsuzsi! Olyan szuper jó volt. Nem lehet ezt hirtelenjében leírni (egyébknt is dolgozom.) Hihetetlenül szép helyen jártunk. Tettünk egy 40 km-es kimerítõ 10 órás túrát, amiben volt minden. És elõzõ nap is volt éjszakai tekerés, és a nagy túra végén is és a tábortûz is fantasztikus volt és a fotósok is rögzítettek mindent. A tegnapi 4cross pálya azt hiszem igazán tetszett volna neked. Én is elszántam magam egy dupla katlan kipróbálására és TÚL ÉLTEM!
Ezer köszönet Tyitónak, Setikének és Thommeynak, Zednek és Lensvernek a szervezésért, mindenkinek a jelenlétéért, amivel színesítette a csapatot. Az ugró showkért lornak, Csubeenak, Setikének, Tyitónak.
Tyitónak a túravezetésért, a nógatásért, hogy haladjunk már, de mindig volt valami érdekes, amiért meg kellett állni az egész társaságnak: fotók, pihi, vízvétel egy tekerõs kútból, bevárni a többieket, csodálni a táj szépségét.
Ja és Tyito igazi RALLY VERSENY KÖZEPÉBE vezetett minket, nem gyõztünk a száguldozó autók elõl beugrálni az árokba a bokrok menedékébe.
Pixelnek a képekért, a hazaszállításért és hogy sikeresen megfogta az autót, mielõtt beborultunk volna a szántásba.
Köszönet a Déliben megjelent integetõknek (kár, hogy nem jöttetek el).
Yoci veled pedig élmény volt a tekerés :o)
És hála a gondviselésnek, hogy ilyen szép idõvel ajándékozott meg minket.

#116
Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 1.342 hozzászólás
Nagyo jó kis fotók Pixel.
Lor ez a bicód sokkal szimpibb :D , Te is ugrabugra fiúcska vagy?

#117
Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 1.342 hozzászólás
Most már tudom milyen érzés várni arra, hogy jöjjenek a beszámolók! Én is szépen leírogattam az élményeimet tegnap este, ti miért hanyagoljátok el a kötelességeteket? ;D ;D ;D
Részletes infót AKAROK!!! Hová tekertetek fölfelé Yocikámék? Mi volt? Hogy volt? Miért kellett újra összemelegedni? Már mindenki jól ismeri a másikat, nem?

a türelmetlen :)

#118
Ano

Ano

    fórumfüggõ

  • fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
Para: tetszik az új neved :o ;D ... hányszor szakítottál örsvezértérig?? ::) ... elérted a HÉV-et vagy mitisakartálelérni??

#119
lor

lor

    phorumus maximus

  • globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
ezer kiraly ido vot!!!
bazzze!

zorg bomb meg ilynek.
vasarnap reggel fel otkor meg enkeltunk azert.
;-)

edit: fotok menok!!!!
nem is tudtam, hogy ilyen jol nezek ki a bringamon!!!

:-))))

meg edit: ja erdo tuz veszely ...
alcoholic vezetes...
en ugyan nem mert az ki van zarva mert nem tudom.
szal aki nem jott az fakkoljon.

rave: ne higgy senkinek!!!
:-)

#120
lensver

lensver

    bentlakó

  • fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Szerintem folytassuk a megmozdulásban (LÉcci,lécci), mert igy könnyebb lesz megtalálni. A hétvége fantasztikusan sikerült, ezért az eddigieknél több és nagyobb beszámolókra számithatunk. Tehát kérek mindenkit, menjen át a Megmozdulásban levõ topikba!!!