Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Cyclo-cross

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
441 hozzászólás a témában

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

co2 patronnal a 16gos eleg a 35os cx gumihoz? 3 bar boven ok (terepen ennyivel megyek).

a patronok kompatibilisek? tehat ha veszek hozza egy fejet, mindig ugyanolyan patront kell, vagy barmelyik belemegy?

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

általában -2cm szokott lenni

Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás

Az országúti tp-ból kiindulva én a fejcsövet nézném meg először a helyedben. Ne feledd, cx-nél a nagyobb villabeépítési magasság-ballonosabb külső miatt "följebb kerülsz". :) Kezdd a fejcsőnél, felsőcsőre meg egy hangyányival rövidebbet is nézhetsz.

Rabbit

Rabbit

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás
  • LocationKelenföld

Sziasztok!

CX-ben hogy megy a matek, mekkora vázat kell néznem ha országúton ~570-es felsőcsővel közlekedem? (89,5 cm magasan trónolok.)

Köszi-köszi.

Rabbit módosította - 2015. november 19. - 18:07

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Sziasztok a Pósteleki Cx pálya használható-járható?

Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás

na igen, ami nincs az első öt topic között, vagy max a lap aljáig, az sokaknak nem is létezik, főleg ha új az illető. :D

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.636 hozzászólás
Off
Ha mar elsulyed mar tok mindegy milyen neven teszi azt.amugy most indulok HHH-ra cycloval.remelem ma is eltevedek.

regi/hibas agyvaltokat veszek.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

lehet at kellene nevezni a topikot, igy nehezebb megtalalni, ha elsulyed.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.333 hozzászólás

köszi. helyére kerülnek a dolgok végre.

Columbus Genius: http://framebuilding.com/Genius.htm

D.S.B.=Differential Shape Butted: http://framebuilding.com/Butt.htm

Bianchi Genius: https://dl-web.dropb...jeyW8DLm0pEa_1A

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás

Kelj fel és járj! 

Önkényesen és a virsligumis, aszfalthozragadt kompánia kedvéért feltámasztom ezt topicot. Ha mindenki egyetért, ide lehet lökni a sódert (értitek, sóder :D ) a gravel/cx/adventure/monstercross/stb vegyes-használatú koskormányos csodákról.

• Rabbit, donciccio és Vejne kedveli ezt

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Drága mûfaj ez a CX.

foleg ha ilyen bringad van
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Nem is tudom, csak mert éppen ma fejeztem be a javítását a legutóbbi totálkár óta? :D (egy váltó, egy papucs, egy váz (kiegyengettem) és egy lánc volt az áldozat) Drága mûfaj ez a CX.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
tudnam hogy ez a topik miert nem porog? :)

[ATTACH=CONFIG]2642[/ATTACH]

Stahl Speedvagen CX - a set on Flickr
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 hozzászólás
Teljesen jó. Járok Cx-el is, meg aszfaltgumis montival is, mindkettõ egyformán jó, a CX egy kicsivel gyorsabb a mintás gumi ellenére is. A CX terepen is egészen jól megy, amíg nem lesz extrém meredek fel vagy lefelé. Ha teheted vegyél egyet! A komám Kona Jake-el jár, azt szereti a legjobban, és az azért kétszáz alatt megvan bõven, ha van eladó

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás
Igazából amolyan mindenesnek kéne. Városban, erdõben csapatni, csomagos túrázni is nyaranta. Trekinget nem szeretnék, mert az már volt, és én az annál sportosabbat szeretem. Most egy full merev montit használok erre a célra virsligumival.

Ami miatt jobb lenne a cx bringa, az a koskormány, meg az o.uti. hajtómû, mindezt 30-37 mm gumiméret és sárvédõ mellett.

Kona sutra az pl, tetszik, valóban olyasmi kéne, csak az baromi drága, 300 alatt nincs ha jól tudom :(

drotos.toth

drotos.toth

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás

a specialized tricross vázon van csomagtartó szem, ha jól emlékszem, sõt a karbon villán is van sárhányó felfogatási lehetõség.

Én is így emlékszem. Viszont ha jól tudom, a láncvilla elég rövid, szóval csomagtartóval azért nem az igazi...

stellaz
a kérdés csak az, hogy szükséged van cx bringára? egy treking/cross géppel is lehet ugyanazt az élményt éred el - olcsóbban

Na igen, ha nem akarod CX-re használni, akkor nem erõltetném. Egy olyasmi gép a cél, mint a Kona Sutra?

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Ha csomagos túrákra is akarod használni, vagy legalábbis csomagtartót is szerelnél rá, akkor inkább valami túra/trekking/cross (gyártónként változó besorolás) gépet nézegess!

a specialized tricross vázon van csomagtartó szem, ha jól emlékszem, sõt a karbon villán is van sárhányó felfogatási lehetõség.

stellaz
a kérdés csak az, hogy szükséged van cx bringára? egy treking/cross géppel is lehet ugyanazt az élményt éred el - olcsóbban

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

drotos.toth

drotos.toth

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
Ha csomagos túrákra is akarod használni, vagy legalábbis csomagtartót is szerelnél rá, akkor inkább valami túra/trekking/cross (gyártónként változó besorolás) gépet nézegess!

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Nekem tavalyi Merida CC3-asom van, tavaly országúton és városban használtam; idén országúton és terepen is. Igazából attól függ, hogy milyen gumit teszel rá, bõven jó városi gépnek sárvédõvel. Ha most kellene vennem, tuti tárcsafékeset vennék.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás
Aki használt mát cyclocross gépet, attól kérdezném, hogy városi bringának bevállhatna egy ilyesmi paripa?

Igaz, eddig csak elég drágán láttam ezeket a gépeket, még használtan is.