Miért lenne hamis ?? Oda van írva, hogy "Custom" (tehát egyedi megrendelésre készülő), meg hogy ezt ŐK építik össze, ezért ilyen előnyös ez a bringa. Gondolom vettek a gyártótól egy halom vázat de ők csinálnak belőle egy kész bringát a saját maguk által kiválasztott alkatrészekből.
Itthon tuttiék szokták olyan "vegyesgyümölcs" (tuttifrutti) módra "mindent bele" alapon variálni az olcsóbb outikat, pár éve rendszeres volt náluk, hogy pl. orbea aquakról lementett kerék-kormány-szett ment rá wilierre, vagy fordítva, netán használtbringa beszámítás után használt alkatrészek-új váz kombó, de volt egy Bianchi 1885 alu-karbon (főháromszög alu&hátsó háromszög&villa krabon) új vázon olyan szett, amit új bringáról "loptak", és 220ért adták a komplett felállást. A sztori szintén "nagykerben találtam egy régi, de még fel nem épített vázat, otthon volt hozzá szett, összeraktam, kerestem rajt'"
Még poénkodott is az úriember, hogy 1885 van a vázra írva, de nem is tunik olyan réginek, még fel sem volt építve, és új, karcmentes. Kapott egy 2014-es Veloce-Centaur kevert szettet, Fulcrum Racing Corsa (2013-as R7) kerékszettet, FSA kiegészítőket, aztán ment eladásra.
Vejne módosította - 2016. február 05. - 07:10