Jelentkezz be Regisztrálj

Hátitatyó - kell-e, ha igen milyen (márka), mekkora?
Írta 2010. július 25. - 16:50

nekem még a régebbi ráharapos verzió van, etalon
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2010. július 25. - 12:24

van rajta lakatos piktogram, azt értem, ki van húzva akkor nyitva, vissza van nyomva akkor zárva
a tetején meg van egy fehér henger, amit rugó tart ellen, de csak akkor jön belõle a víz ha azt fogammal vagy mittomén hogyan visszanyomok, ami szörnyen kényelmetlen
Szóval mi itt a helyes módszer?
köszi
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Írta 2010. július 21. - 19:56

Decathlon - biciklik - ker
elég olcsónak tûnt, 2 lityis víztartály egy darabig elég, méretre ez a 8 liter épp megfelelõnek tûnt
van a kisebb változat 3,5k-ért, rettenetesen kicsinek tûnik, még talán a két szendvics, esõkabát, pumpa, szerszámok, iratok pakk is szûkösen férne el
Írta 2010. július 20. - 07:57

Írta 2010. július 20. - 07:21

olcso megoldas (ennel a zacsi is tobbe szokott kerulni)
Decathlon - biciklik - ker
Ilyesmit beszereztem tavaly a zintersportban. Azóta vettem egy Camelbak tömlõt. A csutora az kritikán aluli (el kell tekerni, hogy jöjjön belõle a lötty, ami menet közben finoman szólva érdekes). De lehet hogy Decathlonéknál nem.
Írta 2010. július 19. - 21:18

Ez a cucc csak felsorolva sok. Egyébként nagyjából elférne a pólóm hátsózsebében is... Viszont az a fura, hogy amit én a Hydro exp mellett nézegettem, az egy hálós hátú darab volt, de annak a vállpántja tömörnek tûnt, nem ilyen hálósnak...
Apropo: palackot nem akarok, ha van benne ez a camelback-szerû tasak...
a racen belul sem mindegyik ilyen. vmelyik csak szigetszeruen parnazott, de nincs igy meggorbitve. a nagyobb zsakoknal pedig mar nem ilyen a vallpant. 35 fokban sem izzadt jobban a hatam, mint elol

olcso megoldas (ennel a zacsi is tobbe szokott kerulni)

http://www.decathlon...taly-118857598/
Írta 2010. július 19. - 19:59

Ez a cucc csak felsorolva sok.
Bõven elférsz benne, nekem kétszer ennyi cucc szokott bele menni és nem kell megnyitni a + 2 litert. Bár én a 3l-s ívózsákot nem használom.
Írta 2010. július 19. - 18:46

Ja és imádom, bármilyen szar úton kényelmesen ihatok, csak egy pillanatra kell elengedni a kormányt, amíg ráharapok a szopókájára.

Írta 2010. július 19. - 18:38

Egyszerû a dolog, miután iszol visszafújod a vizet a zsákba. Így a csõ üres marad, nem kell egy kortyot sem innod a felmelegedett vízbõl.Mi van a kilógó csõvel? Abban mennyire melegszik át a víz? (fõként mennyi az ami a csõben áll?) És azon keresztül a tartályban lévõ?

Egyébként nekem Camelbak zsákom van, hõszigetelõ csõ is van az ivócsövön ami kis idõre ad védelmet a felmelegedés ellen, de az sem csodaszer, nem biztos hogy érdemes érte plusz pénzt kiadni.
Írta 2010. július 19. - 17:27

http://www.gohappy.c...08104612efd.jpg
szvsz ezt a hátrészt tartom a legjobbnak, hátrész nem ér a háthoz csak a merevített hálós rész....a pántja egybe van, varrat nélküli így valsz tartós lest....állítható a hátméret is
Írta 2010. július 19. - 17:09

biztos belefer ennyi cucc? szvsz palackal a 12les is necces. ill a racek sokkal jobban szelloznek.
Ez a cucc csak felsorolva sok. Egyébként nagyjából elférne a pólóm hátsózsebében is... Viszont az a fura, hogy amit én a Hydro exp mellett nézegettem, az egy hálós hátú darab volt, de annak a vállpántja tömörnek tûnt, nem ilyen hálósnak...
Apropo: palackot nem akarok, ha van benne ez a camelback-szerû tasak...

Írta 2010. július 19. - 16:53

Írta 2010. július 19. - 16:50

jah bocs, csak arra gondoltam, hogy meretileg alig nagyobb egy race air, amibe szukseg eseten szinten mehet a palack.
Jaértem... egy Transalpine 30-am van úgy egyébként. Ehelyett, illetve mellé keresek valami olyat, ami relative kicsi, a vizen kívül belefér a pénztárca, pumpa, esõkabát, pótgumi, oszt jónapot. Esetleg némi kaja. Ehhez még az említett exp 8 is sok, viszont ez tûnt a legkisebbnek azok közül, amik még tetszenek is.
Írta 2010. július 19. - 16:16

Írta 2010. július 19. - 14:52

Ki mit nevez langyosnak...amúgy is langyos vizet kéne inni...

Azért van egy bizonyos hõmérséklet, ami felett már ihatatlanul meleg a lötty.
Általában 30 fok + 3-4 órányi tekerés elég ahhoz, hogy a zsákomban tárolt ásványvizes palack tartalma szintén 30 fok körülire melegedjen. És mostanság hosszabb tekerésekre készülök. Ezekre viszont lakatot nem viszek, az utcai kutak 90%-át elzárták, tönkretették, így meg macerás vízhez jutni, tehát marad ez a megoldás...
Deuter Hydro Exp 8re reagaltam.
Bocs, lehet, hogy nekem nehéz a felfogásom, de továbbra sem értem: szerinted a Deuter nem megfelelõ? Vagy úgy érted, hogy minek gondolkodni, az pont jó? Tényleg nem értem...
Írta 2010. július 19. - 14:40

Ezt tõlem kérdezed? Ha igen, akkor nem értem a kérdést...
Deuter Hydro Exp 8re reagaltam.
Írta 2010. július 19. - 14:33

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Írta 2010. július 19. - 12:56

miert nem veszel egy jo zsakot, meg bele zacsit, ha kell. a deuteren az is van
Ezt tõlem kérdezed? Ha igen, akkor nem értem a kérdést...
Írta 2010. július 19. - 12:19

Írta 2010. július 19. - 12:08