Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Hátitatyó - kell-e, ha igen milyen (márka), mekkora?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
794 hozzászólás a témában

SokadikX

SokadikX

törzsvendég

• fórumtag
  • 695 hozzászólás

Enté megmondta a tutit, de a csõben kábé két kortynyi meleg víz van. Utána jön a hideg. :) Legalábbis a Camelbak Unbottle esetében.

Köszi. A csõméret kb. hasonlónak tûnik, mint az egyik kiszemelt áldozat, a Deuter Hydro Exp 8 esetében...

Platypus Bite Valve and Drink Tube Insulator Kit at REI.com
Az ipar elõtted jár.

Annyiért komplett zsákot is lehet kapni! (majdnem... ) :)

Szt Amás

Szt Amás

vendég

• fórumtag
  • 108 hozzászólás
Enté megmondta a tutit, de a csõben kábé két kortynyi meleg víz van. Utána jön a hideg. :) Legalábbis a Camelbak Unbottle esetében.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
http://www.rei.com/product/767113
Az ipar elõtted jár.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

SokadikX

SokadikX

törzsvendég

• fórumtag
  • 695 hozzászólás
Gondolom, vannak itt páran, akik itatós zsákkal járnak túrázni. Szemezgetek kétfélével, de van egy aprócska gondom: a kilógó csõben mennyire melegszik fel a víz? Ugyanis az egyik boltban láttam olyan hõszigetelõ csomagot, amibe bele lehet tenni a vizestasakot, de az csak a hátizsákon belüli részt szigeteli. Mi van a kilógó csõvel? Abban mennyire melegszik át a víz? (fõként mennyi az ami a csõben áll?) És azon keresztül a tartályban lévõ?
Mert ha azon keresztül felmelegszik a vizem, akkor hóttmind1, hogy van-e hõszigetelõ csomagolásom vagy nincs, mert mindig melegvizet fogok inni... :)

Williams

Williams

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás
Köszi mindenkinek a válaszokat!

Szt Amás

Szt Amás

vendég

• fórumtag
  • 108 hozzászólás

Én ezt néztem, mi a vélemény errõl a zsákról, használ valaki ilyet?

Kicsit késõn vagyok, de...
Úgy másfél éve használok egy ilyet. Esõben, hóban, sárban. A4-es cucc simán belefér.

+ irgalmatlan nagy a ráírt 25literhez képest
+ esõvédõ huzat
+ a hátrészben van egy kivehetõ polifoam
+ vízkivezetõ ha a hátadról akarsz inni
+ nagyon jó zseb-rekesz elrendezés
- az esõvédõ huzat megfogta a fehér kabátomat (persze én is hülye vagyok, hogy ilyen színt vettem télire)

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
mindennapi hasznalatban van egy deuter race exp air taskam, a bovitessel meglepoen sok cucc elfer benne. a kabatot, bukot halozom kivulre. valahogy mindig belepakolok, a multkor egy kozepes meretu parnat vittem vele :) a szellozeserol meg csak szuperlativuszokban tudok beszelni (szerintem nincs jobb) - nekem ez volt a legfontosabb, hiszen munkaba menet nem mind1, hogy mennyire izzad le az ember (meg hidegben sem).

az esohuzat szinten baromi hasznos, volt alkalmam hasznalni a majusi monszunban sokszor. hordok benne egy decathlonos esogatyat, egy csukjas szeldzsekivel kombinalva szakado esoben is eltekerek gyor masik felebe.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
merném még ajánlani a Dakine kínálatát is: http://dakine.hu/web...&category_id=15
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
overlandoutdoorshops?

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

Williams

Williams

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás
Köszi, megnézem.
Itthon Tatonkákat hol árulnak?

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Nézz azért szét a Tatonka háza táján.....én a Deuter helyett döntöttem egy Andro 20 melett (van 30 és 40L-es is asszem), sokkan jobb a hátszerkezete...nagyon praktikus, kényelmes, árban is hasonló

Williams

Williams

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás
Sziasztok!
Városi használatra keresek hátizsákot, bele kéne hogy férjen a laptopom (14.1"), egy váltás cipõ/ruha, pár szerszám, esetleg ha edzeni is megyek meló után, akkor még egy adag ruha :) Meg még pár dolog, tehát tágasabb kéne.
Én ezt néztem, mi a vélemény errõl a zsákról, használ valaki ilyet? Elég nagy lesz nekem?
Esetleg tudtok ajánlani még más típusokat?
Köszi! Üdv

Alfalaca

Alfalaca

vendég

• fórumtag
  • 50 hozzászólás
Használ valaki Lezyne Allpack hátizsákot? Tapasztalatok érdekelnének. Fõleg egész napos túrákra kellene.
ha valamit nem talál a Google, akkor vagy rosszúl keresel, vagy nem létezik.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
beütöd a keresõbe a buy dakine nomad szavakat, és számolatlanul ad találatokat

goldnarmz

goldnarmz

vendég

• fórumtag
  • 36 hozzászólás
Maaaaan... Ez eddig eszembe sem jutott. Látom, van. Köszi az ötletet. :clap:

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Miért ne lehetne kapni Nomad-ot vagy Apex-et? Mindjárt ott a CRC.

goldnarmz

goldnarmz

vendég

• fórumtag
  • 36 hozzászólás
Sziasztok!

Egy haverom szeretne venni bringás hátizsákot, de nem igazán találunk neki.
Olyat szeretne, mint pl. a Dakine Nomad. Tehát legyen benne italtartály, és fullface sisakot tudjon ráerõsíteni. Illetve pakolni is szeretnénk bele természetesen. Én még nyáron ebay-rõl tudtam rendelni Nomad-ot, de ma már nem lehet kapni. Apexet sem. :(
Néztük a bikemagben szereplõ Vaude Freeride28-at még nem lehet kapni, ha jól tudom, de kb. megfelelne az elvárásoknak.
Egyéb ötlete (márka - típus) van valakinek ilyen táskára, ami itthon is vagy az EU-ból beszerezhetõ lenne?

Elõre is köszi:
Tomi

AcYL 07

AcYL 07

vendég

• fórumtag
  • 45 hozzászólás
Én ugy vaok vele , hogy vettem egy 10l-es hátizsákot , viszonylag olcsón, majd vettem bele egy 3l-es packot , ami szerintem, bõven elég túrákta is , de nem szoktam teletölteni , mert inkább freeridolok.
Próbáltam egyszer egy olcsóbb camelbakot egy napra , szerintem ez jobb.
a hátizsák külömben kb. 6000 ft volt, a hydra pack meg olyan 5000 ft :D

Jah és tudom , hogy a fórumon ezt nem szabad, hanem egyben kéne leirnunk a gondolatainkat . de van egy nagyobb loap hátizsákom és azt eladom , és olyat szeretnék venni , mint amilyenre enté kérdezett. szerintem mindenképp megéri , mert a havernak is olyan van , szerintem király hátrendszere van ...
" Aki reménybõl él, éhen hal." Benjamin Franklin

gsuveg

gsuveg

vendég

• fórumtag
  • 244 hozzászólás

Én még nem használtam, de biztos jó lehet, viszont ez egy speckó nõi zsák, ha saját részre lenne, akkor nem biztos hogy hosszabb távon kényelmes lenne :)

en vettem kis camelbakot amit elvielg noi model, erdekes modon nem fekszik fel a hatamon rendesen, sot otuin naon rossz, mert elorecsuszik.

de hogy irjunk jot is vegere, HillEry sokat segitett, es montin baromi jo. foleg izgalmas terepen, hgy azonnal tudsz inni. a 1.5 L eleg egy idore

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás

Használ ilyet valaki?
http://www.chainreac...x?ModelID=35719

Hát ez 2009s modell én vártam rá vagy 2. hetet, de azt mondták kb. még 1 hónap...erre vettem egy The Norce Face Gulper 9 ,király
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu