Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Hátitatyó - kell-e, ha igen milyen (márka), mekkora?

- - - - -

• Please log in to reply
794 replies to this topic

velõ

velõ

vendég

• fórumtag
  • 90 posts

kene vmi jo 13-15 lityis hatizsak. mondjatok vmit

Al ajánlására megnéztem a Decathlon hátiszsákokat, sztem az nagyon jó vétel! A legnagyobb 10 literes (2,5 literes ivószatyorral), és kibõvíthetõ 15 literesre! szellõzés nem hiszem, hogy valami húdejó lenne, mondjuk én a deuter hipperszuppertekknológiájú zsákjával is izzadok keményen, de sztem mindenki:D. viszont tök funkcionális az egész, szatyor is komolynak néz ki, van 2 pici zseb a derékpánton, ahova befér egy kisebb csoki, vagy esetleg pár imbuszkulcs meg leszedõ, használható, értelmesen elhelyezett zsebek...és nem utolsósorban marha jól néz ki, én nagyon ajánlom. 11 rongy asszem...
"you're born with a brain, then you can fucking use it instead of letting others use it for you..."
január 22 - Theogonia

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts
Oké, széttömöm minden zsebét és fotózom..
Lehet picit várni kell, mert a lányom elég sok idõmet leköti.. :)
De sietek..

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
tomd mar meg ruhaval es ugy vmi vonalzo mellett vagy ismert meretu bigyoval fotozd mar le leci.

koszike

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts

vki latott mar deuter exp 12-t?
mert most van egy exp6-om de mintha deuterek mas liter egyseggel mernek azt a 6 litert
egyaltalan a 6+2 az mire vonatkozik?
+2 az ivotasakra vagy a bovitesre
mindegy vegulis mert szertem a egyik allapotaban sincs 6 literes

/topgalok mindig szakadnak es mar nincs bor a pofamon visszavinni cserere/

Jelentem, láttam.. Ilyenem van.. :)
Nem tudom, hogy milyen trükkel lehet térfogatot mérni, de a nagyobbítás látszólag nem több, mint 2 liter.. Megmérem..
Nos, ugyan nem téglalap, de kb 6 centit nyit átlagosan. Lent kevesebb, a tetején 8 körül lehet. Kb 40 centi magas, de az ívek miatt veyük 35-re. A szélesség kb egy 20-as.. Ez így több, mint 4 liter, ha még jól emlékszek az átváltásra.. :)
A palackot kivettem belõle, és hirtelen nem találom, szóval nem tudom, hogy mekkora..

Edit: megtaláltam a vásárlási cetlit, azon már az van, hogy 12-14(Expanded).. Háát, nem tudom...

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
ejha!
ha szemelyesen is ismersz olyanokat akkor minden mas!

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Akkor felvilágosítalak h személyesen is ismerek olyan fórumtagokat akik kelly's táskával túráznak (ennél régebbi modellekel is) és nem is kelly's-esek mind!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
senkinek eszebe sem jutna olyat venni.
csak olyanoknak akik ilyen maniacoc.

taskat olyan cegtol kell venni akik taskat gyartanak.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
A lentebb említett kelly's táskát ne vegye senki mert nagyon durva az anyaga és kibolyhosodott az 1 napos mezem tõle!!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
vki latott mar deuter exp 12-t?
mert most van egy exp6-om de mintha deuterek mas liter egyseggel mernek azt a 6 litert
egyaltalan a 6+2 az mire vonatkozik?
+2 az ivotasakra vagy a bovitesre
mindegy vegulis mert szertem a egyik allapotaban sincs 6 literes

/topgalok mindig szakadnak es mar nincs bor a pofamon visszavinni cserere/

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
nekem nem ilyen nagy verzió, csak a 2les kupakos tartály van benne, de kiválóan lehet azt is tisztitani...

velõ

velõ

vendég

• fórumtag
  • 90 posts
elég komolynak néz ki, meglehet, hogy benevezek majd egyre...kösz szépen a segítségedet!!
"you're born with a brain, then you can fucking use it instead of letting others use it for you..."
január 22 - Theogonia

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
En asszem a legdragabbat vettem, ha jol csal az emlekezetem akkor a hatizsak 10 penz volt es ebben benne van a 2,5L-es itato is. Ami jo benne, hogy cipzaras, tehat ha keves cuccod van, akkor behuzva van a cipzar es vekonyabb a tatyo, ha meg kell meg hely, akkor kinyitod.
Az olcsobbik zsakhoz a 2L-es tasak jar. A 2,5L-es tepozaras, a kisebb pedig kupakos, tehat az az, ami elvileg kevesbe takarithato. Nekem sosem volt tekeros kupakos, igy nemtom. Talan 2 penz a 2L-es tasak kulon. Tavaly vettem, nemtom. :)

Ez az:
Feltöltött kép

és Decathlonnak kisebb, 1-1,5 literes tartálya nincsen?

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

velõ

velõ

vendég

• fórumtag
  • 90 posts

keresd meg itt a fórumon a MATT-ot...
van egy jó camelback alternatívája.

megtörtént...már nem aktuális, de azért tenkjú!
január 22 - Theogonia

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
keresd meg itt a fórumon a MATT-ot...
van egy jó camelback alternatívája.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
nekem a sima tevepúpba se szokott felmelegedni a víz még a legnagyobb melegben sem. vagy hamarabb megiszom :) szóval hacsak nem télen akarsz benne forró teát vinni, akkor nem élethalál a hõszigetelés.

velõ

velõ

vendég

• fórumtag
  • 90 posts
és Decathlonnak kisebb, 1-1,5 literes tartálya nincsen?
január 22 - Theogonia

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

aham, és mennyi volt?

2,5 -3 K ha jól emléxem a dekatlonos sima nem szigetelt, a camelback, deuter és tsai úgy 6-7-8 és fölötte.....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
nekem is rockrider van, a kisebbik verzio (talán 10es), szerszámok+pumpa+2-3 belsõ+müzli+csoki+mobil&pénztárca+esõkabát a hálós részbe befér a 2,5 L lityó mellé. ha jol emléxem, akkor 5k körül volt, de inkább kevesebb...

velõ

velõ

vendég

• fórumtag
  • 90 posts

Nekem rockrider van, azaz decathlon sajat markaja. Nem hoszigetelt tudtommal, de eddig meg sosem volt gond. Legalabbis amikor Tigerekkel voltunk turazni meg hazafele sem volt meleg a hideg viz, amit otthon beleraktam, pedig fel napig a hatamon volt es nem mondanam, hogy faztunk :) Tepozarasat adtak hozza, 2,5L-eset.

aham, és mennyi volt?
január 22 - Theogonia

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Nekem rockrider van, azaz decathlon sajat markaja. Nem hoszigetelt tudtommal, de eddig meg sosem volt gond. Legalabbis amikor Tigerekkel voltunk turazni meg hazafele sem volt meleg a hideg viz, amit otthon beleraktam, pedig fel napig a hatamon volt es nem mondanam, hogy faztunk :) Tepozarasat adtak hozza, 2,5L-eset.

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak