Tehát gerincvédöben a táskát már nem nagyon érzi az ember.. (oké, aranyrudak kivétel, de azzal nem hiszem hogy sokan bringáznak

Elvileg lehet kapni, különbözõ méretekben, én is vettem a nagyobbik hátizsákomhoz, mert ahoz nem volt gyárilag, a kicsihez már van saját..
Mountex-ben érdeklõdj, de az RP-nál is van már...
Uhh, köszi! Akkor esõ ellen lehet h inkább hátitatyós esõvédõt veszek, márha lehet kapni hozzá, de ennek majd utánajárok. köszi még1szer
A Nikwax nem lélegzõvé teszi az esõkabátot, vagy mást, hanem vízlepergetõvé, anélkül hogy az anyag lélegzõ képességét rontaná...
Impregnálni viszont lehet vele hátizsákot, akkor jobban fogja bírni az esõt átázás nélkül... van is erre a célra Nikwax cucc.
Ez lehet, h kicsit off, de azér megkérdem: az létezik h tatyó hátulját is lehet jobban lélegzõvé csinálni, mint pl egy sandstone esõkabátot? kabáthoz vettem nikwaxot, h újraimpregnáljam a kicsikét, és a termékismertetõben vmit magyarákoltak arról h tatyóhoz is lehetne használni. Ez totál kamu, vagy lehet h igaz, h jobb lehet a táska hátsó részlegének szellõzése, ha arra is rálöttyintek a "csodaszerbõl"? Tud ebbe vki segíteni, mer ha kamu, akkor nempazarlom a szert.
Haaab? Az meg hogy van 10 méteres kiszerelésben?
nem, óriási hülyeséget mondtál!!!! ez "beton- és vasbeton szerkezetek falszegély- és mezõ-dilatációjának kialakítására" van, "N30 típusú zártcellás poliuretán hab"
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
ez lehet nem hülyeség
ez az a alu felületû hõszigetelõ izé amivel lakásokat szoktak burkolni meg hasonlók?
Apámmal tettünk ilyet az egyik szoba falára majd meglesem van e belõle egy darab valahol, kössz a tippet. Rísszpekt