Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Hátitatyó - kell-e, ha igen milyen (márka), mekkora?

- - - - -

• Please log in to reply
794 replies to this topic

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
nem, dehogyis.én pl energiaitalt is szoktam bele keverni

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

xenonadio

xenonadio

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 posts
Uhh ez a M.U.L.E naon tetszik... de az ára az már nem:D Ezekbe a "víztartályokba" csak vizet lehet rakni?

Aty22

Aty22

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 posts
CamelBak
Õk a márkakereskedõk:
http://www.naturafutura.hu/
postán is küldik a cuccot, ha tudsz választani.
A M.U.L.E. nekem nagyon tetszik, bár élõben még nem láttam... viszont kis csomagterû modell, de találsz nagyobbat is.
E-mailben megmondják hogy éppen mi van raktáron.

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*

• vendég
Tényleg, az RP-krõl meg is feledkeztem...köszi, ezek iszonyúra tetszenek...nekem a Bike nevû modell jön be, narancssárgában...:clap:
Majd próbálok keresni ilyet...nem is drága...

Aty22

Aty22

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 posts
Nézd meg ezt is:
http://www.alpin.hu/...ndb/aruhaz.html
Nagyon jó minõség szerintem és árban is barátságos. Különbözõ méretben találsz, nekem a Bani van (még a régebbi típus) 25 l-es, városban használom.
Olyan a hátrésze mint a Vaude zsákoknak, nagyon jól szellõzik, van esõvédõje, derék-, mellheveder, és mobiltok is van hozzá... :)

• vendég
Köszi az eddigi tippeket...30 liter már nekem sok, méretileg/formailag vmi ilyesmire gondoltam:
http://www.mountex.h...45421&catalog=3
Ja, és kiegészíteném az "igény-listát"...kéne a vállpántjára, elõre mobiltartó...mondjuk én MP3 lejátszót hordanék benne, de az enyém a maga kis 20 GB-jával akkora mint 1 GPS...:)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Tudtok olyan boltot mondani, ahol viszonylag nagy választék van tevepúpokból? Olyan kellene, amiben 3l tartály van.

A sebesség mindent megold.

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

Tudtommal a Deuter, Fox elég jó cucc, de várom a javaslatokat, jah és jó lenne 12-13 000 körül...

Deuter, Vaude, Camelbak Transalp modelljeit ismerem az utóbbi kettö van is.
Ezek 30l-esek tehát elég nagyok. A Deutert és a Vaude-t minden további nélkül ajánlanám. Mindkettö bomba biztosan rögzíthetö a Vaude Aeroflex megoldása pedig talán a legjobban szellözö megoldás jelenleg. Ennek az ára 89 EUR de én 55-ért vettem. Érdemes szétnézni pár külföldi honlapon.

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,374 posts
http://www.mountex.h...&value=4&page=2

• vendég
Tudom, a topic nem mai, de a téma nálam aktuális és így nem kell újat nyitni. Szóval jelenlegi táskám erõsen felejtõs, mert az alján már jókora lyuk van (lassan félek kipotyog ez-az...:(). Újat szeretnék venni, de még nem tudom, hogy milyet...Eléggé mindenes lenne: suliba járni, bringázni, csak úgy a városban ha cipelek vmit, pici túra, stb.
Mivel suliba is kéne, ezért rendelkezzen elég hellyel (egyetemre megyek, szóval már nincs szükségem annyi helyre mint a középiskolában, de azért jólenne ha elféren benne egy-két jegyzet, pulcsi, stb.), bringázni is vinném, szóval mindenféleképpen derékpántos legyen, hogy ne ugráljon (bukótartó sem rossz, de nem szükségszerû...) és mivel nagyrészt a városban hordom, jó lenne ha nyáron nem rohadnék alá...vmi szellõzõsnek örülnék. Nem tevepúpot keresek, vizes-zacsi nem érdekel...
Tudtommal a Deuter, Fox elég jó cucc, de várom a javaslatokat, jah és jó lenne 12-13 000 körül...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
ez is kb tavasszal volt...
akkor nem volt szerencséd :)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Az én tapasztalataim még tavasziak. Akkor semmit érdemlegeset sem tudtak mondani, de más termék vonatkozásában sem. Sõt a kapcsolatfelvétel is igen problémás volt.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs

Elviekben van forgalmazója, de hátizsákot ne keress itthon, mert nem hoztak be. Ahogy sok minden mást sem. Külhonban keresgélj, én is onnan rendeltem.

no ez nem pont így van,hívd fel õket és mindent megbeszéltek.a nagy hátizsákjuk 22körül volt a nyár elején.nagyon kedvesek és segítõkészek.
sok szerencsét

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 posts
sztok,

akit esetleg érdekel: a Decathlonban láttam az eredeti CamelBak itatós hátizsákot most relatív olcsón!

Hydrobak 1,5l 7.690.-
Hydrobak 3,0l 11.780.-

Feltöltött kép

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 posts

huhujjj ez nagyon baba! egy mappa pl belefér? Mennyi volt, és hogyan lehetne szerezni :)

ha ez nekem szólt csak azt tudom csak mondani, hogy a Tengerszemben nézd meg ill hívd fel õket. nekem 2-3 hónapot mondtak a nyár elején, ami most lenne aktuális. nekem 45 eurómba került, de ez közel sem az az ár amit a túra boltok elkérnek érte. fõleg, hogy a 2 literes source "camelbak" kerül 8000-be azt hiszem. a tengerszem oldalán még a régi verzió van fent, a nagy csavaros nyílással. szerintem az ebay-en nézzél szét. az overlandban is néztem, de ott csak 2-3 fajta deuter táska van, kifejezetten bringás meg csak a superbike, asszem.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Szesztek,

Egy 1szerü kérdés:

Van a Dakine-nak Mo.i forgalmazója?

Honlapja is volt magyar, de az már nem elérhetõ.

Köszi mindenkinek aki help me.

Elviekben van forgalmazója, de hátizsákot ne keress itthon, mert nem hoztak be. Ahogy sok minden mást sem. Külhonban keresgélj, én is onnan rendeltem.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
a hervisben 16k helyett most 6k a salomon revo (azt hiszem, hogy 20 literes) hátizsákja. nem kifejezetten bringás, de pl síeléshez/túrázáshoz nagyon jó. gondoltam szólok, hátha valakit érdekel.

Feltöltött kép

http://www.salomonou...5745&currItem=6

vendég_Zsoltti_*

vendég_Zsoltti_*
  • vendég
Szesztek,

Egy 1szerü kérdés:

Van a Dakine-nak Mo.i forgalmazója?

Honlapja is volt magyar, de az már nem elérhetõ.

Köszi mindenkinek aki help me.

repuloszonyeg

repuloszonyeg

vendég

• fórumtag
  • 92 posts
huhujjj ez nagyon baba! egy mappa pl belefér? Mennyi volt, és hogyan lehetne szerezni :)
" Azt a
sátrat könnyen észre fogjátok venni, van rajta álcaháló. :D "

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 posts
sztok,

én közel 2 hónapja "koptatok" egy Deuter Race EXP Air táskát 2 literes Source itatózsákkal. nagyon bejött. 12 + 3 liter a mérete. van minden rajta ami nekem ill. egy bringásnak kellhet. esõvédõ, sisaktartó, hálós zsebek, derék- és mellheveder és a Deuter Advanced Aircomfort rendszerrel simul a hátamhoz. nagyon kényelmes és könnyû. bõvíthetõ egy cipzárral a mérete. amire nekem kell arra tökéletes. igaz itthon nem láttam és a tengerszem is hónapok múlva igérte. szerencsémre a Holland üzletfelünk Deuter viszonteladó és szemtelenül olcsón :bananadanjutottam hozzá 1 hét alatt. csak javasolni tudom minden bringásnak.
Feltöltött kép
Feltöltött kép