Jelentkezz be Regisztrálj

Hátitatyó - kell-e, ha igen milyen (márka), mekkora?
Posted 2007. February 07. - 17:55

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2007. February 07. - 17:41

Posted 2007. February 07. - 17:03

Õk a márkakereskedõk:
http://www.naturafutura.hu/
postán is küldik a cuccot, ha tudsz választani.
A M.U.L.E. nekem nagyon tetszik, bár élõben még nem láttam... viszont kis csomagterû modell, de találsz nagyobbat is.
E-mailben megmondják hogy éppen mi van raktáron.
vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
Posted 2007. February 06. - 17:45

Majd próbálok keresni ilyet...nem is drága...
Posted 2007. February 06. - 16:01

http://www.alpin.hu/...ndb/aruhaz.html
Nagyon jó minõség szerintem és árban is barátságos. Különbözõ méretben találsz, nekem a Bani van (még a régebbi típus) 25 l-es, városban használom.
Olyan a hátrésze mint a Vaude zsákoknak, nagyon jól szellõzik, van esõvédõje, derék-, mellheveder, és mobiltok is van hozzá...

Posted 2007. February 05. - 22:57

http://www.mountex.h...45421&catalog=3
Ja, és kiegészíteném az "igény-listát"...kéne a vállpántjára, elõre mobiltartó...mondjuk én MP3 lejátszót hordanék benne, de az enyém a maga kis 20 GB-jával akkora mint 1 GPS...

Posted 2007. February 05. - 19:16

A sebesség mindent megold.
Posted 2007. February 05. - 17:55

Tudtommal a Deuter, Fox elég jó cucc, de várom a javaslatokat, jah és jó lenne 12-13 000 körül...
Deuter, Vaude, Camelbak Transalp modelljeit ismerem az utóbbi kettö van is.
Ezek 30l-esek tehát elég nagyok. A Deutert és a Vaude-t minden további nélkül ajánlanám. Mindkettö bomba biztosan rögzíthetö a Vaude Aeroflex megoldása pedig talán a legjobban szellözö megoldás jelenleg. Ennek az ára 89 EUR de én 55-ért vettem. Érdemes szétnézni pár külföldi honlapon.
Posted 2007. February 05. - 17:34

Posted 2007. February 05. - 17:27

Mivel suliba is kéne, ezért rendelkezzen elég hellyel (egyetemre megyek, szóval már nincs szükségem annyi helyre mint a középiskolában, de azért jólenne ha elféren benne egy-két jegyzet, pulcsi, stb.), bringázni is vinném, szóval mindenféleképpen derékpántos legyen, hogy ne ugráljon (bukótartó sem rossz, de nem szükségszerû...) és mivel nagyrészt a városban hordom, jó lenne ha nyáron nem rohadnék alá...vmi szellõzõsnek örülnék. Nem tevepúpot keresek, vizes-zacsi nem érdekel...
Tudtommal a Deuter, Fox elég jó cucc, de várom a javaslatokat, jah és jó lenne 12-13 000 körül...
Posted 2006. October 04. - 14:04

akkor nem volt szerencséd

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2006. October 04. - 13:16

Posted 2006. October 04. - 09:33

Elviekben van forgalmazója, de hátizsákot ne keress itthon, mert nem hoztak be. Ahogy sok minden mást sem. Külhonban keresgélj, én is onnan rendeltem.
no ez nem pont így van,hívd fel õket és mindent megbeszéltek.a nagy hátizsákjuk 22körül volt a nyár elején.nagyon kedvesek és segítõkészek.
sok szerencsét
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2006. October 04. - 08:44

akit esetleg érdekel: a Decathlonban láttam az eredeti CamelBak itatós hátizsákot most relatív olcsón!
Hydrobak 1,5l 7.690.-
Hydrobak 3,0l 11.780.-
Posted 2006. September 25. - 09:16

huhujjj ez nagyon baba! egy mappa pl belefér? Mennyi volt, és hogyan lehetne szerezni
ha ez nekem szólt csak azt tudom csak mondani, hogy a Tengerszemben nézd meg ill hívd fel õket. nekem 2-3 hónapot mondtak a nyár elején, ami most lenne aktuális. nekem 45 eurómba került, de ez közel sem az az ár amit a túra boltok elkérnek érte. fõleg, hogy a 2 literes source "camelbak" kerül 8000-be azt hiszem. a tengerszem oldalán még a régi verzió van fent, a nagy csavaros nyílással. szerintem az ebay-en nézzél szét. az overlandban is néztem, de ott csak 2-3 fajta deuter táska van, kifejezetten bringás meg csak a superbike, asszem.
Posted 2006. September 24. - 09:15

Elviekben van forgalmazója, de hátizsákot ne keress itthon, mert nem hoztak be. Ahogy sok minden mást sem. Külhonban keresgélj, én is onnan rendeltem.Szesztek,
Egy 1szerü kérdés:
Van a Dakine-nak Mo.i forgalmazója?
Honlapja is volt magyar, de az már nem elérhetõ.
Köszi mindenkinek aki help me.
Posted 2006. September 23. - 21:47

http://www.salomonou...5745&currItem=6
vendég_Zsoltti_*
Posted 2006. September 23. - 21:44

Egy 1szerü kérdés:
Van a Dakine-nak Mo.i forgalmazója?
Honlapja is volt magyar, de az már nem elérhetõ.
Köszi mindenkinek aki help me.
Posted 2006. September 23. - 21:09

sátrat könnyen észre fogjátok venni, van rajta álcaháló.

Posted 2006. September 21. - 11:09

én közel 2 hónapja "koptatok" egy Deuter Race EXP Air táskát 2 literes Source itatózsákkal. nagyon bejött. 12 + 3 liter a mérete. van minden rajta ami nekem ill. egy bringásnak kellhet. esõvédõ, sisaktartó, hálós zsebek, derék- és mellheveder és a Deuter Advanced Aircomfort rendszerrel simul a hátamhoz. nagyon kényelmes és könnyû. bõvíthetõ egy cipzárral a mérete. amire nekem kell arra tökéletes. igaz itthon nem láttam és a tengerszem is hónapok múlva igérte. szerencsémre a Holland üzletfelünk Deuter viszonteladó és szemtelenül olcsón :bananadanjutottam hozzá 1 hét alatt. csak javasolni tudom minden bringásnak.