Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy hol lehet külön esõ huzatot kapni hátizsákra.
Mountexet és decatlont már néztem.
Köszönöm
RP is gyárt: www.alpin.hu
Lesd meg itt is: www.tengerszem.hu
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy hol lehet külön esõ huzatot kapni hátizsákra.
Mountexet és decatlont már néztem.
Köszönöm
Hali! vkinek van tapasztalata a Deuter Hydro Exp zsákkal? vagy úgy általában a Deuterrel? Mekkora méretû lenne szükségem? ( esõkabát, belsõ, marokszerszám, némi kaja, esetleg fényképezõ, kulcs ill. telefon.. Olyan 6-8 órás tekerésekhez kellene...
Nem jó ötlet. Nekem van Bagaboom, szeretem is, de csak bringázáshoz van értelme használni. A bicón elõrehajolsz és a súly nagy része a hátadon van, nem a válladat húzza... amikor mászkálsz, akkor nem, szal a szóló vállpánt ilyenkor szar.
Ha nem fontos, hogy nagyon gyorsan hozzáférj a tartalmához anélkül, hogy levennéd, ill. hogy extrém formájú/méretû cuccok is beleférjenek, akkor a futárzsáknak semmi praktikus elõnye nincs.
Egy S-es zsáknak még az az elõnye se lenne meg, hogy belefér a fél életed... akkor meg minek? Legföljebb divatból, de az sztem gáz. Nagyon hülyén néz ki egy futárzsák "civil" emberkén... akkor már inkább egy sima egypántos oldaltáska.
háj!
az lenne a kérdésem azokhoz akik használnak futártáskát, vagy éppen még futárok is, hogya futártáska mennyire kényelmes nem bringázás közben, hanem úgy a hétköznapi életben, vagy ilyenkor másmilyen táskát használtok, amikor épen nem futárkodtok? mer nekem most eléggé megteccetekk az ilyen zsákok, de inkább csak hétköznapi, sulibajárós táskának szeretnék egyeet venni... vagy ahoz nem elég praktikus és kényelmes?
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960