Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Hátitatyó - kell-e, ha igen milyen (márka), mekkora?

- - - - -

• Please log in to reply
794 replies to this topic

Aty22

Aty22

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 posts

Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy hol lehet külön esõ huzatot kapni hátizsákra.
Mountexet és decatlont már néztem.

Köszönöm

RP is gyárt: www.alpin.hu
Lesd meg itt is: www.tengerszem.hu

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 posts
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy hol lehet külön esõ huzatot kapni hátizsákra.
Mountexet és decatlont már néztem.

Köszönöm

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 posts
  • LocationBad Goisern
igen 20 körül volt, én a probike-ban vettem még.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
egy utolsó kérdés: ( nem muszáj válaszolni) Ha szabad tudni, mennyiért vetted anno, esetleg tudsz vmi olcsóbb internetes "lelõhelyet". Vagy marad a Mountex? ( Ott 18 körül van, némi kedvezménnyel 16500) ---6 v. 8 literes.. 12 l-es 20 körül van...

Elõre is köszi, nagyon sokat segítettél.

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 posts
  • LocationBad Goisern
nekem is kék van, asszem 3. éve lesz most használva. strapát bírja rendesen színe még az eredeti. a háta jó merev, izzadás nem okoz nálam problémát vele

ha 3 literrel feltöltöd azért az tud elvenni helyet, ilyenkor kinyitom az extra részt és akkor elég a hely

szerintem a 12es sem egy nagy darab fõleg h összehúzható ha nem kell az egész nagy része én simán használom suliba és más helyekre is

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
szal akkor a 6 v. 8 literes nem lesz elég?..( nem tudom megsaccolni, mennyi helyet foglalna el a teli ivószatyor, a pakolhatóság szempontjából)..

az a kár, hogy elfelejtettem, hogy 6 v. 8 l próbálgattam ma..:confused:

Nem izzadsz alá túlságosan? Bírja a strapát? NEm fakul? Az enyém kék lenne..

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 posts
  • LocationBad Goisern

Hali! vkinek van tapasztalata a Deuter Hydro Exp zsákkal? vagy úgy általában a Deuterrel? Mekkora méretû lenne szükségem? ( esõkabát, belsõ, marokszerszám, némi kaja, esetleg fényképezõ, kulcs ill. telefon.. Olyan 6-8 órás tekerésekhez kellene...

nekem van a 12-es változata, nem bántam meg hogy ezt vettem a camelbak mule helyett. nekem belefér kb 3 liter ital 3 zsemle 2 banán pumpa belsõ összes szerszám iratok stb stb . 6-8 órás útra kell ekkora szerintem fõleg ha te is kajásabb egyén vagy

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Hali! vkinek van tapasztalata a Deuter Hydro Exp zsákkal? vagy úgy általában a Deuterrel? Mekkora méretû lenne szükségem? ( esõkabát, belsõ, marokszerszám, némi kaja, esetleg fényképezõ, kulcs ill. telefon.. Olyan 6-8 órás tekerésekhez kellene...

Rabbit

Rabbit

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,026 posts
  • LocationKelenföld

Nem jó ötlet. Nekem van Bagaboom, szeretem is, de csak bringázáshoz van értelme használni. A bicón elõrehajolsz és a súly nagy része a hátadon van, nem a válladat húzza... amikor mászkálsz, akkor nem, szal a szóló vállpánt ilyenkor szar.

Ha nem fontos, hogy nagyon gyorsan hozzáférj a tartalmához anélkül, hogy levennéd, ill. hogy extrém formájú/méretû cuccok is beleférjenek, akkor a futárzsáknak semmi praktikus elõnye nincs.

Egy S-es zsáknak még az az elõnye se lenne meg, hogy belefér a fél életed... akkor meg minek? Legföljebb divatból, de az sztem gáz. Nagyon hülyén néz ki egy futárzsák "civil" emberkén... akkor már inkább egy sima egypántos oldaltáska.

2002 óta van egy Serpám, "A3-as" méretû.
Elõtte hátizsákoztam, azóta eszembe nem jutott a mást hordanom gyalog sem. Ezért soha senki nem nézett hülyének.
Az egynapos hátizsák feldagad, ha egy pulcsit beleteszel, ezen semmi sem látszik/ nem zavaró, pl. buszon sem kell levenni, teszem azt. Az a tömeg és térfogat ami egy egynapos hátizsákba belefér, azt a futártáska szinte láthatatlanul elnyel. Hétvégi kiruccanáshoz (kocsi/busz), pl. versenymotyóhoz, utazótáskának is teljesen jó.

zsolesz777

zsolesz777

vendég

• fórumtag
  • 137 posts
hello!

tud valaki egy olyan internetes webshopot, ahol vannak eastpak és jansport hátizsákok?

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,721 posts
A "civil" nálam "éppen nem kerékpározó". Én se vok futár meg a fixi se kötelezõ, csak erõsen ajánlott:)

P.rider

P.rider

vendég

• fórumtag
  • 191 posts
kössz a választ! akkor inkább elõször megépítem a fiximet, elkezdek futárkodni és csak akkor veszek majd futártáskát:D

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,721 posts

háj!
az lenne a kérdésem azokhoz akik használnak futártáskát, vagy éppen még futárok is, hogya futártáska mennyire kényelmes nem bringázás közben, hanem úgy a hétköznapi életben, vagy ilyenkor másmilyen táskát használtok, amikor épen nem futárkodtok? mer nekem most eléggé megteccetekk az ilyen zsákok, de inkább csak hétköznapi, sulibajárós táskának szeretnék egyeet venni... vagy ahoz nem elég praktikus és kényelmes?

Nem jó ötlet. Nekem van Bagaboom, szeretem is, de csak bringázáshoz van értelme használni. A bicón elõrehajolsz és a súly nagy része a hátadon van, nem a válladat húzza... amikor mászkálsz, akkor nem, szal a szóló vállpánt ilyenkor szar.

Ha nem fontos, hogy nagyon gyorsan hozzáférj a tartalmához anélkül, hogy levennéd, ill. hogy extrém formájú/méretû cuccok is beleférjenek, akkor a futárzsáknak semmi praktikus elõnye nincs.

Egy S-es zsáknak még az az elõnye se lenne meg, hogy belefér a fél életed... akkor meg minek? Legföljebb divatból, de az sztem gáz. Nagyon hülyén néz ki egy futárzsák "civil" emberkén... akkor már inkább egy sima egypántos oldaltáska.

P.rider

P.rider

vendég

• fórumtag
  • 191 posts
pont ezt az oldalt néztem én is, és az S-es futátáska tetszett (mert az kb ugyan akkora mint az eastpaknak az az oldalátskája amit kb mindenki hord...), csak nemtom hogy mennyire kényelmes hosszútávon, normál utcai használatnál... mind1 szerintem valamelyik nap bemegyek majd a luongoba és kipróbálok egyet... de azért ha valakinek van a futártáskákkal kapcsolatba tapasztalata "normál utcai" használat mellet akkor arra kíváncsi lennék!

FreeRaz

FreeRaz

vendég

• fórumtag
  • 218 posts
hétköznapra ilyesmit nézegess szerintem
http://bagaboo.hu/hu

P.rider

P.rider

vendég

• fórumtag
  • 191 posts
háj!
az lenne a kérdésem azokhoz akik használnak futártáskát, vagy éppen még futárok is, hogya futártáska mennyire kényelmes nem bringázás közben, hanem úgy a hétköznapi életben, vagy ilyenkor másmilyen táskát használtok, amikor épen nem futárkodtok? mer nekem most eléggé megteccetekk az ilyen zsákok, de inkább csak hétköznapi, sulibajárós táskának szeretnék egyeet venni... vagy ahoz nem elég praktikus és kényelmes?

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
most láttam apróba ilyet 2 rugóé adta a srác...

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
RP Longi 15-tel valakinek tapasztalata?
ripstop nylon mennyire ázik be?

Aty22

Aty22

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 posts
Lesd meg az RP Bike20 zsákját, kicsi, de van benne hely, ha kevés cuccot raksz bele össze lehet húzni hevederekkel. Ja és jól szellõzõ hálós hátrésze van.
http://www.alpin.hu/...ndb/aruhaz.html

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
namost ez nem bringás zsák, de
vettem 5 k körül egy világos bézs színû cassonét.a hátulja ez a szellõzõs szivacsos, sok benne a zseb, 3 nagyobb rekesz van benne.lehet hogy kicsit nagy, én sulibajárásra használom, könyek, kaja tesicucc simán elfér benne:) bár a legnagyobb rekesz cipzárja kicsit gyenge, a nájkimé nagyonn volt, és a vállpántnak a varrását is egy 3 mm-en elszaggattam.(jó lépcsõrõl leugrottam 8 órai cuccal benne...)
alpine pro boltban láttam sokfélét csak kicsit drágák.gyõrbe is van ilyen bolt.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960