Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

spinning
Started by
almos
, 2003. August 26. 22:09
Posted 2003. August 26. - 23:27

Posted 2003. August 26. - 23:03

ez a bohoskodoas a izen bigyon mondjad mar..
aaaahhhhh
SZOBA BRINGAN es ott orulnek maguknak!
hulyeseg az egesz!!
aaaahhhhh
SZOBA BRINGAN es ott orulnek maguknak!
hulyeseg az egesz!!
Posted 2003. August 26. - 22:52

Posted 2003. August 26. - 22:28

1-szobaban 'sportolni'????!!!!
2-fejlodni????!!!!----->menj fel bankutra! attol lehet fejlodni
3-beepiteni a kerekparos edzesbe????!!!! ezt?
4-busszal fogsz jarni szeptembertol?
2-fejlodni????!!!!----->menj fel bankutra! attol lehet fejlodni
3-beepiteni a kerekparos edzesbe????!!!! ezt?
4-busszal fogsz jarni szeptembertol?
Posted 2003. August 26. - 22:09

ma voltam elõször spinning teremben...
nekem nagyon bejött, irtóra élveztem, úgy érzem, rengeteget lehet fejõdni, ha ekkorai inntenzitást tud kihozni magából az ember
45 perc alatt 176-os átlagpulzusom volt, többször tartottam folyamatosan (kb 2x7 percig) 190-en tartani ún. "hegymenetben"
az órát..
közületek volt már valaki? mik a tapasztalatotok, hogyan lehet a lehetõ leghatásosabban beépíteni a valódi kerékpáros edzésbe?
heti hány alkalom, milyen intenzitás?
tudom még tart a nyár, de én már jövõhéten megveszem a bérletem szeptemberre, kiváncsi vagyok, mennyit jelent majd a tornaterem..
(szerintem többet mint 3 hét alatt 1500km..)
nekem nagyon bejött, irtóra élveztem, úgy érzem, rengeteget lehet fejõdni, ha ekkorai inntenzitást tud kihozni magából az ember
45 perc alatt 176-os átlagpulzusom volt, többször tartottam folyamatosan (kb 2x7 percig) 190-en tartani ún. "hegymenetben"

közületek volt már valaki? mik a tapasztalatotok, hogyan lehet a lehetõ leghatásosabban beépíteni a valódi kerékpáros edzésbe?
heti hány alkalom, milyen intenzitás?
tudom még tart a nyár, de én már jövõhéten megveszem a bérletem szeptemberre, kiváncsi vagyok, mennyit jelent majd a tornaterem..

(szerintem többet mint 3 hét alatt 1500km..)