Hétfõn, szerdán és pénteken tart online interneten keresztüli videós edzést és egész élvezem.
http://webaruhaz.hun...m/otthontekeres
Tud valamit a srác, megcsinált egy dupla ironman-t is

még tavaly télre én is gondolkoztam egy görgõpadon, hogy a telet kihúzzam vhogy, és ennél az a jó, hogy a saját bicódat használod. a spinning canga asszem egy külön dolog(ha jól tudom, olyan majdnem, mint egy szobakerékpár..), de a gyakorlatokat el lehet görgõpaddal is végezni.
végül sajnos nem lett az egészbõl semmi, de a tacX görgõpadok tök jók, azt vettem volna én is
Elsiklottál azon bizonyos szövegrész felett, hogy "bringázás közben!":)Edzõprogram, versenyzés virtuális bringásokkal? Hm...aztán majd jól faképnél hagynak a Giro jó kis hegyi szakaszain!
Egy a lényeg, én inkább kimegyek, ha esik, ha fúj. Ehez már régebben felszerelkeztem ruhával, cipõvel.
Vegyen vissza Mester!Wagner igenis jó! De Te tudod! Hét végén nem jössz tekerni? Aszfaltos, Pilis, - szerintem jégmentes - elõtte sala boldogítás.
Edzõprogram, versenyzés virtuális bringásokkal? Hm...aztán majd jól faképnél hagynak a Giro jó kis hegyi szakaszain!Vannak tök jó progik és tudtok multiplayerben versenyezni, bár egy idõ után ez is megunható...
Vegyen vissza Mester!Bringázás közben Wagner-t hallgatni tiszta mazochizmus. De létezik a tevékenységhez passzoló muzsika is.
Bringázás közben Wagner-t hallgatni tiszta mazochizmus. De létezik a tevékenységhez passzoló muzsika is.Most aztán nagyon gyorsan elmehettek a jó büdös francba!
Amúgy, biztosan jó dolog a görgõzés, de fiatal koromban - míg outiztam, elegem lett belõle - viszont inkább kinn tekerek a szabadban - még ha nincs is +20 fok - de nem pattanok görgõre.
Különben is, mit csináljak "tekerés" közben? Wagnert hallgassak? Azt fotõjben ülve jó!
Különben is, mit csináljak "tekerés" közben? Wagnert hallgassak? Azt fotõjben ülve jó!
Talán még fel tudná pumpálni:p kompresszorral:DMég tudna valamit kezdeni a guminõvel?
:D:D
Laciklon köszi, megfontolom a tanácsodat!Még tudna valamit kezdeni a guminõvel?
:D:D
Ebben van valami. Alattam is mozog(70Kg), de nekem a görgõs kerekem hibátlan állapotban van, pedig 2007tõl napi szinten min 1,5 órát kapott nem kevés megindulással.Hát, nemtom te milyen erõvel görgõzöl, de nekem 2-3 CENTIT mozog a középrész még egy bengamerev váznál is. A hátsó támvilla össze vissza hajladozik. Nyilván a valóságban a bringa kicsit hullámozna az úton, de mivel be van fogva, erre nincs lehetõsége. És mivel a bringa hajlik, az agy viszont fix helyen van, a kettõ közötti erõátvitel az agyat terheli, nem is kicsit. Kotyogósodni fog például.
Hát, nemtom te milyen erõvel görgõzöl, de nekem 2-3 CENTIT mozog a középrész még egy bengamerev váznál is. A hátsó támvilla össze vissza hajladozik. Nyilván a valóságban a bringa kicsit hullámozna az úton, de mivel be van fogva, erre nincs lehetõsége. És mivel a bringa hajlik, az agy viszont fix helyen van, a kettõ közötti erõátvitel az agyat terheli, nem is kicsit. Kotyogósodni fog például.