Beszélgettem egy boltos sráccal, aki azt mesélte, hogy tavaly is akkor jött ki a 2007-es modellek nagy része, amikor pl. a Merida és Caprine modellek már szinte el is fogytak.
Nem hiszem, hogy nem lehet ilyenkor megkezdeni a tárgyalásokat a gyártóval, és kiválasztani egy új design-t. Olyan nagy változások nem lesznek a divatban.
A tavaszi-nyári bevételekbõl meg lehetne rendelni az új vázakat, és karácsonyra piacra dobni a jövõ évi cuccot. Lehet, hogy 2-3 hónapig raktározni kell majd (ami nem kis költség), de ha a piacnyitásról lemaradnak akkor nagyobb a bevétel kiesés. (SZERINTEM)
A másik probléma szvsz. a gyenge marketing. Én is, mások is emlegettük, hogy kis ráfordítással lehetne reklámot csinálni, pl. netes versenyekkel, régi vázak árverezésével, és esetleg kis nyereséget produkáló szériák kiadásával (pl. 29er, futárbringa).
Kiírhatnának pl. tervezõi versenyt a következõ szezon bringafestésére is. A gyõztes mondjuk kapna egyet az általa tervzett vázból ajándékba, 001-es vázszámmal.
De akár marketing ötletekre is írhatnának pályázatot, hasonló díjazással, de most már abbahagyom, bocs, a szófosásért...
Tisztelt Sporttársak!
Tegyük egy kicsit tisztába a dolgokat. A Magellan kerékpárokat több mint 20 éves kerékpártervezési tapasztalattal rendelkezõ megyar szakemberek tervezik, ellentétben a mások kerékpárjaival, akiknek elküldenek tiz variációt, melybõl egyet felmatricáznak egy márkával, és már kész is az új modell. Jelenleg leszerelés alatt voltak/vannak új kerékpárok, ami nem 2007es, de nem is 2008as, ez egy ilyen köztes, 2007es vázakon, új színek, de nem 2008as színek. Már bennt vannak a végleges vázminták, amit leszerelnek minta és bemutató bringa lesz. Húsvétkor már kinnt lesznek az üzletekben az új a 2008as modellek. Ez nem egy üzletpolitika, hanem egy nagyon feszített munka. Tehát a Magellan kerékpárt mi tervezzük, nem pedig egy vázgyár, ezért kell ehhez több idõ, de ha van még kérdés szívesen válaszolok rá.