Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Magellan

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
5106 hozzászólás a témában

mrteo

mrteo

törzsvendég

• fórumtag
  • 375 hozzászólás

sziasztok,

mivel elég avatatlan vok a mai bringák terén, ezért megkérdezném a nálamnál kvalifikáltabb ismeretekkel rendelkezõket, hogy mennyire éri meg ár/érték arányban a következõ bringa:
Magellan Corvus TX30 2008 (alap bolti felszereltséggel egyelõre).
Nekem alapból ilyen cross/trekking bicóra van szükségem, ezért gondoltam, hogy kb. 60-65 ezret áldoznék rá alapból.
Vagy van valakinek jobb ötlete ennyiért???

elõre is köszi!

A Corvus egy jó, kiforrott konstrukció, szerintem megéri az árát.
A 2008-as modellrõl szerintem még nincsenek adatok, fõleg ár nincs, de lehet, hogy tévedek...

cross/trekking bringát szinte mindenki gyárt, (pl.Merida, Kelly's) de ebben a topicban a Corvust fogja mindenki ajánlani : ))

moonsoul

moonsoul

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
sziasztok,

mivel elég avatatlan vok a mai bringák terén, ezért megkérdezném a nálamnál kvalifikáltabb ismeretekkel rendelkezõket, hogy mennyire éri meg ár/érték arányban a következõ bringa:
Magellan Corvus TX30 2008 (alap bolti felszereltséggel egyelõre).
Nekem alapból ilyen cross/trekking bicóra van szükségem, ezért gondoltam, hogy kb. 60-65 ezret áldoznék rá alapból.
Vagy van valakinek jobb ötlete ennyiért???

elõre is köszi!

beatbox

beatbox

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás

Lehet, ezért ez a nagy titkolózás!!!
Vagy tavaly is ilyen nagy volt a csend??? :):):)

Hat tavaly is jo kesore jottek ki az uj cucok.
...Ez lesz keremszeppen...

gabor89

gabor89

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
Lehet, ezért ez a nagy titkolózás!!!
Vagy tavaly is ilyen nagy volt a csend??? :):):)
"If all my friends were to jump off a bridge, I wouldn't jump with them, I'd be at the bottom to catch them."

_and/or_

_and/or_

vendég

• fórumtag
  • 172 hozzászólás
van egy olyan oldal ahol ha beírom az adatimat akkor kidobja hogy milyen váz kell nekem... de sajnos nem tudom az oldal címét.
ha jól emlékszem eléggé összetett adatokat kér igy részletes adatokat ad ki a váz paramétereirõl ami jó nekem...
akkor egy 183 cm embernek ha Magellánt vesz a 21' a jó?:help:

MagellanDíler feltûnõen nem reagálta le a 10 éves évfordulót, lehet mégis lesz valami......:klony:

MagellanDealer

MagellanDealer

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás

a 2007-es PolarX manual és table top vázakról azt olvastam és hallottam, hogy törik a tárcsafülük...ez igaz vagy csupán városi legenda légyszi segítsetek!

köszi!

legenda....

ppeter

ppeter

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás
Én a 2007-es 19-es pyxis vázat használom 177cm-el és ne nagy.

mrteo

mrteo

törzsvendég

• fórumtag
  • 375 hozzászólás
Én már azzal is beérném, ha kijönnének a 2008-as modellek...

madve

madve

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 hozzászólás
a 2007-es PolarX manual és table top vázakról azt olvastam és hallottam, hogy törik a tárcsafülük...ez igaz vagy csupán városi legenda légyszi segítsetek!

köszi!

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás

a crux antique is hatalmas bukta volt, amit nagyon sajnáltam, mert örültem mikor megtudtam, hogy lesz acél váz. az antique nehéz volt, csúnya és drága

Így van.
Adja ki a Cseke a '98as modellt "10th anniversary" matricával és helyben is vagyunk Bevállalnám, akkoriban még nem volt lehetõségem!
Gyönyörû kecses jószágok voltak akkoriban a Magellanok, az alsóbb osztály is nagyon faszányos volt (Serpens).

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

1,5 évet mentem 20-as Pyxis Team-el, és egyáltalán nem volt rossz, sõt! A 19,5-es Mobster, 597-es felsõcsöve miatt hosszabb távokon kényelmetlenné vált.
Ezért vagyok kíváncsi, mennyi az annyi.

ha a mobster rövid volt akkor szvsz a mostani pixis is az lesz.....amennyivel hosszabb volt a régi pixis, a tavalyi annyival rövidebb mint az átlag
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

Én is pont 183 cm magas vagyok és én a 19" választanám.
Véleményem szerint a 21" a 190 felettieknek ideális.

1,5 évet mentem 20-as Pyxis Team-el, és egyáltalán nem volt rossz, sõt! A 19,5-es Mobster, 597-es felsõcsöve miatt hosszabb távokon kényelmetlenné vált.
Ezért vagyok kíváncsi, mennyi az annyi.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás

Évfordulós kiadásnak bírnék egy Ritchey acélcsöveset. Na jó, nem vagyok telhetetlen, lehet Deda csõszettbõl is. :)

ha kijönnének egy olyasmi szinvonalú acélcsöves vázzal, mint a '98/99 évi pyxis vagy crux, abból én is azonnal vételeznék egyet. csak valszeg nem lesz belõle semmi. a crux antique is hatalmas bukta volt, amit nagyon sajnáltam, mert örültem mikor megtudtam, hogy lesz acél váz. az antique nehéz volt, csúnya és drága (vmi 40e körül volt eredetileg? aztán lett belõle 27e asszem)

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

_and/or_

_and/or_

vendég

• fórumtag
  • 172 hozzászólás
Én is pont 183 cm magas vagyok és én a 19" választanám.
Véleményem szerint a 21" a 190 felettieknek ideális.

jah és a matrica: akkor már mindegy is lenne az évforduló, fogok egy alkeszfilcet és ráírom: tenth anniversary :D:whacky:

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás
Erre fejlesztették ki ezt:
http://www.reynoldsc...k/steel953.html

10 éves jubileumra sztem elég egy matrica is a vázon. Én azzal is boldog lennék, ha esténként az ágyam mellõl nézegethetném.

Apropó, a Pyxis felsõcsõ méreteire még mindig kíváncsi vagyok. A 2007-esét nem tudjátok véletlenül? 183 cm vagyok, és 19 v. 21 collosat válasszak?
Race, no Rest!

_and/or_

_and/or_

vendég

• fórumtag
  • 172 hozzászólás
Évfordulós kiadásnak bírnék egy Ritchey acélcsöveset. Na jó, nem vagyok telhetetlen, lehet Deda csõszettbõl is. :)[/quote]

Ahh akkor már inkább egy Reynolds 853, az évfordulónak meg kell adni a módját. :D

enté szerintem ez az évfordulós dolog nagyon jó ötlet, csodálkoznék ha ez a Magellan marketingeseinek nem jutna eszükbe...
ezek után már mondhatom hogy szomorú lennék ha nem lenne ilyen évfordulós cucc annyira logikus ez a dolog:polej: :cool2: :tort:

mizie

mizie

törzsvendég

• fórumtag
  • 813 hozzászólás

Te is úgy nézel ki mint egy keszeg, annak is két szeme van... ;)
Nézm már meg egyszer alaposan a két vázat!

ok nemszóltam, be is linkeltem a két vázat hogy hülyeséget beszéltem :rocketman

pedig a multkor élõben nagyon hasonlónak tûnt :)
A Paripa (Magellan Serpens): Blau - http://pix.bikemag.h...ry.php?cat=3077

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

de akkor miért van az hogy 1 az 1-ben tökugyanúgy néz ki a 07 serpens mint a 07-es merida hfs (vagy tfs már nemtudom) vázak? ti tervesztek a meridának is? :)

Te is úgy nézel ki mint egy keszeg, annak is két szeme van... ;)
Nézd már meg egyszer alaposan a két vázat!

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

mizie

mizie

törzsvendég

• fórumtag
  • 813 hozzászólás

Tisztelt Sporttársak!

Tegyük egy kicsit tisztába a dolgokat. A Magellan kerékpárokat több mint 20 éves kerékpártervezési tapasztalattal rendelkezõ megyar szakemberek tervezik, ellentétben a mások kerékpárjaival, akiknek elküldenek tiz variációt, melybõl egyet felmatricáznak egy márkával, és már kész is az új modell. Jelenleg leszerelés alatt voltak/vannak új kerékpárok, ami nem 2007es, de nem is 2008as, ez egy ilyen köztes, 2007es vázakon, új színek, de nem 2008as színek. Már bennt vannak a végleges vázminták, amit leszerelnek minta és bemutató bringa lesz. Húsvétkor már kinnt lesznek az üzletekben az új a 2008as modellek. Ez nem egy üzletpolitika, hanem egy nagyon feszített munka. Tehát a Magellan kerékpárt mi tervezzük, nem pedig egy vázgyár, ezért kell ehhez több idõ, de ha van még kérdés szívesen válaszolok rá.

de akkor miért van az hogy 1 az 1-ben tökugyanúgy néz ki a 07 serpens mint a 07-es merida hfs (vagy tfs már nemtudom) vázak?
ti tervesztek a meridának is? :)

ok, tudom a serpensnek hajlított a támvillája de azon kívül ugyanaz:

Feltöltött kép
Feltöltött kép

na nem rosszmájúságból, nekem is serpensem van és imádom, de nekem azzal se lenne gondom ha katalógusból válogatnátok össze.
A Paripa (Magellan Serpens): Blau - http://pix.bikemag.h...ry.php?cat=3077

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás
Sziasztok!

Az idei Pyxis, vagy Team vázak közül melyik készül 600-605 mm-es felsõcsõvel?
Ha ez már most publikus.

Évfordulós kiadásnak bírnék egy Ritchey acélcsöveset. Na jó, nem vagyok telhetetlen, lehet Deda csõszettbõl is. :)
Race, no Rest!