ezt is köszi, volt szerencsém elolvasni már korábban...
A 2007-es modelrõl én csak jókat hallottam, a 2008-asra húsvétig várnod kell.
ezt is köszi, volt szerencsém elolvasni már korábban...
köszi!
esetleg van-e valamilyen cucc rajta, amit alapból ajánlasz/ajánlanátok cserére???
sziasztok,
mivel elég avatatlan vok a mai bringák terén, ezért megkérdezném a nálamnál kvalifikáltabb ismeretekkel rendelkezõket, hogy mennyire éri meg ár/érték arányban a következõ bringa:
Magellan Corvus TX30 2008 (alap bolti felszereltséggel egyelõre).
Nekem alapból ilyen cross/trekking bicóra van szükségem, ezért gondoltam, hogy kb. 60-65 ezret áldoznék rá alapból.
Vagy van valakinek jobb ötlete ennyiért???
elõre is köszi!
Hat tavaly is jo kesore jottek ki az uj cucok.Lehet, ezért ez a nagy titkolózás!!!
Vagy tavaly is ilyen nagy volt a csend???:)
legenda....a 2007-es PolarX manual és table top vázakról azt olvastam és hallottam, hogy törik a tárcsafülük...ez igaz vagy csupán városi legenda légyszi segítsetek!
köszi!
a crux antique is hatalmas bukta volt, amit nagyon sajnáltam, mert örültem mikor megtudtam, hogy lesz acél váz. az antique nehéz volt, csúnya és drága
ha a mobster rövid volt akkor szvsz a mostani pixis is az lesz.....amennyivel hosszabb volt a régi pixis, a tavalyi annyival rövidebb mint az átlag1,5 évet mentem 20-as Pyxis Team-el, és egyáltalán nem volt rossz, sõt! A 19,5-es Mobster, 597-es felsõcsöve miatt hosszabb távokon kényelmetlenné vált.
Ezért vagyok kíváncsi, mennyi az annyi.
Én is pont 183 cm magas vagyok és én a 19" választanám.
Véleményem szerint a 21" a 190 felettieknek ideális.
Évfordulós kiadásnak bírnék egy Ritchey acélcsöveset. Na jó, nem vagyok telhetetlen, lehet Deda csõszettbõl is.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"