Jelentkezz be Regisztrálj
Magellan
vendég_Magellan Eastern Hungary_*
Írta 2008. március 29. - 19:39
Forgalmazunk 3M vázvédõ matricát, átlátszót.
B+ Clear, 33033 a kódja. Azzal tudjátok kérni, hogy rendeljen nektek a kereskedõ.
1 láncvillavédõ, 4 kicsi és 4 nagy vázvédó átlátszó matrica van a szettben
Írta 2008. március 29. - 19:35
Hello!
Egy nagyszabású kérdésem lenne hozzátok.
Szóval egy hete vettem egy 2007-es Cruxot és furcsa kattogó hangot ad ha tekerem, de csak hátul 6.fokozatban. Mivel garis visszavittem a kereskedõhöz, de õ sem tudta mi lehet a hiba, annyit mondott be kell vinnie a Csekéhez(privát ember be sem mehet??) õk majd megnézik, mert szerinte a Truvativ hajtómû és a váz nem egészen szeretik egymást...
Tudok vmit javasolni??
Elõre is köszi!
üdv.Copper
Hi!
Nekem Pyxis és ugyanez. De csak aszfalton érzem, terepen nem. Szerintem tapasztald ki melyik váltóállásnál csinálja és keress rá alternatívát, ahol simán fut. Melyik üzletben vetted?
Írta 2008. március 29. - 18:53
Egy nagyszabású kérdésem lenne hozzátok.
Szóval egy hete vettem egy 2007-es Cruxot és furcsa kattogó hangot ad ha tekerem, de csak hátul 6.fokozatban. Mivel garis visszavittem a kereskedõhöz, de õ sem tudta mi lehet a hiba, annyit mondott be kell vinnie a Csekéhez(privát ember be sem mehet??) õk majd megnézik, mert szerinte a Truvativ hajtómû és a váz nem egészen szeretik egymást...
Tudok vmit javasolni??
Elõre is köszi!
üdv.Copper
Írta 2008. március 29. - 16:41
Az még hagyján, hogy a B csarnokban voltak, de míg minden kiállító zászlókkal, izléses standdal szépen felvonultatta a termékeit, õk egy kopott csapatsátor mellett letámasztották a bringákat, aztán csókolom. A Serpens kint sem volt.
Nekem hatalmas csalódás volt, példát vehetnének a magyar "vetélytársról" a Gepidáról.
Tudom, hogy ez senkit sem érdekel a Csekénél, de nagy csoda kéne, hogy a következõ bringám is Magellan legyen...
Írta 2008. március 29. - 12:49
Dada: nem lesz semm baj vele, csak picit csúnya, tegyél oda vmi matricát
Írta 2008. március 29. - 11:59
Írta 2008. március 28. - 09:42
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Írta 2008. március 27. - 22:30
Írta 2008. március 27. - 11:02
Írta 2008. március 27. - 10:48
Írta 2008. március 27. - 10:36
Az alumínium nem rozsdásodik.Nem az esztétika, hanem az esetleges korrózió miatt...
Vagy elég ha leragasztom...
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2008. március 27. - 09:53
Vagy elég ha leragasztom...
Írta 2008. március 27. - 09:48
Nem szeretnélek , csak vallom , hogy a bringát használni kell aztán ápolni .Jó barbár vagyok de ne bántsatok mááár!
Ez 1 jó lecke volt neked is , másnak is .
Írta 2008. március 27. - 09:38
Eléggé hihetetlen számomra , hogy 1 ilyet nem lehet észrevenni idõben.
Ez már a barbárság kategória
Jó barbár vagyok de ne bántsatok mááár!
Írta 2008. március 27. - 09:36
A váz nem tûnik balesetveszélyesnek ettõl.
Alapvetõen talán ez a legfontosabb az egészben, mellesleg köszönöm a kimerítõ választ, tudomásul vettem!
Szerzek rá vm normális ragacsot, aztán a top maraton sorozaton találkozunk! A bibis zöld polarisos tuti én leszek!
(érdekes munkaidõtök van magellánéknál... )
Írta 2008. március 27. - 09:32
Eléggé hihetetlen számomra , hogy 1 ilyet nem lehet észrevenni idõben.Én se véletlen írtam, hogy azért nem akarom túllihegni a dolgot! Nem örülök neki, gondoltam megkérdezem az okosakat (nem véletlen nem privátban / mail ben kezdtem), azt lesz ami lesz...
Na de azért a képek:
http://www.daru.hu/1.jpg
http://www.daru.hu/2.jpg
http://www.daru.hu/3.jpg
(ja és rosszul emlékeztem nem a hátsó, hanem az elsõ fék bovdene a felelõs... és a drót még messze nem látszik ki, érzésre kevesebbet kopott mint a váz... )
És igen tudom észrevehettem volna, blablabla...
Ez már a barbárság kategória
Írta 2008. március 27. - 04:10
http://members.chello.hu/piotor/dscn8599.jpg
http://members.chello.hu/piotor/dscn8601.jpg
Írta 2008. március 27. - 03:51
Bár én nem a garanciális ügyintézõ vagyok, azért hozzászólok a kérdéshez.
A kapott Használati útmutatóban le van írva, hogy:
"Nem vállalunk jótállást a természetes elhasználódás miatti kopásokra, valamint a kerékpár azon káraira, amelyeket külsõ mechanikai vagy vegyi hatások okoztak."
Lehetnek olyan gyártási/tervezési hibák, amik bizonyos modelleknél nagy igénybevétel mellett sûrûbben jelentkeznek, ezeket szemmel követjük, azonnali csere.
A problémád orvoslását azonban udvariasan, de határozottan el kell utasítsam, ugyanis ez nem ilyen jellegû. Ráadásul van egy üzembe helyezés, amit a kereskedõ végez és a készre szerelés után esetleg feszülõ huzalokat is megfelelõen beállítja. Elvileg a jótállás miatt a Használati utasítás szerint Te is negyedévente ellenõrzöd a fékeket, huzalokat, huzalházat.
Ez nem is a váz ilyen fajta kopásának megelõzése miatt fontos, próbálj meg feszülõ fékkel megállni.
A karbantartásoknál írjuk le még, hogy:
"Ha használat közben rendellenességet tapasztal, a kerékpárt azonnal javítsa, vagy javíttassa meg a nagyobb meghibásodás, esetleges baleset megelõzése érdekében."
Észrevetted, a további kopást kiküszöbölted. Cseréld ki a fékhuzalt lazábbra mindenképp. A váz nem tûnik balesetveszélyesnek ettõl.
Azt hiszem ez kielégítõ magyarázat, ha mégsem, akkor vedd figyelembe, hogy a "nem tudtam" az sehol sem kifogás. Oda kell figyelni, a megelõzés a lényeg...
Üdv.
Írta 2008. március 26. - 23:31
Az a bovden ráadásul rosszul is van vezetve; ezért kezdte ki a vázat.
arra gondolsz, hogy a váz túl oldalán kellene vezetni? mert én direkt úgy vezetem a bowdent, ahogy Dadának is van, jobban szeretem így és kevésbé érzékeny kormány elfordulásra.
és most meg is néztem mind2 gépemet, az említett 01' px-en is csak a fényezés jött le és a 06'-os px-en pedig még a fényezés is megvan, persze kikezdte de a váz anyaga csak alig észrevehetõen látszik. és mindegyiken úgy volt a bowden vezetve ahogy fennt írtam...
na mind1, nekem nem fér a fejembe, hogy 2200km után hogy szedte le ennyire de kénytelen vagyok elhinni.
a lényeg, hogy a használhatóságából tényleg nem veszít
Írta 2008. március 26. - 22:54
kb annyi mint tavaly(picit több), üzlettõl függ!MagellanDealer megtudnád nekem mondani, hogy mennyibe kerülnek a polarx extrém vázak?És mikortól lehet kapni?