Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Magellan

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
5106 replies to this topic

Bagee

Bagee

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
Egyébként köszönöm a segítséget máris adódott egy érdeklõdõ a váz iránt:)

Bagee

Bagee

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
A váz eredeti színét nem tudom én fújtam le feketére azelött ezüst volt. A teló Shock Works DH3 ugyanakkor vettem a vázhoz. Szerintem jó kis gépezet:)

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

Volt Deneb, a Misi és Dalma is azzal ment anno, és azt hiszem, hogy ezek piros RST HI-5-okkal voltak szerelve.

Pontosan. Gyárilag polír alu színû volt.

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,288 posts
Volt Deneb, a Misi és Dalma is azzal ment anno, és azt hiszem, hogy ezek piros RST HI-5-okkal voltak szerelve.

[highlight] The bike way of life [/highlight]

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

Sziasztok!

Van nekem egy Magellan Deneb vázam 1999-es évjáratú. 2 éve vettem használtan. Most el szeretném adni de nem veszi meg senki azzal az indokkal,hogy én kamuzok mert nem is volt 1999-ben még deneb,hogy az csak 2005 óta van.Az lenne a kérdésem,hogy most kinek van igaza? Én annyira nem vagyok jártas a régi vázakban de én hiszek annak akitõl vettem.

Neked. Nemcsak, hogy volt, de pont úgy is nézett ki, mint a gép, ami a képeden van :)
Nem nagyon kivehetõ, de ha együtt vetted a villát a vázzal, lenne egy olyan tippem, hogy az meg egy Shock Works, pl. DH1, Big One-nak kicsi.

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 posts

Sziasztok!

Van nekem egy Magellan Deneb vázam 1999-es évjáratú. 2 éve vettem használtan. Most el szeretném adni de nem veszi meg senki azzal az indokkal,hogy én kamuzok mert nem is volt 1999-ben még deneb,hogy az csak 2005 óta van.Az lenne a kérdésem,hogy most kinek van igaza?

hát meglestem a magellán oldalát.
2001tõl fennt vannak a bicók, katalógusok. És tényleg csak 2005tõl van deneb. A vega az ami már 2003tól van. elõtte nem tudom volt-e nekik...

Bagee

Bagee

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
Sziasztok!

Van nekem egy Magellan Deneb vázam 1999-es évjáratú. 2 éve vettem használtan. Most el szeretném adni de nem veszi meg senki azzal az indokkal,hogy én kamuzok mert nem is volt 1999-ben még deneb,hogy az csak 2005 óta van.Az lenne a kérdésem,hogy most kinek van igaza? Én annyira nem vagyok jártas a régi vázakban de én hiszek annak akitõl vettem.

zylin

zylin

törzsvendég

• fórumtag
  • 277 posts

mért buknál ?

a v fékes áron kapsz egy v fékes polarist ami fehér...

bár ritka kérés, inkább a v fékeseket szokták tárcsásra upgradelni

Csak szimplán nincs szükségem tárcsa fékre mert amire hasznánám arra egy jó V-fék is tökéletes lenne illetve a disces verziójú polaris már nem fér bele a "keretbe".
Bukni meg azért gondoltam estleg mert a vásárláskori alkatrészcseréknél vannak helyek ahol nem számítják be teljesen áron a levett alktrészt.

weqa

weqa

vendég

• fórumtag
  • 183 posts

Sziasztok!

Lehet kapni Magellan mezt?? És ha igen hol? Piros, fekete, fehér csíkkal...vagy lehet hogy az Adidas. Arra gondolok amiben a két srác indult a Magellan Csík Maratonon, ha ismerõs valakinek.

Ha Budapesten jársz nézz be a Bergusonhoz, ott van rövid és hosszú is! (10-13e környékén adják). Érdemes az elasitcnál is megnézni, mivel õk készítik a mezeket.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Persze csak az a kérdés, hogy mennyit bukok rajta:confused:
Tud esteleg vki jó áron valahol Polaris Deoret vagy Deore Discet?

mért buknál ?

a v fékes áron kapsz egy v fékes polarist ami fehér...

bár ritka kérés, inkább a v fékeseket szokták tárcsásra upgradelni
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

zylin

zylin

törzsvendég

• fórumtag
  • 277 posts
Persze csak az a kérdés, hogy mennyit bukok rajta:confused:
Tud esteleg vki jó áron valahol Polaris Deoret vagy Deore Discet?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Üdv!

Van valakinek tapasztalata Magellan Polaris 2008-al.
A v-fékes verziót tényleg csak azzal a zöldes vázzal lehet kapni?
Mert, hogy így ránézésre a teljesen megegyezik a disces verzióéval,
csak az fehér.

szerintem bármelyik boltban v-fékesítenek neked egy discest
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

zylin

zylin

törzsvendég

• fórumtag
  • 277 posts
Üdv!

Van valakinek tapasztalata Magellan Polaris 2008-al.
A v-fékes verziót tényleg csak azzal a zöldes vázzal lehet kapni?
Mert, hogy így ránézésre a teljesen megegyezik a disces verzióéval,
csak az fehér.

mizie

mizie

törzsvendég

• fórumtag
  • 813 posts

és figyuzzatok már!
a nyertes pályázatokat nyílvánosságra fogják hozni,vagy az elsõ pár helyezett pályázatot?

sztem a nyertes pályázatok egyenlõ az elsõ pár helyezettel :)
A Paripa (Magellan Serpens): Blau - http://pix.bikemag.h...ry.php?cat=3077

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 posts
és figyuzzatok már!
a nyertes pályázatokat nyílvánosságra fogják hozni,vagy az elsõ pár helyezett pályázatot?

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, sikerült találnom egy 2007-es pyxis vázat, de sajnos nincs rajta csomagtartó szem. Szeretnék vele túrázni is, és szeretném megkérdezni, h nem tudtok-e esetleg valami megoldást a csomagszállításra. Sajnos a hátizsák dolog nem a legnyerõbb, (hálózsák, sátor)
Esetleg vannak ezek a nyeregcsöves csomitartók, ha esetleg valakinek vannak tapasztalatai ezügyben, ossza meg velem, legyen szíves.
A másik kérdésem az lenne,h a váz 19 colos, én 187 centi vagyok, és egy picit közel van a kormány. hajlított kormányom van, szerintetek segíthet-e ezen egy egyenes kormány ill. szarv., másrészt 110-es stucnim van, egy hosszabb kormányszár mennyire befolyásolná a tekerhetõséget?
Köszönöm a segítséget elõre is, üdv bogancs

én nyeregcsõre sajátkezûleg gyártottam csomtartót. a nyeregcsõ befogó része egy régi stucni, amibe egy egyenes kormány m1 bele, és rá van csavarozva egy 3as alu lemez, kifurkálva a pókozáshoz. 2 tálca sört már hazahoztam vele :)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Ha 1 centivel hosszabb stucnit felteszel, nem emelt kormánnyal, akkor az nem befolyásolja érezhetõ mértékben a kormányzást, de már valszeg kényelmes lesz.
Feltehetsz olyan csomagtartót, ami bilinccsel fogja a támvillákat, bár a teherbírása valszeg alacsonyabb lesz, ugyanúgy, mint a nyeregcsövesnek, és hosszú távon tuti, h kikezdi a festést.
Nekem nyeregcsöves van, pontosabban egy Masterlock U lakat, ami a konzolba helyezve csomagtartóként is funkcionálhat, de azért egy rendestõl eléggé elmarad... nyeklik, kicsi, és súlyra se bír sokat, kb. ~10 kilót.

bogancs

bogancs

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, sikerült találnom egy 2007-es pyxis vázat, de sajnos nincs rajta csomagtartó szem. Szeretnék vele túrázni is, és szeretném megkérdezni, h nem tudtok-e esetleg valami megoldást a csomagszállításra. Sajnos a hátizsák dolog nem a legnyerõbb, (hálózsák, sátor)
Esetleg vannak ezek a nyeregcsöves csomitartók, ha esetleg valakinek vannak tapasztalatai ezügyben, ossza meg velem, legyen szíves.
A másik kérdésem az lenne,h a váz 19 colos, én 187 centi vagyok, és egy picit közel van a kormány. hajlított kormányom van, szerintetek segíthet-e ezen egy egyenes kormány ill. szarv., másrészt 110-es stucnim van, egy hosszabb kormányszár mennyire befolyásolná a tekerhetõséget?
Köszönöm a segítséget elõre is, üdv bogancs

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 posts
nekem is tetszik az embléma...
sokkal jobb mint a mostani

mizie

mizie

törzsvendég

• fórumtag
  • 813 posts

Bár a pályázati kiírás nem tiltotta, de nem lesz baj abból, hogy nyilvánosan bemutatod a mûvedet?

én nem hiszem, hogy bármilyen probléma lehet ezzel
másrészt a pályázatom egy több oldalas cucc,
ez annak csak egy részlete
A Paripa (Magellan Serpens): Blau - http://pix.bikemag.h...ry.php?cat=3077