Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Magellan

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
5106 hozzászólás a témában

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
A Magellan Corvus hátul 130as vagy 135ös agyat fogad? 20"-as méretben érdekelne még a tömege és hogy mekkora gumi fér el benne maximum.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Nekem kicsit halálfélelmem lenne, ha egy ekkora villanyakkal kellene folyamatosan szemeznem. Esésnél simán kiherél.

Ha az én villanyakamról beszélsz, az azóta már visszább lett metszve egy kulturált állapotba;)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

zylin

zylin

törzsvendég

• fórumtag
  • 277 hozzászólás
Van egy kis gondom.Ha menet közben megemelem az elsõ kereket (padka stb. miatt) vagy ha nagyobb gödröt vagy egyebet találok el az elsõ kerékkekel akkor kattanást lehet hallani vagyis inkább érezni a kormányban a villa felõl.
Olyan mintha vmi kattanással kezdene el dolgoznia teló(RST Gila T8) ill. mikor kienged akkor is ugyan ez.
Ennek mi lehet az oka?
Nagyon nem zavaró de azért nem bánnám ha meg lehetne szüntetni.

zylin

zylin

törzsvendég

• fórumtag
  • 277 hozzászólás

Jóóóó ez a polaris! Szép ez a fehér váz. Egyszerû, nincs túl csicsázva!

Thanks!
Nekem is ezért tetszett meg.
Nem akartam "karácsonyfás":D vázat.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
de a 26 centi sem megoldás

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
azért ez is egy cseppet túlzás..

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Nekem kicsit halálfélelmem lenne, ha egy ekkora villanyakkal kellene folyamatosan szemeznem. Esésnél simán kiherél.

Van még a világon ezernyi veszélyesebb dolog is ami kiherélhet. :D

Így még véletlenül el is lehet adni a villát a késõbbiekben, csak nevetek azokon, akik 16centis villanyakkal próbálnak megszabadulni a telójuktól.

sisqo

sisqo

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Jóóóó ez a polaris! Szép ez a fehér váz. Egyszerû, nincs túl csicsázva!

Rövid helyzetjelentés a 2008-as Pyxisrõl:
pro:
- jó vele mászni
- mégjobb lejtõzni (álladék módon megy lefele és valami hihetetlenül stabil. egyszer tuti túl fogom magam vállalni vele)
- a festés továbbra is olyan, hogy aki látja élõben, az szinte kivétel nélkül azt mondja, hogy "Héé ez nem is rossz, sõt!"
- nagyon merev, masszív kis váz

kontra:
- nagyon kényes a festés, hamar karcolódik
- borzasztóan béna helyre felrakott kulacstartó szemek (az alsócsövön lévõt 1 centire fentebb kéne pakolni és szuper lenne)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

zylin

zylin

törzsvendég

• fórumtag
  • 277 hozzászólás

Nagyon egyben van a gép! Megkérdezhetem, hogy milyen magas vagy? Szerintem egy kicsit alacsonyan van a nyereg egy ekkora vázhoz.

Most látom csak, hogy nagyon szétállnak a fékeid, változtatni kellene az alátéteken, elvileg az az ideális, ha párhuzamos a két féktest mikor a fékpofa eléri a felnit.

Kösz.
A fék csak a képen látszik ilyen furcsán (nem túl jól sikerült kép mert nagyon ramatyok voltak a fényviszonyok mikor készült).
Ha ráhúzom a pofákat a felnire akkor a pillangók párhuzamosak.

Nyereg magasság meg azóta már jócskán feljebb került. A kép még két napos korban :) készült és még nem nagyon volt idõm állítgatni. Haza tekertem vele és annyi mert nem volt több idõm. Ja 183 cm magas vagyok, 88-as láb belhossz.

Majd csinálok új képeket.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Képek az aláírásomban.

Nagyon egyben van a gép! Megkérdezhetem, hogy milyen magas vagy? Szerintem egy kicsit alacsonyan van a nyereg egy ekkora vázhoz.

Most látom csak, hogy nagyon szétállnak a fékeid, változtatni kellene az alátéteken, elvileg az az ideális, ha párhuzamos a két féktest mikor a fékpofa eléri a felnit.

CSEKONICS

CSEKONICS

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 hozzászólás
Köszönöm a tippeket!!Ráadásul megnézem a bringaboltban a katalógust magát.
Akár azt gondolod,hogy képes vagy valamire,akár azt,hogy nem,mindenképp igazad van!

mrteo

mrteo

törzsvendég

• fórumtag
  • 375 hozzászólás

Gratulálok én is a géphez!Nagyon komolyan néz ki.Szép.Nem tudnál nekem 1-2 fotót küldeni magárol a magellan feliratról??Szeretném lefesteni a kissé megkopott bringámat,de még a kezdetekbeli magellan felirat van rajta.De ez a felirat nagyon tetszik.Vagy nem tudjátok le lehet valahonnan tölteni?
Elõre is köszönöm!

Szerintem egy emilt megérne a Cseke Rt felé, lehet, hogy van nekik raktáron...

zylin

zylin

törzsvendég

• fórumtag
  • 277 hozzászólás

Gratulálok én is a géphez!Nagyon komolyan néz ki.Szép.

Kösz.
Lassan sikerül teljesen "finom hangolnom":D a nyerget. Mostmár nem nyom (meg gondolom megszokta a hátsó felem:D) és így tényleg nagyon jó vele tekerni. Jól megy. Jó választás volt.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Az idei Magellan pdf katalógusban megvan vektorosan, egy grafikus szerintem simán kiveszi onnan bármilyen méretben.
http://potkerek.extr...gus_2008_HR.pdf

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

CSEKONICS

CSEKONICS

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 hozzászólás
Gratulálok én is a géphez!Nagyon komolyan néz ki.Szép.Nem tudnál nekem 1-2 fotót küldeni magárol a magellan feliratról??Szeretném lefesteni a kissé megkopott bringámat,de még a kezdetekbeli magellan felirat van rajta.De ez a felirat nagyon tetszik.Vagy nem tudjátok le lehet valahonnan tölteni?
Elõre is köszönöm!
Akár azt gondolod,hogy képes vagy valamire,akár azt,hogy nem,mindenképp igazad van!

zylin

zylin

törzsvendég

• fórumtag
  • 277 hozzászólás
Köszi.
Kisebb huza-vona után végül 95 E lett a gép.
A lecserélt alkatrészeket(fékek,köpenyek) meg listaárba beszámították az újakba.
Féknek meg örülhetek, hogy beszámították egyáltalán mert amik gyárilag rajta vannak...hát.:wtf:
A pillangók még elmentek de a fékkarok már új állapotban úgy kotyogtak mintha rommá lennének használva.
Egyébként meg rendbe van a gép.
A telót fogom majd idõvel lecserélni még.
Addig meg kezdésnek a kiméletesebb városi használat mellett szerintem ez is megteszi.

weqa

weqa

vendég

• fórumtag
  • 183 hozzászólás

Képek az aláírásomban.

szép fehér paripa
grat hozzá (mennyi volt?)

zylin

zylin

törzsvendég

• fórumtag
  • 277 hozzászólás
Képek az aláírásomban.

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 hozzászólás

Ma én is Magellan tulaj lettem.:bananadan
Végül egy fehér '08 Polaris Deore mellett maradtam.
A fékeket cseréltem le rajtam karostól mindenestõl Avid SD 7-re, meg a külsõket Maxxis WormDrive 1.9-re.
Sok mindent persze még nem tudok mondani róla de az a 4-5 km míg haza tekertem vele az nagyon jó volt.

gratulálok, üdv a "klubban";)
képet kérünk:)