Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Magellan

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
5106 hozzászólás a témában

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás

Sziasztok!

Megmondom õszintén, van egy 2001-es Serpensem, szép váz, akkoriban erre tellett, cserélnék már szívesen Pyxisre, az volna az én legjobb ár/tartósság arányú vázam, de a hajlított támvilla sehogyse jön be, pedig évek óta nézegetem, hátha elmarad már...Bár lehet, hogy jövõre veszek egy 07-es Team-et, csak nem tudom a nyolcvan+ kilómhoz mit szólna?

Hali!

Most érdemes vásárolni Pyxist , asszem az akciós ára 200000Ft, hidd el a hajlított támvilla jó.... 80 egynéhány kg kifogja bírni , ha nem akkor rossz a mérleged :)
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

mizie

mizie

törzsvendég

• fórumtag
  • 813 hozzászólás

Hali!

Van valami infó a matrica pályázat eredményérõl?
Szeptemberre volt ígérve nem?

ez engem is nagyon érdekelne :)
A Paripa (Magellan Serpens): Blau - http://pix.bikemag.h...ry.php?cat=3077

outcast

outcast

vendég

• fórumtag
  • 194 hozzászólás
Halálos...fél évig tipródtam egy idei pyxis vázért mindhiába,most meg itt vigyorog a szemembe az aprón.
Akit érinthet ,egy 18"-os még volt,meg kisebb is,a 19-est elvittem...:)

mrteo

mrteo

törzsvendég

• fórumtag
  • 375 hozzászólás
Hali!

Van valami infó a matrica pályázat eredményérõl?
Szeptemberre volt ígérve nem?

Fifus

Fifus

vendég

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
Sziasztok!

Megmondom õszintén, van egy 2001-es Serpensem, szép váz, akkoriban erre tellett, cserélnék már szívesen Pyxisre, az volna az én legjobb ár/tartósság arányú vázam, de a hajlított támvilla sehogyse jön be, pedig évek óta nézegetem, hátha elmarad már...Bár lehet, hogy jövõre veszek egy 07-es Team-et, csak nem tudom a nyolcvan+ kilómhoz mit szólna?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Adott egy '06-os Draco, hol kapok hozzá váltótartó fület, merre nézelõdjek? (Pest)
Másik dolog: A 2006-os évjáraton van hátul tárcsafékszem?
Mekkora nyeregcsõ való bele?

bármely nagyobb bringaboltban
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

h0o2a7j6

h0o2a7j6

törzsvendég

• fórumtag
  • 279 hozzászólás
Adott egy '06-os Draco, hol kapok hozzá váltótartó fület, merre nézelõdjek? (Pest)
Másik dolog: A 2006-os évjáraton van hátul tárcsafékszem?
Mekkora nyeregcsõ való bele?

csongiszabi

csongiszabi

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
Úgy döntöttem, hogy elmegyek inkább érte és akkor ki is tudom próbálni.
Holnap megveszem a gyönyörût Feltöltött kép Hurrá!!!

mizie

mizie

törzsvendég

• fórumtag
  • 813 hozzászólás

Sziasztok

Crux-ot szeretnék vásárolni netes rendeléssel. Az lenne a kérdésem, hogy 180 cm magasságomhoz 19" váz a megfelelõ?

tökéletes.

csongiszabi

csongiszabi

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
Sziasztok

Crux-ot szeretnék vásárolni netes rendeléssel. Az lenne a kérdésem, hogy 180 cm magasságomhoz 19" váz a megfelelõ? Sajnos itt Pécsen nem találtam ilyen bringát. Esetleg egy pécsi bringás akinek kipróbálhatnám a cruxját csak a méret miatt?Köszi

zylin

zylin

törzsvendég

• fórumtag
  • 277 hozzászólás

Nem találtam szerelõs leírást, itt kérdezhetek?

Ez ide való:váltók, váltókarok topik.

Hópihe

Hópihe

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
:) Sziasztok!
Lenne egy kis gondom. Nem találtam szerelõs leírást, itt kérdezhetek?
Az elsõ váltó megadta magát, próbáltam beállítani, de mindig behúzza a láncot a vázhoz.
Már néztem könyvben, neten, szétkaptam, beállítottam. Gyárilag a váz mellet van a váltó, a bowden húzná a helyére. De nem teszi. a legkisebb tányérnál nem megy tovább.( Hülyeség, nem mehetett arrébb 3 cm-rel a lánckerék.) Inkább levettem. Csak macerás kézzel átakasztani mindig.... :-)
Köszi a segítséget.
( Polaris, Deore szettel)

zylin

zylin

törzsvendég

• fórumtag
  • 277 hozzászólás
És mikor látunk képet arról a "gyönyörûségrõl":)?

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 hozzászólás
a minap meglestem haverom bicóját, amit most vett használtan...egy 2004es serpens. Nagyon gyönyürû, nagyon tetszik:)
meg a alsócsõ formája is nagyon tetszik.

zylin

zylin

törzsvendég

• fórumtag
  • 277 hozzászólás
Igen tuti h a teló a ludas mert a sutcninál meg van húzva minden rendesen.
Na de egyenlõre ez van...Jövõre meg majd ha lecserélem vmire amit már telónak kehet nevezni.
Ezt leszámítva egyébként jó a bicaj.
Más:
A nyereggel "vacakolok" még. Még nincs meg a tökéletes beállítás.
Persze lehet h ezzel a Wtb nyereggel soha nem is lesz:ysz:. Most kicsit hátrébb engedtem mert elõrrébb csak a far csontomat tartotta és az meg már egy fél óra elteltével is nagyon kényelmetlen volt.
Most hátsófelemnek úgy ahogy jó de most meg a zacsit nyomja.:wtf:
Az is lehet h el kellene hajintanom ezt a nyerget és venni valami normálisat.
Na persze nem biztos, hogy ez a nyereg hibája.
Lehet, hogy ez a nyereg és a hátsóm nem egymáshoz valók:)

mizie

mizie

törzsvendég

• fórumtag
  • 813 hozzászólás

Van valami módja, hogy rábírjam arra, hogy kicsit jobban mozogjon illetve hamarabb induljon meg?

ez ilyen :), viccet félretéve nekem is volt ilyen gila-m és kb a dísz szerepét töltötte be
(esetleg ha 20cm-es patkáról estem le akkor tompított valamit).
Funkcióját kb mint egy merevvilla látja el csak ugye 3x nehezebb. De nyilván amíg
ez van addig simán megteszi, szétesni semmiképp nem fog csak nem csillapítja az
ütéseket. Én is voltam hasonló szituban tudom milyen szopás
ez mert egy rendes villa egy polaris árának kb 50%-a, ami egy db alkatrészért
baromi soknak tûnik, de azt kell mondjam hogy ég és föld jó telóval túrázni
a hegyekben.

A kattanásos problémát nekem akkor csinálta, amikor nem volt megfelelõen levágva a nyaka és kattogott a kormánycsapágynál. Kicsit le kellett vágni a nyakból, jobban rá lehetett húzni a stucnit a kormány-rózsával és utána jó lett. Még annyit próbálj meg, hogy a közgyûrûket átpakolni felülre. Hátha az is segít.

sztem neki nem a fejcsõben van a kattogás hanem a telóban
(mint ahogy minden rst-s gyönyör ezt csinálja)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

A kormány csapágyra gondoltam még ill. kerék agy, hogy ott lehet valami. De ma megnéztem mindent és rendesen meg van húzva minden.
Szóval valószínû ahogy mondtad ez ilyen...
Mondjuk ennek tudatában is voltam mikor vettem a bicajt, hogy nem nagy valami ez a teló de úgy voltam vele, hogy kezdésnek aszfaltra meg ritkán egy kis light terepre megteszi. Késõbb meg majd cserélem.

Van valami módja, hogy rábírjam arra, hogy kicsit jobban mozogjon illetve hamarabb induljon meg?(persze atomjaira bontás nélkül.a gari miatt)
Mert így is mozog csak amiatt h nehézkesen indul meg elég nehezen lehet eldönteni h mit lehet vele bevállalni és attól tartok hogy egyszer a külsõm meg a felni bánja majd ha nem indul meg mikor kellene neki.

A kattanásos problémát nekem akkor csinálta, amikor nem volt megfelelõen levágva a nyaka és kattogott a kormánycsapágynál. Kicsit le kellett vágni a nyakból, jobban rá lehetett húzni a stucnit a kormány-rózsával és utána jó lett. Még annyit próbálj meg, hogy a közgyûrûket átpakolni felülre. Hátha az is segít.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

zylin

zylin

törzsvendég

• fórumtag
  • 277 hozzászólás

nem lehet, ez ilyen. nincs benne csillapítás...

A kormány csapágyra gondoltam még ill. kerék agy, hogy ott lehet valami. De ma megnéztem mindent és rendesen meg van húzva minden.
Szóval valószínû ahogy mondtad ez ilyen...
Mondjuk ennek tudatában is voltam mikor vettem a bicajt, hogy nem nagy valami ez a teló de úgy voltam vele, hogy kezdésnek aszfaltra meg ritkán egy kis light terepre megteszi. Késõbb meg majd cserélem.

Van valami módja, hogy rábírjam arra, hogy kicsit jobban mozogjon illetve hamarabb induljon meg?(persze atomjaira bontás nélkül.a gari miatt)
Mert így is mozog csak amiatt h nehézkesen indul meg elég nehezen lehet eldönteni h mit lehet vele bevállalni és attól tartok hogy egyszer a külsõm meg a felni bánja majd ha nem indul meg mikor kellene neki.

mizie

mizie

törzsvendég

• fórumtag
  • 813 hozzászólás

Van egy kis gondom.Ha menet közben megemelem az elsõ kereket (padka stb. miatt) vagy ha nagyobb gödröt vagy egyebet találok el az elsõ kerékkekel akkor kattanást lehet hallani vagyis inkább érezni a kormányban a villa felõl.
Olyan mintha vmi kattanással kezdene el dolgoznia teló(RST Gila T8) ill. mikor kienged akkor is ugyan ez.
Ennek mi lehet az oka?
Nagyon nem zavaró de azért nem bánnám ha meg lehetne szüntetni.

nem lehet, ez ilyen. nincs benne csillapítás...

weqa

weqa

vendég

• fórumtag
  • 183 hozzászólás
epyc

Néztem a bringád - csinos dög :) grat hozzá - és láttam, hogy crossride kerekekkel használod, privbe, vagy a megfelelõ topikba tudnál írni róla egy keveset (menettulajdonség, merevség, futása, terep és padka tûrése stb.) Ugyanis a jövõ héten vennék egy CR kerékszettet - igaz én V-fékes verziót - de érdekelne, hogy mire számíthatok 39e forintért.
Elõre is köszönöm!