Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Magellan

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
5106 replies to this topic

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

Kösz az infót!

Úgy néz ki egy crux-ot sikerõl beszereznem, az is szép:D
Mondjuk a pyxisrõl képet sem találtam sehol...

Ha esetleg valaki tud ilyet arra kíváncsi lennék!

Crux és Pyxis között a feliratokon és a csõanyagon kívül nem volt különbség. Esetleg annyi, hogy Cruxból 16/18/20-as volt, Pyxisbõl pedig csak 16/18as.
Ha nincs már a vázon az eredeti fényezés, akkor mérleggel eldönthetõ hogy melyikrõl van szó. ;)

Eddig 3db régi cromo Crux fordult meg nálam. Egy festésétõl megfosztott 20as, egy 18asnak matricázott 20as és egy 18as. Mindenképp mérd meg a nyeregvázcsövet, mert ahogy nálam is elõfordult, lehet, hogy kamu a matricázás. A másik amire figyelj, az a gumiférõhely a láncvilláknál. A 20asomba 2"-os gumi ami normálisan elfér, ellenben a 18asban röhögve bemegy a 2,3"-as is...

Megkérdezhetem, hogy mennyit kérnek a Cruxért?

DomT

DomT

vendég

• fórumtag
  • 60 posts
Kösz az infót!

Úgy néz ki egy crux-ot sikerõl beszereznem, az is szép:D
Mondjuk a pyxisrõl képet sem találtam sehol...

Ha esetleg valaki tud ilyet arra kíváncsi lennék!
...Az érdeklõdve nézõ kutyák, a tompa csillagok, itt tologatják a belsõ idõt és a végén mind halott...

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

Üdv!

Tud valaki valamit mondani a 98-99-es magellán vázakról, gondolok itt a pyxisekre meg a crux -ra, mert azt olvastam valahol hogy valami ritchey csõszettel adták ki õket? meg olvastam valami niobium titanium csõszettesrõl is, de csak megelmítés szintjén volt.

Pyxis Ritchey niti csõszettbõl épült, Crux Fuji DB Cromo csõszettbõl, mindkettõ, Ritchey papucsokkal.
A 20"-as Crux vázam 2056g, a 18"-as 1980g. A Pyxis kb. Crux-200g lehet, de olyat már nem nagyon találni sehol...

DomT

DomT

vendég

• fórumtag
  • 60 posts
Üdv!

Tud valaki valamit mondani a 98-99-es magellán vázakról, gondolok itt a pyxisekre meg a crux -ra, mert azt olvastam valahol hogy valami ritchey csõszettel adták ki õket? meg olvastam valami niobium titanium csõszettesrõl is, de csak megelmítés szintjén volt.
...Az érdeklõdve nézõ kutyák, a tompa csillagok, itt tologatják a belsõ idõt és a végén mind halott...

silboy

silboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 428 posts

Hát én mikor vettem 1hónapja kb , szerdán bementem a boltba,mondtam,h ilyet szeretnék,18-as vázzal,pénteken már a boltban volt...Biztos akkor nagy mázlista vagyok.. :D

18-as én 22-es még most is van,a 20-asból van hiány,azt ezekszerint elhordták.

adamszeged

adamszeged

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts
Hát én mikor vettem 1hónapja kb , szerdán bementem a boltba,mondtam,h ilyet szeretnék,18-as vázzal,pénteken már a boltban volt...Biztos akkor nagy mázlista vagyok.. :D

silboy

silboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 428 posts

Szóval egy jól összerakott gépet kapsz potom pénzért!

Ha kapsz.Mostanában hiánycikk,nem szerelnek össze,csak azok vannak amiket kiszórtak a boltokba kb. 2 hónapja.Én egy deore-re vadászok már egy hónapja,de nincs 20-as vázzal sehol.

adamszeged

adamszeged

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts
Nekem X5-s van,szerintem nagyon jó!Strapabíró az egész bringa,a váltás precíz,felnik erõsek.Bár az én 57kilóm alatt mi nem?:D A Juicy 3-as tárcsafék is jó ;) Szóval egy jól összerakott gépet kapsz potom pénzért!

atoka2

atoka2

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
Sziasztok!

Az lenne a kerdesem, hogy a 2 Magellan Polaris kozul melyiket ajanljatok a Sram X5 D el vagy a Deore D vel szerelt valtozatot, tesbike-on nem talatam ezekrol infot. Mi a tapasztalatotok, hogyan valt be egyik masik, stb?

Koszonom!

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts

Dede, teljesen komolyan kérdeztem, mivel nem ilyenre számítottam, ez egy kereskedõi honlapnak tûnik, árakkal, cégnévvel rögtön a legelején, valami internacionális honlapra gondoltam, ahol az angol nyelv gomb például mûködik. Tehát valami olyasmire, mint ami a szokásos, ha példa is kell: Merida :). Például hol vannak az országúti vázak?? :S
Lényeg a lényeg: komoly kérdés volt :), köszönöm a választ

http://magellan.hu/w...627@@1042871952

hát õõ országúti valóban nincs, de az összes többi igen :)
országúti=magellan gemini, ha még forgalmazzák. az angol gomb miért mûködjön, feltételezem tudsz magyarul :)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Makakk0

Makakk0

vendég

• fórumtag
  • 129 posts

Szerinted az van valahol?Majd lecserélem a tárcsaféket ha meghal egy jobbra.

Végülis tök mind1 csak ne számíts csodafékre...

mci

mci

vendég

• fórumtag
  • 111 posts
Dede, teljesen komolyan kérdeztem, mivel nem ilyenre számítottam, ez egy kereskedõi honlapnak tûnik, árakkal, cégnévvel rögtön a legelején, valami internacionális honlapra gondoltam, ahol az angol nyelv gomb például mûködik. Tehát valami olyasmire, mint ami a szokásos, ha példa is kell: Merida :). Például hol vannak az országúti vázak?? :S
Lényeg a lényeg: komoly kérdés volt :), köszönöm a választ

silboy

silboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 428 posts

Szerintem vegyel inkabb V-fekeset, mivel ennek a tarcsafeke egy fos, akkor jobban megeri majd egy jobb tarcsafeket venni kesobb!

Szerinted az van valahol?Majd lecserélem a tárcsaféket ha meghal egy jobbra.

Makakk0

Makakk0

vendég

• fórumtag
  • 129 posts

A Magellan-nál mindíg ilyen nehézkesen mentek a dolgok?Nagy nehezen megszületett a döntés,hogy egy Magellan Polaris Deore Disc-et veszek 20-as méretben,és sehol nincs.Egyszerûen nincs ilyen legyártva és egy darabig nem is csinálnak,mert most állítólag gyerek biciklikre áltak rá.

Szerintem vegyel inkabb V-fekeset, mivel ennek a tarcsafeke egy fos, akkor jobban megeri majd egy jobb tarcsafeket venni kesobb!

mrteo

mrteo

törzsvendég

• fórumtag
  • 375 posts

ez teljesen jó igy

nem azonos kategória a két váz
a crater egy belépõszintû rövid "túra" váz, a pixis egy sportos átlagos hosszuságú cc váz (a régeibbgek amúgy sokkal hosszabbak voltak)

szal a hiba a Te készülékedben van .:) ha ahoz a hosszhoz vagy szokva, 17-es vázat kellett volna venned.

Nem is mondtam, hogy más tehet a tévedésemrõl, csak jelezni akartam azoknak, akik vásárláson gondolkoznak, hogy ne járjanak úgy, ahogy én.
Utólag már csak a vázcserén gondolkozhatok Feltöltött kép
Sejtheted mekkora volt a csalódásom, amikor végre hozzájutottam egy versenyzésre alkalmas vázhoz, és kiderült, hogy kényelmetlen...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
de ha az nem tecc akkor csekert.hu is jó lehet
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Hello!

Mi a Magellán honlapja? Köszi!

Ez fáj.
Remélem nem komolyan kérdezed?
www. (a topic címe/a keresett márka neve) .hu

A sebesség mindent megold.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
http://magellan.hu
:)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

mci

mci

vendég

• fórumtag
  • 111 posts
Hello!

Mi a Magellán honlapja? Köszi!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

A Magellan-nál mindíg ilyen nehézkesen mentek a dolgok?Nagy nehezen megszületett a döntés,hogy egy Magellan Polaris Deore Disc-et veszek 20-as méretben,és sehol nincs.Egyszerûen nincs ilyen legyártva és egy darabig nem is csinálnak,mert most állítólag gyerek biciklikre áltak rá.

csak az utóbbi 2-3 évben.
olvass vissza 10-12 oldalt
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való