Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Magellan

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
5106 hozzászólás a témában

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás
nincs.

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
van mostanság magellan cromo váz piacon?
amire utsónak emléxem, az a kruksz ántikk..

Valor

Valor

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
Várható a Magellánból 2010-es széria?

epinefrin

epinefrin

vendég

• fórumtag
  • 224 hozzászólás

Sziasztok!
Magellán crater-hez matrica szett kapható valahol? Egy ismerõsöm újrafestetné a bringáját és arra kellene ha létezik ilyen külön.

Esetleg kérdezz rá itt, hátha van neki Craterhez is.

"Embernek lenni nagy betegség. És gyógyíthatatlan is" (Rejtõ Jenõ)

- - -> LOVAK <- - -

minerel

minerel

vendég

• fórumtag
  • 80 hozzászólás
Sziasztok!
Magellán crater-hez matrica szett kapható valahol? Egy ismerõsöm újrafestetné a bringáját és arra kellene ha létezik ilyen külön.

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.011 hozzászólás

Gondolom azt tudod, hogy a '06-os még a hosszú felsõcsöves volt. Az én 20" ami valójában 19,5" az 615 mm, ha jól rémlik a 18" 600 mm.

Igen, tudom, csak a pontos méreteit nem tudom... esélyes hogy egy 16-os is jó lehet kb 175 centihez(ehhez kb 585 mm társul, ez stimmelt a 17es specinél...)

RedEagle

RedEagle

vendég

• fórumtag
  • 151 hozzászólás

Nem tudja véletlen valaki a 2006os crux geometriáját (leginkább a vízszintes felsõcsõhossz érdekel 16 és 18 coll méretben...)

köszi...

Gondolom azt tudod, hogy a '06-os még a hosszú felsõcsöves volt. Az én 20" ami valójában 19,5" az 615 mm, ha jól rémlik a 18" 600 mm.
Olyan hegyre mentem, aminek nem volt teteje csak vége. Úgy hívták szél.

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.011 hozzászólás
Nem tudja véletlen valaki a 2006os crux geometriáját (leginkább a vízszintes felsõcsõhossz érdekel 16 és 18 coll méretben...)

köszi...

mrteo

mrteo

törzsvendég

• fórumtag
  • 375 hozzászólás

A wtb-nek van 29es köpenye, és van is itthon, bringaboltokban rendelhetõ...

Tudom, köszönöm, ezzel tisztában vagyok, ezért hiányoltam a webshopból.

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.011 hozzászólás

Ez eléggé gyík eddig, legalább árak lennének írva, ha már képek nincsenek...

Szerintem még tesztfázisban van, lévén hogy a fõ cseke oldalakra nincsen linkelve a dolog... és tekintve a jelenlegi állapotot, még van mit feltölteni...

A wtb-nek van 29es köpenye, és van is itthon, bringaboltokban rendelhetõ...

mrteo

mrteo

törzsvendég

• fórumtag
  • 375 hozzászólás

Sziasztok! Egy kis reklám ha nem haragszotok meg érte. :)
http://shop.csekert.hu/index.php
Persze csodát ne várjatok még :D

Én az engem érdeklõ dolgot kerestem, a 29-es külsõt (nekem a köpeny kifejezés nagyon nem tetszik) és nem találtam, pedig a WTB-nek van, és a katalógusban is szerepel.
Ez változni fog?

Ráadásul a "Köpeny" bekerült a kerék és alkatrészei közé is. Valamelyik felesleges...

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Ez eléggé gyík eddig, legalább árak lennének írva, ha már képek nincsenek...

fjoejoe

fjoejoe

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás

SanDiablo

SanDiablo

törzsvendég

• fórumtag
  • 443 hozzászólás

De csak azért, mert nem tudják, hogy sz@rt vesznek. Ezzel nem a Magellant akarom fikázni, de az alsó kategóriás bringák tele vannak hulladék agyakkal amit túlhúznak gyárilag, szimplafalú felnikkel és egyéb hosszútávon használhatatlan alkatrészekkel.

Hát... Nem igazán értek egyet veled. A belépõ szintnek pont az a lényege, hogy bármerre el lehet indulni. Ha csak évente 2-szer veszi elõ a bringát (nem használja ki), akkor nem bukott rajta sokat, tökmindegy, hogy milyen minõsége van az összetevõknek. Ha sikerül széthajtania, az azt jelenti, hogy teker annyit, hogy érdekelje a dolog és így szép lassan mûszakilag oda fejlõdik, vagy kér segítséget, hogy olyan bringát építsen, ami stílusának megfelel. Senki sem születik amatõr bringaszerelõnek, csak sokan ezt elfelejtik. Én tudom, hol kezdtem. Mostanság elég sok kolegám jön hozzám, hogy segítsek nekik. Néhány apró beállítás... egy-két tipp... stb. Nem azzal kezdem, hogy mér' vettél sz@rt... Inkább segítek nekik és örülök, hogy bõvül a bringás társadalom. Tudod kevés ember engedheti meg magának, hogy egy általa ismeretlen sportba vakon 100-ezreket fektessen. Így lentrõl kezdi és aztán halad tovább.
"Aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan." Tamási Áron
Durung forever!

mrteo

mrteo

törzsvendég

• fórumtag
  • 375 hozzászólás

De csak azért, mert nem tudják, hogy sz@rt vesznek. Ezzel nem a Magellant akarom fikázni, de az alsó kategóriás bringák tele vannak hulladék agyakkal amit túlhúznak gyárilag, szimplafalú felnikkel és egyéb hosszútávon használhatatlan alkatrészekkel.

Ezzel egyetértek, de épp az elõbb volt egy vitám az egyik kollegámmal, mert kinevettem, amikor azt mondta, hogy vett egy új drága bringát 40 ezerért...
Mondtam neki, hogy térjünk vissza 1 év múlva, mennyibe kerül addig a gép, ha használni is fogja.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Szar...minden relatív. Van akinek fontos hogy megússza 50-bõl és nem teszi tönkre a szimpla felnit sem. DH-ra nem Hydra kell. Hogy gagyi cuccok vannak az alapmodelleken az kb. minden gyártóra igaz. Van szimplafalú felnis Merida, Sintesi, Caprine, etc...

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

A tömegeknek olyan bringa kell, amig kifizet és megy vele, nem tud és nem akar építeni.

mrteo

mrteo

törzsvendég

• fórumtag
  • 375 hozzászólás

Crux SS váz már van, jobb az mintha kompletten lehetne csak kapni valami kókány cuccokkal felszerelt verziót.

Szerintem másképp értelmezzük a kérdést.
Az SS bringa alatt szerintem a 622-es kerekû országúti jellegû bingákat értik, általában acélvázzal. Most ez a trend.
Ennek a Crux váz nem felel meg, ezzel az erõvel van PolarX váz is csúszópapuccsal. (tudom, hogy más geo)

Neked jobb, mert szereted összeválogatni az alkaltrészeket, szerintem ezzel a nagy többség nem így van. Azt gondolom, hogy a Magellan legnagyobb darabszámát nem a Pyxis Team kész bringa adja, hanem pl. a Hydra.
A tömegeknek olyan bringa kell, amig kifizet és megy vele, nem tud és nem akar építeni.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Ami még tetszett, hogy az Eurobike cikkben volt egy mondat, miszerint SS bringa nélkül már nem volt kint egyik cég sem.
Szerintetek Magellannak mikor lesz?

Crux SS váz már van, jobb az mintha kompletten lehetne csak kapni valami kókány cuccokkal felszerelt verziót.

mrteo

mrteo

törzsvendég

• fórumtag
  • 375 hozzászólás
Tegnap megkaptátok a hírlevelet a 2010-es mezekrõl?
Bár alapvetõen az idei mezrõl beszélünk, itt már alkalmazták amirõl beszéltünk régebben, hogy kihagynak egy évet, és összel bemutatják a jövõ évi terméket.
Emlékszem amikor 2 éve mezt akartam venni, a nyár közepén szóltak, hogy elkészült, de csak 1 méret létezik. Ehhez képest ez már kánaán.

2 hete írtam egy levelet a csekének, hogy lesz-e végre 29er váz, hisz 2007-ben már teszteltek egyet, de válaszra sem méltattak.

Ami még tetszett, hogy az Eurobike cikkben volt egy mondat, miszerint SS bringa nélkül már nem volt kint egyik cég sem.
Szerintetek Magellannak mikor lesz?