Sziasztok! Mily véletlen... én is 3 napja jutottam hozzá egy 98-as Crux-hoz.
Majd képet feltolhatnál hogyha nem gond:D
Sziasztok! Mily véletlen... én is 3 napja jutottam hozzá egy 98-as Crux-hoz.
Azért elég nehéz összekeverni a két vázat. A Pyxis nyeregvázcsöve például 27.2-es, a Cruxnak talán 31.6-os van.
Itt egy kép a Pyxisrõl: http://www.kepfeltol...ltoltes.hu_.jpg
Megkérdezhetem, hogy mennyit kérnek a Cruxért?
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Kösz az infót!
Úgy néz ki egy crux-ot sikerõl beszereznem, az is szép:D
Mondjuk a pyxisrõl képet sem találtam sehol...
Ha esetleg valaki tud ilyet arra kíváncsi lennék!
Üdv!
Tud valaki valamit mondani a 98-99-es magellán vázakról, gondolok itt a pyxisekre meg a crux -ra, mert azt olvastam valahol hogy valami ritchey csõszettel adták ki õket? meg olvastam valami niobium titanium csõszettesrõl is, de csak megelmítés szintjén volt.
18-as én 22-es még most is van,a 20-asból van hiány,azt ezekszerint elhordták.Hát én mikor vettem 1hónapja kb , szerdán bementem a boltba,mondtam,h ilyet szeretnék,18-as vázzal,pénteken már a boltban volt...Biztos akkor nagy mázlista vagyok..
Ha kapsz.Mostanában hiánycikk,nem szerelnek össze,csak azok vannak amiket kiszórtak a boltokba kb. 2 hónapja.Én egy deore-re vadászok már egy hónapja,de nincs 20-as vázzal sehol.Szóval egy jól összerakott gépet kapsz potom pénzért!
Dede, teljesen komolyan kérdeztem, mivel nem ilyenre számítottam, ez egy kereskedõi honlapnak tûnik, árakkal, cégnévvel rögtön a legelején, valami internacionális honlapra gondoltam, ahol az angol nyelv gomb például mûködik. Tehát valami olyasmire, mint ami a szokásos, ha példa is kell: Merida
. Például hol vannak az országúti vázak?? :S
Lényeg a lényeg: komoly kérdés volt, köszönöm a választ
Szerinted az van valahol?Majd lecserélem a tárcsaféket ha meghal egy jobbra.
Szerinted az van valahol?Majd lecserélem a tárcsaféket ha meghal egy jobbra.Szerintem vegyel inkabb V-fekeset, mivel ennek a tarcsafeke egy fos, akkor jobban megeri majd egy jobb tarcsafeket venni kesobb!
Szerintem vegyel inkabb V-fekeset, mivel ennek a tarcsafeke egy fos, akkor jobban megeri majd egy jobb tarcsafeket venni kesobb!A Magellan-nál mindíg ilyen nehézkesen mentek a dolgok?Nagy nehezen megszületett a döntés,hogy egy Magellan Polaris Deore Disc-et veszek 20-as méretben,és sehol nincs.Egyszerûen nincs ilyen legyártva és egy darabig nem is csinálnak,mert most állítólag gyerek biciklikre áltak rá.
ez teljesen jó igy
nem azonos kategória a két váz
a crater egy belépõszintû rövid "túra" váz, a pixis egy sportos átlagos hosszuságú cc váz (a régeibbgek amúgy sokkal hosszabbak voltak)
szal a hiba a Te készülékedben van .ha ahoz a hosszhoz vagy szokva, 17-es vázat kellett volna venned.