Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Magellan

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
5106 replies to this topic

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,036 posts

De olyat, amin a váz rajta van egy mérlegen. :)

a mérlegrõl meg egy olyat amin van TÜV hitelesítés :)

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Esetleg valaki lökhetne egy kémfotót... :)

De olyat, amin a váz rajta van egy mérlegen. :)

A sebesség mindent megold.

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,011 posts

Ha ilyen szép képekkel nem is, de egy kis friss infóval szolgálhatok a 2010-es Pyxis Team vázról: 1300 gramm! Egyelúõre csak Buruczki Szilárs alatt látható, de hamarosan talán kapható is lesz!

Esetleg valaki lökhetne egy kémfotót... :)

mantin

mantin

újonc

• fórumtag
  • 5 posts
Ha ilyen szép képekkel nem is, de egy kis friss infóval szolgálhatok a 2010-es Pyxis Team vázról: 1300 gramm! Egyelúõre csak Buruczki Szilárs alatt látható, de hamarosan talán kapható is lesz!

ixos

ixos

vendég

• fórumtag
  • 81 posts
Sziasztok!
Az alábbi gyûjteményt szeretném minnél jobban kiegészíteni. Sajna csak képekrõl van szó a gyûjteményben, de ezek nézegetése is elég nagy örömet tud nyújtani. Tehát akinek van 98-as Crux vagy Pyxis, az kérem küldjön nekem róla egy képet. (Ha ismerõsnek van, estelg a neten van valami, ami még nincs az alábbiak közt, az is érdekel) Minnél jobb felbontású a kép, annál nagyobb az öröm :) Köszönöm a segítséget!
(A linkhez tartozó e-mailcímre fogadok bármit a témával kapcsolatban!)
http://picasaweb.goo...ic/CruxVsPyxis#

san marco

san marco

vendég

• fórumtag
  • 19 posts
sziasztok, rég szóltam itt :)
ami a jövõ évi Magellanokat illeti, szerintem nem lesz semmi az egészbõl.... ez az év, valljuk be nagyon gyenge volt, jövõre rosszabb lesz.... én kíváncsi vagyok, hogy egyáltalán lesz-e Magellan gyártás, szerintem nem....
ez a link a lefújt vázzal szép és egyben értelmetlen mintadarab. Lehet pár maradék vázat még lefújnak így-úgy, de komplett széria gyártás... kizárt...
na jó, lehet májusban legyártanak 20 dracot :)))

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
csak egy frankó aczélváz hiányzikkk

Tamoo

Tamoo

vendég

• fórumtag
  • 191 posts
Igazán nincs mit. Egy pillanatra megörültem, hogy 150 :cry:
A mostani crux-omhoz is annyiért sikerült hozzájutni.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Hát...nem mindegy.

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

Benfentes

Benfentes

újonc

• fórumtag
  • 7 posts

Aha, a képrõl csak a váltó volt dilemma, hogy X hányas és a fék. Köszi az infókat :afro:
Tavaszig nemigen vár meg egy ilyen 15"-os jóárasított modell ugye

Nos ami iránt te pontosan érdeklõdsz az egy MAGELLAN CRUX SRAM DISC, sajnos a webshop tesztverziójában feltüntetett ár egy másik kerékpár ára, észrevételedet köszönjük a javítás folyamatban van.
Az általad kinézett kerékpár (MAGELLAN CRUX SRAM DISC) ajánlott fogyasztói ára 239 900HUF.

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,011 posts

Aha, a képrõl csak a váltó volt dilemma, hogy X hányas és a fék. Köszi az infókat :afro:

az agyak bts xc pro-k wtb sx24 felnivel, wtb nyereg, integrált firex hajtómû

Szerintem nagyon egyben van, pont ma néztem én is... a vázra nincs panasz, van belõle nálam egy 15ös méretû...

Tamoo

Tamoo

vendég

• fórumtag
  • 191 posts

Leírok egy-két infót a kerékpárról:
A leírásban SRAM DISC-es felirat a következõket jelenti: Sram Jucy Five fék elõl hátul 160mm-es BTS tárcsával van szerelve a fék BTS arany színû agyakra ami WTB felnire van fûzve. A váltórendszer Sram X7 Truvativ hajtómûvel. BTS a kormánycsapágy, a kormánybefogó, a kormány, nyeregcsõbilincs, nyeregcsõ.

Benfentes

Benfentes

újonc

• fórumtag
  • 7 posts

Nézegettem már a "csekeshopot" és hát EZ a kép alapján igen jó vételnek tûnik, kár hogy nincs leírás.

Leírok egy-két infót a kerékpárról:
A leírásban SRAM DISC-es felirat a következõket jelenti: Sram Jucy Five fék elõl hátul 160mm-es BTS tárcsával van szerelve a fék BTS arany színû agyakra ami WTB felnire van fûzve. A váltórendszer Sram X7 Truvativ hajtómûvel. BTS a kormánycsapágy, a kormánybefogó, a kormány, nyeregcsõbilincs, nyeregcsõ.

Tamoo

Tamoo

vendég

• fórumtag
  • 191 posts
Nézegettem már a "csekeshopot" és hát EZ a kép alapján igen jó vételnek tûnik, kár hogy nincs leírás.

geffennaa

geffennaa

vendég

• fórumtag
  • 45 posts

De ez egy készülõ széria prototípusa! Remélhetõleg nem csak a lányok tetszését nyeri el!

A bennfentes az a személy, aki olyan információkoz jut, melyek nem mindenki számára érhetõk el.... és 2 N-el kell írni. Ez melyik széria??? Elõbb ezen kellene változatni: Feltöltés alatt. Kérjük látogasson vissza késõbb, így november végén......

Benfentes

Benfentes

újonc

• fórumtag
  • 7 posts
De ez egy készülõ széria prototípusa! Remélhetõleg nem csak a lányok tetszését nyeri el!

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts
biztos sok lánynak fognak tetszeni a virágok közé ízlésesen elrejtett koponyák....
szvsz ez egy sima airbrush,nem prototíp

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Hoppácska, nem is olyan rossz!

fjoejoe

fjoejoe

újonc

• fórumtag
  • 8 posts

Elõbb a 2007-es modellek jönnek :lol1:

Magellan 2010

Ha ez 2007-es akkor lesznek 2010-esek :chin:
Azért szerintem van még pár ember aki bízik a Magellan-ban és remélem nem is fognak csalódni. De ez a jövõ zenéje.

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts

Várható a Magellánból 2010-es széria?

Elõbb a 2007-es modellek jönnek :lol1: