PolarX vs. matrix airborne? Kinek mi a véleménye? A jelentõs árkülönbségen kívül van érdemi különbség?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Magellan
Started by
MSONAJ
, 2003. August 01. 11:52
Posted 2003. December 10. - 11:46
Posted 2003. December 08. - 12:26
és ráadásul nem is fox van benne, hanem X-fusion. Eleinte én is féltem kicsit tõle, de ahhoz képest elég jó. Kicsit dzsuvás a "becsúszó" folyton, szal a tömítés lehet, hogy nem a legjobb, de amugy tök szépen mozog. Nekem kb 11bar van benne, nem indul meg könnyen, de nem is himbilimbizik ezerrel. Majd ha sok pénzem lesz cserélem egy floatra.
Posted 2003. December 06. - 12:20
Hella!
lcs:Hát igen az biztos jobb lett volna!!
A Giant asszem kilõve,az ára miatt! :-\
Pedig jól néztünk volna ki a Böthe Ákival tekerve,ojan magyar Giat team fíling lett vola! ;D
Magellán:ha nem ennyiért adnák a pxfs-t biztos jobban meggondolnám,meg a levegõs tag benne nekem annyira nem szimpatikus!No,nem mintha a Róka szar lenne,de a rugós rendszer szerintem messze érzékenyebb mint a több"atmoszféra"nyomás alatt lévõ szimmeringek.Nem?
lcs:Hát igen az biztos jobb lett volna!!
A Giant asszem kilõve,az ára miatt! :-\
Pedig jól néztünk volna ki a Böthe Ákival tekerve,ojan magyar Giat team fíling lett vola! ;D
Magellán:ha nem ennyiért adnák a pxfs-t biztos jobban meggondolnám,meg a levegõs tag benne nekem annyira nem szimpatikus!No,nem mintha a Róka szar lenne,de a rugós rendszer szerintem messze érzékenyebb mint a több"atmoszféra"nyomás alatt lévõ szimmeringek.Nem?
Posted 2003. December 06. - 10:55
Egyébként nem értem mi bajotok a kék pyxis súlyával. Ha elõtte évekig ti is közel 14 kilós rombolóval ccztetek volna, mint én, akkor átülve egy 11.5 kg-s pyxisre, tudnátok értékelni. Ahol eddig 25-ös átlag ment, ott most lazán megy a 30, ahol eddig nem is álmodtam, hogy fel lehet tekerni, ott most könnyedén nyomatom. Oké erõsödtem is, mert intenzívebben tekerek, de nagyon érzem a pozitív különbséget is a bringa felõl.
Az egyetlen ami nem tetszik, az a lapos nyervázcsõ. Az is igaz, hogy elég magas építésû a bomberem, de zavaróan lapos a szög. Ennek ellenére azonban, nekem nagyon bejött a kék pyxis. És a festést nem lehet egy lapon említeni a narancssárga-fehér ocsmánysággal. Bocs, ha ezzel megsértettem valakit, de ha valaki színtant vagy festészetet tanult, az igazat fog adni nekem.
Az egyetlen ami nem tetszik, az a lapos nyervázcsõ. Az is igaz, hogy elég magas építésû a bomberem, de zavaróan lapos a szög. Ennek ellenére azonban, nekem nagyon bejött a kék pyxis. És a festést nem lehet egy lapon említeni a narancssárga-fehér ocsmánysággal. Bocs, ha ezzel megsértettem valakit, de ha valaki színtant vagy festészetet tanult, az igazat fog adni nekem.
Posted 2003. December 05. - 13:41
Posted 2003. December 04. - 20:40
Posted 2003. December 03. - 16:53
Igen, csak az Árkádban legalább egy 20-assal több mint a Gyapinál. Én már inkább kivárnám a tavaszt a helyetekben.
Tud valaki valamit 2004-es polarx-rõl? Változik valami: szín, geometria, fék rögzítési helyek, méretezések (mert nekem például pont a létezõ két méret közti, a 15,5-ös lenne a megfelelõ)?
Ja, és a PX FS ugyanolyan festésû, mint az idei px.
Tud valaki valamit 2004-es polarx-rõl? Változik valami: szín, geometria, fék rögzítési helyek, méretezések (mert nekem például pont a létezõ két méret közti, a 15,5-ös lenne a megfelelõ)?
Ja, és a PX FS ugyanolyan festésû, mint az idei px.
Posted 2003. December 02. - 13:18
Posted 2003. December 01. - 20:43
Posted 2003. November 03. - 09:54
Emberek! Akinek kell fully PX akkor az árkádban van még 1 darab. Péntenek volt még. Meg vega is.
Posted 2003. November 02. - 01:44
Posted 2003. November 02. - 01:40
Posted 2003. November 01. - 20:03
Háj!
Nálunk Pécsen volt már egy!140ekörül!Nekem is jó volna ilyen!Van egy Jr.Tím és kéne hozzá valami jófajta frírájd váz!Nem tudja vmeikõtök hogy a giant ac mennyi?
Nálunk Pécsen volt már egy!140ekörül!Nekem is jó volna ilyen!Van egy Jr.Tím és kéne hozzá valami jófajta frírájd váz!Nem tudja vmeikõtök hogy a giant ac mennyi?
vendég_norbert78_*
Posted 2003. October 31. - 15:24
Ez téeg a legnaobba van!
Elnéztem bocsesz!!!
De akkor mekkora az az elsô Fox,mert egy 13-as z1-el is bukik
a 15-ön az eleje!
Elnéztem bocsesz!!!
De akkor mekkora az az elsô Fox,mert egy 13-as z1-el is bukik
a 15-ön az eleje!
Posted 2003. October 30. - 15:24
ez a kép pont azt mutatja, hogy a legnagyobb rugóútra van állítva, és ha még akarsz egyet, akkor fuss gyorsan Gyapihoz, õ hozza el az utolsót a nagykerbõl. (azon a pénzen, amit én otthagytam neki az öcséméért.)
Posted 2003. October 30. - 14:00
köv szállítmány? Gyapi felhívta nekem a csekét, mikor ott voltam, hogy mikor jön. Azt mondták neki, hogy április elõtt semmiképp. Szerinte ez azt jelenti, hogy oan május körül... Úgyhogy ha akarsz egy ilyet, akkor húzz bele, hátha lesz még valahol.
vendég_norbert78_*
Posted 2003. October 30. - 12:31
Naonnaon szépek ezek!!!! 8)
Úgy látom ez is a 10cm-re van most állítva hátul,asszem az
enyém is azon lesz a 120-as Black miatt, csak jönne már meg a köv. szállítmány!!!!
Úgy látom ez is a 10cm-re van most állítva hátul,asszem az
enyém is azon lesz a 120-as Black miatt, csak jönne már meg a köv. szállítmány!!!!
Posted 2003. October 30. - 11:39
Posted 2003. October 21. - 15:03
EMBER:
A Megellannál a desing nem pénykérdés. Ezt neked fõleg tudni kellene . Egyszerûen csak ötlet kérdése. A cro-mo korszakban semmi firka nem volt és az is szép volt. Az ezüst nekem is jobban tetszett.
JORUS:
Csak le mertél tesztelni egy Serpens-t 100 méter varrat nélkül!
A Megellannál a desing nem pénykérdés. Ezt neked fõleg tudni kellene . Egyszerûen csak ötlet kérdése. A cro-mo korszakban semmi firka nem volt és az is szép volt. Az ezüst nekem is jobban tetszett.
JORUS:
Csak le mertél tesztelni egy Serpens-t 100 méter varrat nélkül!