A Judy TT-ben bizony nincs olaj, de a PolarX-et az SL-el szerelik. Ez hydracoil-os, de szvsz elég gyengére sikeredett.
Az etalon olajvezetõ szemek, meg már a 4 évvel ezelõtti Napalmon megtalálhatóak is voltak.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Magellan
Indította
MSONAJ
, 2003. augusztus 01. 11:52
Írta 2004. február 18. - 21:56
Írta 2004. február 18. - 21:53
jaja, fizetsz, megkapod, es kesz. amugy rendes sracok vannak bent. arban nem valtozik semmi ha midnn igaz.
40e-vaz/140e-a komplett gep. full wtb/truvativ. de majd meglatjatok. es bocsi a rossz kepekert, csak hat a fenyviszonyok :-\ meg a fotomasin....
de legalabb van ;D
40e-vaz/140e-a komplett gep. full wtb/truvativ. de majd meglatjatok. es bocsi a rossz kepekert, csak hat a fenyviszonyok :-\ meg a fotomasin....
de legalabb van ;D
Írta 2004. február 18. - 21:46
Írta 2004. február 18. - 21:44
figy. ez egy bolt. ami benn van az eladó. bemész, pénzt leteszed asztalra, bringát kitolod ajtó, azt tiéd a világ. mintha egy kiló kenyeret vennél. nem?
Írta 2004. február 18. - 21:41
Úúúúúúúúúúúú földhöz verem a seggem ez is szép meg az arany/barna is.Most melyiket vegyem? ;D
Mit mondtak mikor lehet venni nem csak tapizni? ??? ??? ???
Mit mondtak mikor lehet venni nem csak tapizni? ??? ??? ???
Írta 2004. február 18. - 21:39
négy hozzászólással feljebb thez írásának elsõ sora. LOL.
A hátsó tárcsakonzol az valami félelmetesen debil csúnya, meg végre van yoke, azt most meg papir a lánc-támvilla. (ránézésre) amugy szép lett ez a zöld, bár a felesleges diszitõelemeket lehagyhatnák, sztem a puritanizmus egy kicsit profibban hatna rajta. a szin jó, sima egyszerü fekete felirat azt csá. nomindegy. Látom WTB cuccok minden mennyiségben, de sztem ez a WTB már rég nem az a márka, mint ami nevet csinált magának pár évvel ezelõtt.
A hátsó tárcsakonzol az valami félelmetesen debil csúnya, meg végre van yoke, azt most meg papir a lánc-támvilla. (ránézésre) amugy szép lett ez a zöld, bár a felesleges diszitõelemeket lehagyhatnák, sztem a puritanizmus egy kicsit profibban hatna rajta. a szin jó, sima egyszerü fekete felirat azt csá. nomindegy. Látom WTB cuccok minden mennyiségben, de sztem ez a WTB már rég nem az a márka, mint ami nevet csinált magának pár évvel ezelõtt.
Írta 2004. február 18. - 21:35
ittvannak picit homalyos, d ez van. olcso gep :-\ de azert latszik.http://kep.tar.hu/th...ml?aid=27628784
na tessek "tevedesbol" benne van az enyem, 1 cruiser, meg neha enis rajta ulok a bicon
nezzetke meg az etalon olajos fek vezeto szem,et a felsocsovon! egesz cuki
Írta 2004. február 18. - 21:35
Ez naon bejön!Szép ez a zöld ;D
Veszek egyet! ;D Hát vagy nem!
Szép!Köfi thez!Váz mennyi lesz külön?
Veszek egyet! ;D Hát vagy nem!
Szép!Köfi thez!Váz mennyi lesz külön?
Írta 2004. február 18. - 21:32
Na hol vannak azok az ígért képek?
És a Hugo miért gáz hely? ???(sztem elég normális csak drága)
És a Hugo miért gáz hely? ???(sztem elég normális csak drága)
Írta 2004. február 18. - 21:32
paparazzi nem, mert megkerdeztem a fejeseket, es rabolinottak. ott ugrabugriztam vele 2 oran keresztul a boltban
kozben meg sport 1 riportot csinalt a kerekparsportrol szal azt nezni!
kozben meg sport 1 riportot csinalt a kerekparsportrol szal azt nezni!
Írta 2004. február 18. - 21:30
egyik-másik kép eléggé... khm... mûvészi... : ;D
amuyg viszont köszi a paparazzizást.
amuyg viszont köszi a paparazzizást.
Írta 2004. február 18. - 21:23
Írta 2004. február 18. - 21:17
http://kep.tar.hu/th...ml?aid=27628784
na tessek "tevedesbol" benne van az enyem, 1 cruiser, meg neha enis rajta ulok a bicon
Írta 2004. február 18. - 21:16
judy tt(nyilt olaj)
ezt most nem kötekedés képpen, de ha jók az infóim nincs olyan judy tt, ami fürdõzne az olajban....
Írta 2004. február 18. - 21:15
Írta 2004. február 18. - 20:55
ssracok:_
uj info.
a csekebol kihoztak a kerekpaokat, es most a hugo bike shop-ban all az uj polarx, a zold, illetve a polaris is. a pyxis-t es a cratert viszont visszavittek a nagykerbe :-\
szal aki akar, az menjen a hgoba, es nyomogassa meg elvileg 2 hetig marad ott.(ezt mondta a fonokasszony) mar van elojegyzes is judy tt(nyilt olaj) hussefelt, ecetre, de majd est nyomok fel rola kepeket is(lefotoztam ezerrel )
na pussz
uj info.
a csekebol kihoztak a kerekpaokat, es most a hugo bike shop-ban all az uj polarx, a zold, illetve a polaris is. a pyxis-t es a cratert viszont visszavittek a nagykerbe :-\
szal aki akar, az menjen a hgoba, es nyomogassa meg elvileg 2 hetig marad ott.(ezt mondta a fonokasszony) mar van elojegyzes is judy tt(nyilt olaj) hussefelt, ecetre, de majd est nyomok fel rola kepeket is(lefotoztam ezerrel )
na pussz
Írta 2004. február 18. - 20:32
Ha van 1 kis szerencsém és nem vágtak ma át a Ride Bikeban akkor március végén már az új 2004 es PolarXemmel téphetem a földet!!!
I hope it!
Mert az tuti hogy Magellan PolarX et veszek!!
100%
Ez a legtutibb bike amit meg tudok fizetni és eddig mindegyik PolarX rol csak jót hallottam szóval döntöttem! Ja és ha van valakinek új képe rola akkor küldje ide:s1ru2@freemail.hu
I hope it!
Mert az tuti hogy Magellan PolarX et veszek!!
100%
Ez a legtutibb bike amit meg tudok fizetni és eddig mindegyik PolarX rol csak jót hallottam szóval döntöttem! Ja és ha van valakinek új képe rola akkor küldje ide:s1ru2@freemail.hu
Írta 2004. február 18. - 17:25
Ha márciusig kibirod akkor be tudlak vinni a csekéhez :-* megnézni a bicót........De csaka bicót!
Amugy nem vagyok viszonteladó sajnos........... :-[
Amugy nem vagyok viszonteladó sajnos........... :-[
Írta 2004. február 18. - 16:48
Hát az egész csak azért lett volna fontos mert 27 én van a szülinapom és révén h én még csak 17 leszek anyámék fizették volna a felét a komplett bicónak a Ride Bike ban(mivel ésn nem bízom magamban h össze tudok rakni cangát ) szóval az tuti h egyben veszem és max csak cserélek rajta pár cuccot.
DE AKKOR VÁROK A 2004ES PXre MERT BAROMI SZÉP AZ AZ ARANYSÁRGA BARNA AMI A FÓRUMRA VAN FELTÉVE!!!!!!!!
DE AKKOR VÁROK A 2004ES PXre MERT BAROMI SZÉP AZ AZ ARANYSÁRGA BARNA AMI A FÓRUMRA VAN FELTÉVE!!!!!!!!
Írta 2004. február 18. - 13:47
Igen, a Gyapinbál van egy komplett 2003-as 14" PX, de váz már nincs. Ami van az meg az enyém, csak még nem fizettem ki.