Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Magellan

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
5106 hozzászólás a témában

MaNKi

MaNKi

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
NEM ÉRTETTED AMIT ÍRTAM!!!! amit én néztem, az kifejezetten "Crater Alivio" felkiáltással árulják, sõt idén NINCS is acera-s. ÉSZREVETTEM H IDÉN EGY CRATER VAN :) Ez az alivios van 66e teló nélkül, 76telóval. De pont ezt mondtam, látom nem értetted. Nem az a bajom, h ennyiért nem kapok alivio-sat. ENNYIÉRT NEM IS LEHET KIHOZNI!!!! elhiszem, h nem tudnak ennyibõl kihozni, de akkor ne írják rá, h alivio, vagy ha ráírják, akkor adják 30e-vel drágábban, de akkor az is legyen rajta. Csak ne nézzenek hülyének...

országútikra: Azt is odaírtam, h nem festés miatt irom, amit írtam. Amit az árról írtál az meg hülyeség. Minden drágul, de nem 30%-al. Ez nem 39-rõl lett 42, hanem 35-rõl 45!!! Ez nem attól van, mert drágábban jönnek ki a költségek. Ez egyszerû üzletpolitika, h mivel kihoztak egyet olcsóbban, ezért lehet ezt drágábban adni. Csak kicsit gusztustalan.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
nem értem, miért nézed, ha nem tetszik?
ök így akarják gyártani, ennyi.
és az a láng mind2-n rajtavan.
de olcson atfestik neked bárhol.
ha ez csalódás...
a kenyér ára is megy fel ha észreveszed. ez miért ne mehetne?
polarx is valahol 32 koröl kezdte.
idén már 40-42 lesz
tavaly még csak 37-40 volt.
ja, és azt nemtom észrevetted e, hogy 2 féle crater-t forgalmaznak.
mivel ez a legalapabb rendes bicóval kompatibilis gépük.
egy acera szettel szereltet merevvillával,
valamint aliviosat mozoval... kb ha jól emléxem 30e van a 2 között.
de hozzál ki olcsobban egy ilyen jellegü gépet darabokban... ha sikerül, gratulálok....

MaNKi

MaNKi

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
Errõl nem is beszélve:

2004-es CAPELLA váz:
http://neumanki.fw.h...LA_VAZ_2004.jpg

2004-es GEMINI váz:
http://neumanki.fw.h...NI_VAZ_2004.jpg

A két váz között annyi a különbség, h a capella Double butted, a gemini meg simna egyenesfalu alu. az most egy kérdés, h szerintem az láng ugy néz ki rajta, mintha egy 6éves kisgyerek rajzolta volna. De mint kiderült a Capella semmivel semmivel sem jobb a tavalyinál, ennek ellenére 35e helyett 45e forintba kerül. Azon kivül sikerült meghagyni 58-as mérethez a 135mm-es fejcsõvet, amit már tavaly se értettem, a legtöbb gyártó ugyanis ekkora méretû vázakat 170mm-es fejcsõvel csinálja, ami nem kis különbség. Arra még nem nagyon válaszoltak, h lesz e hozzá alu villa, bár erõsen kétlem....... hát sajnálom, pedig nagyon akartam volna venni idén 1-et :(

MaNKi

MaNKi

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
sziasztok!

hát én most nagyon csalódtam a magellanban. Írtam nekik, h küldjenek képet az idei "Crater alivio"-ról, meg kérdeztem, h mik vannak rajta pontosan, és erre küldtek egy táblázatot. Hát lehet, h nem kellett volna.....A hátsó váltón kivül minden felszerelés acera volt. A hajtókar valami Truvativ Xflow, ami nem is található meg a truvativ oldalon. Csak valami Isoflowvan, de ahogy megnéztem az is kemény 6e forint, szóval ez se alivio szint. az agyak fékek meg bike+. És ezt árulják "Crater Alivio" címszó alatt. Hát eléggé elszomorodtam :S most hülyének néznek? ha olcsó biciklit akarnak akkor legyen így, de írják, h acera, ha meg "crater alivio"-t akarnak, akkor árulják drágábban,de akkor tényleg alivio-val. Attól a hátsó váltotól nem lesz egy bicikli még névileg se alivio, a teljesítményrõl nem is beszélve.

rider_rider

rider_rider

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás
Háát igen csak én valami erõset akarok venni mert nem mondhatom hogy kímélem a bicajt ezért kértem vélemnyt :) amúgy melyik erõsseb? :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
dizzib;

a 03-as crux a cro-mo retró mánia csõdje szvsz, bár attól, hogy milyen, elég szubjektíven lehet csak nyilatkozni - én pl cro-mo vázat ma már nem vennék, bár elismerem, hogy sokaknak az a szívük csücske

mindenesetre elég jól fel van szerelve ennyiért

többiek;
a késésrõl - nekem, pl nem ért meg a késés ennyit, hogy várjak rá, a szezonkezdés fontosabb, vettem inkább egy xtc-t ;)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
majd az idö eldönti, még nincs forgalomban.
nem az h gyengébb, hanem kevesebb anyag van benne, több heggesztés, több cnc...
de úgysem fog eltörni szükségszerüen. max ha nagyon csúnyán kezelik a kedves tulajdonosok ;)

rider_rider

rider_rider

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás
Hello mindenkinek.
1 kérdésem lenne:
ÉN szeretnék egy Polarx-et venni de nemtom hogy 2003-ast vagy 2004-est vegyek?(Azt hallottam hogy a 2004-es papucsa sokkal gengébb mint a 2003-as é.ez igaz?)

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.754 hozzászólás
Valaki (tamaskaa) libbenthetene ilyen menettapasztalatokat, meg ilyesmit a polarx fs-rõl... 8)

dizzib

dizzib

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Hello! Épp biciklivásárlási terveket dédelgetek, ezért körbejártam egy két boltot.
Ma láttam egy Magellan Crux 2003-as bringát, de az a baj, hogy igazából nem sok indent tudok róla.
130 eFt-ért kínálták. Mit szóltok ill. milyen ez a bringa?
diz

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
khmm...
én bullitot vettem, de átfutot a fejemben, hogy más hamarabb ideért volna...... ;)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
ez igaz.
de a kona modellek már elözö év márciusában megvannak tervezve, és elkezdik gyártani kb...
(2004eseket decembertol lehetett kapni?)
a cseke meg februárban rendeli meg, vagyis ekkortájt kezdik/enék el szállítani. ö a szezonra idözit, de ezt folyton lekési.. hozzá kell szokni ;) tavaly viszont február felé megjöttek az uj gépek....
de igazad van, az idözítés. de mivel nem 50ft-os termék, ezért megéri várakozni...

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Azért sok gyártónál már tavaly megjelentek a honlapokon az idei modellek, és ezeket már az év elejétõl meg is lehet venni (Kona, Merida, etc.). Ehhez jön a Cseke nemrég frissített honlapja, a 2003-as modellválaszték a Caprine oldalán, vagy a Hauser oldala a friss, 2002-es hírekkel. Nem cseszegetni akartam a Csekét (ha idén vennék gépet, biztosan az idei Pyxist venném, még ha augusztusig is kell rá várni), de szerintem nekik is, és a leendõ vásárlóknak iy jobb lenne, ha nagyobb hangsúlyt fektetnének az idõzítésre...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
erröl miért is a cseke tehet?
kérték az anyagot, a vázakat, megrendelték, és JÖNNEK.
de a vám, a szállítás már nem az ö saruk. és ha valakinek tényleg kell egy ilyen nagyon, akkor megvárja, és annál boldogabb lesz, ha megjön (tapasztalatból tudom) és örüljetek h CSAK 1 hónapot késik... tavalyelött volt ez párral több....
szal nyugi, és csigavér....
és ha neki ennyire kell hirtelen, hát használja egészséggel azt... ha bullitot venne, azt bezzeg megvárná, és nem venne helyette egy umf-dh-t, vagy wegát. na mind1.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
A Cseke is megálmodja a gépeit, aztán meg elb@ssza a renomét olyan dolgokkal, hogy nyár elején/közepén lesznek megvehetõk a bicajok. Haversrác is kinézte a zidei Pyxist, de állítólag még most hozzák hajóval a vázakat. Azóta meg vett egy Meridát... :-X

huszt

huszt

vendég

• fórumtag
  • 58 hozzászólás

Április utolsó hetében érkezik a PolarX szállítmány

Köszi!
Akkor kb jól tudtam

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Április utolsó hetében érkezik a PolarX szállítmány

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 hozzászólás
te tudod rosszul mert még ez se tuti!Kb május!az nem májustól ;) Ezt mondják a csekénél!

huszt

huszt

vendég

• fórumtag
  • 58 hozzászólás
én tudom rosszul, vagy polarx-et (2004) télleg csak májustól lehet kapni?

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
váz súly: 1.690g (18"), ár: 45 500 Ft

gép, végleges verzió súly (XTR RS Duke XC): 11,1kg, ár: 298.000Ft
RS Pilot XC XT-vel: 218.000 Ft