azért nincs még patent,mert pízbe kerül
bár a múltkor láttam apróban 2e-ért vmi pedált
a cipõ is elég komoly tétel fõként,h ilyen méretben alig van:D
feszegettem neki,h használhatja a Wellgo Dh-mat,de csak hümmögött rá,sztem fél,h kinéznék ezdésen:D
JAJ,ne érts félre:)
nem ilyen megfontolás
amúgy a Skareb is versenyzésre való
a lényeg,hogy merevebb,és olcsóbb
de végülis tökmind1,mert 1 ideig még marad ez:DD
azért pyxis team,mert jóóóóóó olcsón volt,bár ezügyben továbbiakat õ tud:D
igen,ezzel 1et tudok bólogatni
lányok szeressék azt,ha vmi merev
mármint jól irányítható
fõként azt nézve,h milyen pille virsli kerekek vannak a gépben (Alexhiperkeskeny felni+RicsiZmaxszuperkönnyû+SkinnyJimmyLájt)
no meg a skareb árban is közelebb áll egy átlagember ízléséhez:D
hmm :-/ sid... inkább skareb, az nem hajlong össze vissza, az rst után érezhetõ lenne a különbség sidet inkább komoly versenyzésre tennék bele. ezt NEM ktözködésnek mondtam csak hogy ne legyen már +int ebböl probléma...
de jó,h ez a rohadt böngészõ megõriz minden nevet és jelszót,már vagy 4-5 néven tudnék belépni:P
mondjuk megérdemelne egy könnyebb telót az a váz nem? (ha jól látom rst)
meg,de az RST 1szerû és nagyszerû no meg így jött "szettben" (a Harangé volt) a következõ cél a patentpedál teló az majd...vmikor...remélhetõleg... szülei nem terveznek telót venni neki,én meg vagy a Quadrát,vagy a Psylot tudnám adni:) de el tudnám képzelni a gépet egy M.Marssal
norbert; hasonló felállás,csak 1 képen; http://www.bikemag.h...pyxis.sized.jpg A Px az enyém:) Van még egy nõi Hydra is,de azt nem akartam lencsevégre kapni,olyan csúnya állapotban van:) (pedig anno versenyeztek is vele,csak 1x leesett a kocsiról kb 140es sebességnél,és azóta inkább felejtõs:D )
Hát nekem már december óta megvan. Úgy szokta, hogy kb egy hónap alatt elenged 1-1.5 bar-t. De ez nem vészes sztem, csak attól félek, hogy egyszer ellövi az egészet. (mondjuk egy nagyobb ugrásnál) Amugy karban van tartva, szerkesztettem rája sárvédõt 8) meg fújogatom szilikonsprével néha. Ha sáros lesz a becsúszó, akkor miondig letakaritom, mielõtt elindulnék vele bárhova. De attól még félek kicsit, szal hamarosan csereérett lesz.
Zsoltié is és az enyém is.
Azaz pénteken felfújom 10 bárra hétfôn már csak 5 van benne :-\(ráülsz beesik és nincs benne erô, hogy visszanyomja,de ezt megérzed úgyis! De ez az elsô hetekben kiderül úgyis.
Ha a tied legalább 1 hónapig bírja akkor nincs gond!
De én úgy érzem rossz szériát raktak az Fs-ekbe, mert Zsoltnak kicserélték és azóta m?xik. 8)Most én jövök bammeg!
Javaslat: a becsúszót sürven tisztítani(hetente) befújni WD40-el és védô rája=mint az álom!!! ;D(levegôs mivoltához képest persze!)+ mikor hazaviszed a gépet azonnal szétszedni a forgáspontokat és átpucolni és nem úgy ráhúzni az imbuszt mint a barom(= mint gyárilag),csak úgy hogy ne lazúljon ki és élvezd!!!! ;D