VÉGRE VÉGRE VÉGRE!!!!!!!!!
Végre a kezemben tarthatom a hõn áhított idei Magellan Crux 20 colos vázam. Egyszerûen gyönyörû még a hibáival is (késõbb írom). A Magellan véleményem szerintem egyre kevésbé szebb vázakat csinál, de ez a Crux. Gyönyörû. Nagyon bejön ez a szürke-fekete matt design. Kicsit Robotzsaru rendõrautó feelingje van

. Nekem nagyon bejön, geometria még mindig király, fejcsõ alatti merevítés brutálisabb, mint régen. Gyönyörû papucs gyönyörû minden. A bowden ránézésre a támvillánál nem fog hozzáérni a csõhöz. Egyet sajnálok csak, h ennek a gyönyörû váznak a "fényét" valamelyest elrontották a körkörös matricákkal (ami most már nem matrixa hanem valami nyomat), de a lényeg ua, mint régen a matricánál, csak rondábban. Ha jól számolom 7 ilyen "matrica" van rajta, és egyik se ér össze alul, ráadásul nem is kicsit. Nem igaz, h ilyenre azért nem kéne odafigyelniük. Ennek ellenére én még így is imádom, Maggellan fun vagyok, csak féltem szegénykét, h a meridások emiatt fognak beszólni

. A másik ami hiba lehet szerintem, h a matt design miatt szerintem egy gramm lakk sincs a festéken, szóval lehet, h nem lesz annyira strapabíró, mint a régi agyonlakkozott modellek, de ezt nem tudom. Mit is írhatok még....nem tudom, még nem mértem le, de szerintem olyan 2-3 évvel ezelõtti serpens súlyban lehet, mivel, h ugyanolyan anyagból van.
Ja, Egonnak üzenem, h 155e-ért adják most, ha be tudsz szerezni

Elv 20 van össz-vissz a nagykerben. Látjátok Magellan a király, olcsó vázak, és még gondoskodnak is róla, h ne legyen belõle sok
üdv mindenkinek!