Dante: a pyxis mért lenne más, mint a másik kettõ, szerintem ugyanugy néz ki, vagy nem?
más:
nem tudom volt-e már szó róla. Az lenne a kérdésem, h valaki magyarázza már el, mi jó ebben a hajlított támvillában? Ezt Ritchey bácsi használja az acél vázainál, amire jellemzõ, h 1-2 centit rugozik. De könyörgöm, az alu-t pont azért vezették be, mert merev, ráadásul ha nem csinálják merevre, akkor hajlik, viszont az alu meg nem tud hajolgatni, hanem megreped. Tehát akkor ennek mi értelme? ha vastag csõbõl csinálják, akkor ugyanugy nem rugozik, ha meg rugozik, akkor írtó hamar elfárad, és megreped. Valaki ezt magyarázza el légyszi.
más: magellan oldalon a kíírás szerint ugyan eltérõ méretben, de ha rászámolom, akkor a polaris meg a serpens kb ugyanolyan sulyú. Az hogy lehet, a serpens DB-s. Ráadásul itt azt írta a 18 colos Serpensre, h 2025g. Az én két éves serpensem 1850g 19,5es méretben. Ennyire romlana a Magellan minõsége
más: mi a különbség a mostani pyxis meg a crux között? A crux nehezebb?
más: ki tudja, h modósítottak valamit a 2004es Capellán országúti vázon, vagy csak ugy gondolták, h most 10e-vel többért adják? Tavaly 35e volt, most 45e az ajánlott listaára.
üdv Balázs!