Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Magellan

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
5106 hozzászólás a témában

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Részleteznéd ezt az "elengedte a levegõt" dolgot? Mert nekemis ilyenem van, és lassan de biztosan az enyém is enged valamennyit.

vendég_norbert78_*

vendég_norbert78_*
  • vendég
;D...Köszönöm Ó, kedves lord!!!... ;D

Rossz hír: ma viszem vissza az FS-t mert elengedte
a levegôt a tagom :'(

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
2001.
ez a triálváz elnevezése
2k1: 2001es triálgép
2k2: 2002-es --"--
ezt követöen jottek a Tucana-k...
;)

Warghl

Warghl

vendég

• fórumtag
  • 37 hozzászólás
aszt szeretném kérdezni hogy a magellan vázaknál mit jellent ez a 2k1 ??

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Na módosítottam: 1 kedvesemé
2 FS
3 merev
4 FS

8) 8) 8) ;D

Kedves Norbi...
elmész te a... ;D

blademaster

blademaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 273 hozzászólás
hali!lehet valahol még réges-régi fekete polar-x-et kapni?m az idei vhogy elég hányyás lett... :-\

rider_rider

rider_rider

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás
Azt Tudom én is hogy még az idõrõl nem tudni de arra gondoltam hátha tudtok valamit amit én nem mert még elg kezdõ vagyk (mármint a technikai részében) és hallottam egy helyi sráctól hogy gyenge a papucsa hát monodm rákérdezek hátha tudja valaki :D a 04-esen egy cserélhetõ váltófül van az mennyibe kerület ha letöröm? ??? mert nekem a 04-es jobban teccik és árba se sokkal több.

vendég_norbert78_*

vendég_norbert78_*
  • vendég
Na módosítottam: 1 kedvesemé
2 FS
3 merev
4 FS

8) 8) 8) ;D

vendég_norbert78_*

vendég_norbert78_*
  • vendég
Na otthol már egy egész magellán kiállítás van : az én 2 bájkom +a barátném bájkja 8)!!!

http://kep.tar.hu/no...394&pid=4882039

http://kep.tar.hu/no...394&pid=4882036

http://kep.tar.hu/no...394&pid=4887066

http://kep.tar.hu/no...394&pid=4882037

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
A 2001-es Crux listaára 50e Ft volt. Egyébként ez a minõségi romlás nem új eredetû, a 90-es évek eleje óta folyamatosan megfigyelhetõ némely márkánál. Eljöb még az idõ amikor keresettek lesznek a régi Magellan vázak!

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

mert nekem 2-3 évet ki kéne bírnia

várj két három évet és megmondjuk kibírná-e :)
03asat eddig max 1éve nyúzzák, ez idõ alatt én nem hallottam hogy lett volna valami bajuk, a 04eset meg eddig max pár hete szóval honnan tudnánk?
amugy valószínüleg az idei is ugyanolyan jó mint az összes többi szóval vedd meg nyugodtan azt amelyik jobban teccik.

MaNKi

MaNKi

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
dante: hát igen, ezen én is gondolkoztam. De ha nem vált volna be, akkor idén már nem abból csinálták volna, pláne nem csinálták volna már a serpens-t is azzal. Elv hülyeség, hisz az alu nem hajlik, csak törik, dehát õk tudják...

rider_rider

rider_rider

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás
Valaki nem válaszolna nekem a polarx es kérdésemre hogy a 2003-as a jobb vagy a 2004-es mert nekem 2-3 évet ki kéne bírnia mert utánna már nem magellánt akarok venni hanem valami norcot vagy hasonlót 8) csak a mostani cangeszomat már teljesen kigyilkoltam ;D és most mindenképp kell egy új váz olcsón és úgy hogy jó is legyen, tudni szeretném ugrásokhoz durva terepehez melyik a jó? köcce elõre is a választ :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

az idei Crux iszonyatosan bejön, már meg is van rendelve

jajj, csak nehogy megbánd, ívelt támvilla, ALUBÓL?!

MaNKi

MaNKi

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
küldtek azt is, azért köszi

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
ha kell még a kép a craterrõl akkor szólj küldök.

MaNKi

MaNKi

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
"és mondok egy tök ellentéteset - a 01-es Crux (szürke-fekete) 60e volt, a 04-es meg 40e alatt van - na? pedig ugyanabból van!"

hát igen, az is üzletpolitika volt, bár nincs egészen igazad. 2002ig a Pyxis vázat Easton csövekbõl csinálták és azért került annyiba, amennyibe. 2003-tól érthetetlen mondon :S áttértek Kinesis Superlight-ra a pyxisnél. Azóta "romlik" egyb a magellan "minõsége". Azt rebesgetik, h azért mert az easton csövek miatt kétszer annyi volt. Na és?:S A pyxis az nem tömegváznak indult hanem elite cc versenyváznak, profiknak, akik megfizetik a plusz, és a crux volt az amatör versenyzöknek, vagy igényesebb embereknek. (most csináljuk a bmw-t szarabb minõségben, h többen vegyék :S) És mivel így sokkal olcsóbb lett a pyxis, ezért a crux árát is csökkenteni kellett, DE nem ugyanaz. a 2001-es crux olyan Kenesis superlight csövekbõl készült, mint most a pyxis, 2002-ben meg Dedacciai Energy csövekbõl. Szóval nem ugyanaz. Gyakorlatilag innentõl kezdödött el minden magellan váz eggyel rosszabbra butítása. A régi pyxis eltünt, az uj pyxis meg régi crux szinté alakult. Emiatt a cruxot most sima Kinesis DB csövekbõl csinálják, mint a régi Serpens-et. Elv a mostani serpens is Kinesis DB-t mégis 2025g (18colos), a 2001es serpensem 1850g 19,5-es méretben, és a 2000-es polarisom volt annyi, mint most a serpens. Ja és a mostani serpens alsó csöve olyan alaku, mint a mostani Polarisé, a régi serpensemé meg olyan, mint a mostani Cruxé, meg pyxisé. Gondolom nem azért tértek át az uj alakra, mert a polaris felépítése merevebb lenne, mint a pyxisé :) Azon kivül azt se értem, h a Serpens váz annak indult, h igényes turásoknak, mivel volt rajta pl csomagtartócsavaroknak hely. Hát az idein már nincs :(. Azon kivül azt is megjegyzem, h a 2000es polarisomnál szebb festésû magellant azóta se láttam. De a 2002es pyxisre is azt mondtam, h ennél a ferrari piros sokkal szebb volt. De aztán egy év mulva már az a fehér-sárga 2002-es is szebbnek tünt, mint a tavalyi, és ez egyre rosszabb...Kivétel az indei Crux :) halleluja, az nagyon szép

Szóval nem értem a magellan üzletfelfogását, butaságokon rontják el a dolgokat :S :(....

MaNKi

MaNKi

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
mind1, maradt idénre is boldogságom, az idei Crux iszonyatosan bejön, már meg is van rendelve

Csak tudjátok, h én tényleg nem bántani akarom õket, csak szomorú vagyok. Imádom a magellant, és utálom a külföldieket. És tök jó lett volna, ha mind2 cangám magellán, dehát... :(

Meg mondom most mi? vegyek a 30-es gemini vázhoz egy 30e-s carbon villát? :S mert alut gyak nem lehet kapni....

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
én együttérzek neumanki, tényleg... :'(

én már csak ezért is nem hiszek az összeépített kerékpárokat, mindig építeni kell, mert bár tutira drágábba jössz ki, de az is tuti, hogy nem lesz rajta gagyizás, hogy lenyomják az árat

a váz meg szvsz így sem drága

és mondok egy tök ellentéteset - a 01-es Crux (szürke-fekete) 60e volt, a 04-es meg 40e alatt van - na? pedig ugyanabból van!

MaNKi

MaNKi

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
egyébként a gemini tetszik, csak nincs pénzem fekete 105-s szettre :D, meg sajnos az a 135mm-es fejcsõ még mindig nagyon zavar :(((((( egyáltalán nem vagyok az a nagypapás tipusu országutis, mégis a mostani vázamnak 170mm-es fejcsöve van 58as méretben, és még raktam a stucni alá 2cm alátétet.